"Skyrim" bratje-Bury: Nasvet o prehodu

Bratje Bury Skyrim je skupina upornih opozicij, ki nasprotujejo imperialnemu nadzoru nad imperijem nad severno provinco. V njihovih vrstah so najbolj pogumni in neustrašni Nords, ki so podvrženi vodji dirigenta Ulfrica Burevisnika. Skupina nadzoruje večino vzhodnih ozemelj in se srečuje v Windhelmu. Nobena od strank v sporu ni objektivno pravica, zato se igralec odloči, koga izbrati - brata Buri ali Empire. Skyrim predlaga, da gre skozi dve povsem različni verigi parcelnih poizvedb (odvisno od tega, kdo se bo pridružil Dovakinu), katerih rezultat bo odvisen od nadaljnje usode severne province.

Kako se pridružiti bratom Buri

Ta naloga je zrcalna slika uvodnega iskanja v Imperialni legiji, toda tokrat mora junak govoriti z vsemi uporniki.
Če bo na začetku Skyrimovega prehoda v Helgeneju igralec izbral podjetje Ralofa in zapustil jamo z njim, bo njegov dnevnik objavil prvi zapis o gostovanju. V nasprotnem primeru bodo morali sami iskati upornike.


Po tem lahko stojiš v smeri Windhelma, kjer sedi sam Ulfric Dwarf. Bodimo pozorni na njegovo oklep: na žalost ne bomo mogli dobiti take stvari, kasneje pa bomo imeli priložnost dobiti častni oklep bratov Bury Skyrim. Pogovarjamo se z Ulfricom, nato pa gremo v naslednjo sobo, kjer smo predstavljeni pravemu spremljevalcu - Galmarju.

Sprejetje v vrstah

Galmarbo prenesel prvo Dovakinovo nalogo, katere izvedba naj pokaže eno preprosto stvar - vreden junak, ki se bo pridružil bratom Buri. Pojdimo na otok, ki se nahaja blizu Windhelma, da ubijemo ledene duhove. Takoj ko je naloga zaključena, se vrnemo v mesto in najdemo Galmarja. Prisegamo na zvestobo in postanemo eden od bratov Bury Skyrim. Puščice in druge značilne lastnosti te frakcije bodo na voljo šele, ko boste opravili nekaj nalog.


Krona krone

Nato bomo morali najti krošnjo zoba - neverjeten artefakt, s katerim bo Ulfric lahko utrdil svoj položaj. Odprite zemljevid in pojdite na označeno oznako. Ob prihodu najdemo skupino imperialov, ki tudi lovijo krono. Znotraj ruševin se srečamo z Galmarjem, zato se bo lažje boriti z legionarji. V tretjem prostoru bomo morali prehoditi in preveriti stopnjo varnosti. Pojdimo na desno in gremo v naslednjo dvorano. Tam čakamo na peščico nasprotnikov, s katerimi se lahko hitro ukvarjamo - za to oljno lužo in skledo z ognjem. Kmalu se nam bodo pridružile še druge bratje in z njimi bomo šli v zgodovinsko dvorano. Izbrali smo ključ in odpirali zaklenjena vrata (simbol volka, simbol žuželskega simbola zmaja). Pojdimo še dlje, se povzpnemo in poiščemo most za ročico - odpira sosednja vrata. Odvrgli smo se od Draugrowov in končno smo prišli do Zobne krone. Počiva na glavi v precej močnem položajusovražnika, zato se moram ukvarjati z njim. Na koncu iskanja bomo imeli priložnost, da se prevrnemo na drugo stran in pripišemo krono imperialom, to pomeni, da bomo še naprej sodelovali v vojni, toda proti upornikom. Mimogrede, pridobivanje Armor Brothers v takem urniku bo veliko lažje, saj se lahko odstrani od ubitih nasprotnikov. Drug način so posebni modi za brate Bury Skyrim.

Sporočila za Vaytran

Ko smo rešili eno nalogo, smo dobili novo. Tokrat moramo iti v Wythran, da bi svetlemu mestu dali posebno sekiro. Če ga bo Jarl sprejel, bo ta gesta pomenila združitev s bratoma Bury Skyrim, če ne bo sprejel - bo vojna. Na destinacijo dostavimo sekiro in se soočimo z Balgroughom in njegovimi svetovalci. Po kratkem sestanku se bo Jarl odpovedal sekiri, zato se bomo morali vrniti s temi novicami nazaj v Ulfric.

Bitka pri Wightranu

Ko se poizvedba pojavi v naši reviji, gremo v Wightran. Tam, v okolici, bomo našli Galmarja in celo vojsko na severu. Napad se bo začel po majhnem, a osupljivem jeziku Ulfricovega svetovalca. Skupaj z vojsko bratov Buri gremo proti mestnim obzidjem, prebijemo barikade in pridemo do vzvoda, ki bo spustil glavni most. Skočite v mesto in začnite se boriti z legionarji. Glavna naloga iskanja - doseči Dragon Border (palača) in ubiti Jarl Balgrough, tako da bodo morali odvrniti od številnih zagovornikov. Mimogrede, med bitko za Wightrana junak ne bo mogel komunicirati z domačini inpojdite v hiše, trgovine in konobe.
Na Zmajskih mejah, poleg Jarla, se bomo soočili z njegovim svetovalcem in običajnim garnizonom, ki se bo upiral. Vsi ne morejo biti ubiti - samo pretepati zapornika, dokler on sam ne bo ustavil boj. Čestitam, uspelo nam je osvojiti Wythran in zaslužiti več priznanja od birokrata Ulfric. V nagradi junak dobi povečanje, edinstveno pištolo in seveda novo nalogo.

Osvoboditev Skyrim: Folk's Capture

Osvoboditev severne province je posebna operacija, v kateri brata Buri zajamejo več utrdb. Mimogrede, igralec lahko doseže misijo »Neskončni čas« in preizkusi dve nasprotni stranki. Prva regija, ki jo bomo zmagali po Vaytranu, je Fulcrit. Pojdimo v taborišče upornikov, prikazano na kartici, in tam srečamo Galmaro. Povedal nam bo, da so legionarji zbrali skupino bratov Bury, nato pa so jih postavili v utrdbo Neurard. Organizirali bomo reševalno akcijo skupaj z našim starim prijateljem Ralofom, ki nam bo ponudil dve različici napada: neposreden napad na čelo ali nevidno prodiranje v utrdbo.
V vsakem primeru bo nadaljnji boj potekal vzporedno z izpuščenimi talci. Z nasprotniki se srečujemo v osrednji stavbi utrdbe, se pogovarjamo z Ralofom in se vrnemo v Windhelm, kjer čakamo na zasluženo nagrado.

Prehod Skyrim: Capturing Borders

Naslednja naloga je lahko samo prek izsiljevanja in kraje. Mi smomora pridobiti dokaze, da Roerik časti boga Talosa, ki je v sodobnem Skyrimu prepovedan. Pridemo do palače in gremo na stran osebnih prostorov pomočnika Jarle (ki se nahajajo na desni strani prestola). V eni od skrinj je amulet Talosa - zgrabite ga in pojdite v centralno dvorano, da se pogovorite z Roerikom. Yarl je zelo prestrašen in se bo strinjal s sodelovanjem, ki bo govoril o carskih prikolicah. Malo kasneje bomo skupaj z Galmarjem in Ralofom obiskali njegovo navdušenje. Prejeli smo novo odredbo Ulfrica - prevzeti moramo nadzor nad trdnjavo Sangard. V procesu ujetja bomo prisiljeni zatreti cesarske vojake, dokler odstotek njihove sile ne pade na nič.

Dezinformator

Pojdimo na pomembne dokumente, ki jih je treba opremiti. Obiščemo potrebno restavracijo in prepričajmo prodajalca, da lahko cesarske nerede ubijejo. Strinja se, da nam posreduje informacije o svoji lokaciji, zato sledite oznakam. Ko se dokumenti popravijo, gremo k Morfalu in pošljemo sporočilo pod pretvezo selarja.

Bitka za samoto

Po več uspešnem navdušenju za utrdbe bomo prejeli ukaz za zajetje samote. Pojdimo na zbirališče in poslušamo ton Ulfricovega govora. Pot do temačnega gradu bo premagala imperiale, zato bomo varno tekli naprej in se razreševali z vsemi, ki se borijo na strani nasprotnikov. Glavna stvar je priti v dvorišče, saj pot do vrha konča v mrtvi točki. V gradu čakamo na finalekonfrontacije Po malo bitki imamo izbiro: ubiti generala sam ali dati čast Ulfricu.
Mimogrede, če bi igrali vzporedno z imperiali, bi lahko po umoru Ulfricksa (ogledalo z ogledali) Dovakin dobil enako težko oklep bratov Bury Skyrim. V finalu bitke za Solyday smo nagrajeni z mečem sesanja vampirjev.

Sorodne publikacije