Skoda T-25 (Skoda T-25) - srednji češki češki: pregled, vodnik, specifikacije

Priljubljena MMO World of Tanks je že dolgo trden igralec v življenju izkušenega igralca. Igrača ima veliko število avtomobilov različnih obdobij in narodov. Razmeroma nedavni razvijalci iz Wargaminga so dodali češko vejo rezervoarjev. Predstavlja stroje, ki so bili razviti na Češkoslovaškem. Najsvetlejši predstavnik visoko kakovostne opreme iz Čehov je srednji rezervoar "Skoda T-25". Ima lastnosti, ki mu dajejo prednost na ozadju njegovih sošolcev. Ta rezervoar bomo bolj analizirali.


Zgodovina pravega prototipa

Prvotni tank je bil razvit v času, ko so Čehoslovaško zasedli Nemci (1941-1942). Vodstvo Wehrmachta je postavilo inženirjem elektrarne nalogo razvoja povprečnega avtomobila, ki bi lahko tekmoval s sovjetskim T-34. Osnova novega rezervoarja je bila vzeta v bazo drugega "Tigra" z nekaj spremembami. Od svojega "mačka" prednika "Skoda T-25" podedoval samo stolp naprej. Vse druge lastnosti so se brez dvoma kopirale iz T-34. Razvijalci so načrtovali, da bodo novi rezervoar opremili s 500-litrskim motorjem. S takšnim agregatom bi lahko prototip pospešil do 60 kilometrov na uro.
Ta tank, z vsemi značilnostmi, bi lahko postal vreden nasprotnik za T-34. Toda leta 1942 je bil razvoj avtomobila zamrznjen. Za Wehrmacht je bila prednostna naloga razvoj "Pantherja". Kljub temu je bil "Tiger 2" z orožjem iz "Skode" zelo resničen prototip. Mimogrede, v skladu z zasnovo inženirjev, tankmoralo je imeti trgovino z bobnom tipa z zmogljivostjo treh nabojev. Druga naloga je bila zmanjšati čas polnjenja. Inženirji so to nalogo častno izpolnili. Češki povprečni tank je imel vse možnosti za življenje. Če je bila sproščena.


Značilnosti T-25

Kar zadeva virtualni svet cistern, je tukaj v Skodi T-25 popolnoma drugačen prototip: nemški tank pete stopnje z istim oznakam T- 25 Skoraj dvojčka sta, ampak "Pity" je malo boljša. Češkoslovaški T-25 ima številne prednosti, zaradi katerih je zelo udoben za uporabo. Na primer, je presenetljivo okreten in hiter za povprečni rezervoar. S tem parametrom se raje nanaša na lahke modele. Vendar pa je glede na preboj in čas informacije - to je čistokrvni "srednji". Sistem trgovin z bobni je primeren za pošiljanje sošolca v hangar. Toda proti težkih tankov "Skoda T-25" je praktično nemočna.
Zdaj pa se obrnemo na slabosti. Šibka točka rezervoarja je zelo šibek oklep. Enostavno je prebiti celo tanke prejšnjih stopenj, kljub dejstvu, da je srednji razred. Toda to je samo vrh ledene gore. Dolgo časa lahko informacije igrajo zelo slabo šalo. Ker to ni sovjetski tank, potem ni vredno računati na strel iz zavoja (informacije). Medtem bo "Škoda" spuščena, lahko vas pošljejo v hangar. Še posebej, če upoštevate, da so moduli rezervoarjev "kritizirani" za razveselitev. In to je še ena pomanjkljivost. Če posadka ni črpana popravilo - napišite manjkajoče. Tank "Skoda T-25" zahteva posebno strategijo. Toda, če se naučite "voziti" na njej, potemne boste enaki.

Strategija spretnosti

Na žalost ni stabilne strategije za vsako bitko. Igralec bo moral improvizirati in se prilagoditi slogu nasprotnikove igre. Glavna naloga lastnika tega rezervoarja - bočni preboj. Ampak tukaj je treba upoštevati šibko oklep in lahkotno premočljivost bojne jakne in motorja. Še posebej grozno za ta stroj so SAU in PT-SAU. Torej vstopanje v svet in spuščanje pred nosom PT ni zelo priporočljivo. Zaželeno je, da se borijo iz zavetišča, saj v odprti bitki avto ne bo živel dolgo časa. Vendar pa "Skoda", kljub temu, dober tank, ki si zasluži pozornost.
Združevanje taktike in strategije boja, uporaba krajinskih značilnosti, okretnost in zmogljivost avtomobilov - to je odgovor na vprašanje, kako igrati "Škoda T-25". Izkušeni tankerji lahko hitro izračunajo prednosti in slabosti rezervoarja. Ugotavljamo, da se trije rezervoarji "Skoda" zlahka razstavijo za rezervne dele in pošljejo v sovražni hangar povsod, kjer je višja. Zato je smiselno voziti vod, sestavljen iz T-25.

Oprema cisterne

Težava je v tem, da se "odpadna" (standardna) oprema pri "Skoda T-25" razlikuje po svoji revščini. Pištola za skladiščenje je fizično nezmožna za preboj in se ponovno napolni in zmanjša za dolgo časa. Tudi hitrost vrtenja odvodnega stolpa ni dovolj. In o cenjenih 50 kilometrov na uro z založnim motorjem in vzmetenjem in sanjam ničesar. Tu je rezultat le eden: zaslužiti izkušnje in "črpati" rezervoar čim prej. Ker je v standardni opremi preprosto ogabno.
Zgornja pištola se lahko zelo hitro polni. Ampak ne pozabite na čas informacij. To je veliko več kot čas za polnjenje. Tudi najvišji topovi. Tako morate biti sposobni združiti te funkcije za uspešno igro. "Skoda T-25", ki jo najdete v članku, o delitvah samih ni tako preprosta. Zato se ni vredno opirati na izjave nerazumljivih "čudežnih tankerjev".

Sposobnosti posadke

"Škoda T-25" je dober rezervoar, vendar potrebuje ustrezno pripravljeno posadko. Brez tega ni ničesar, kar bi lahko pričakovali od učinkovitega boja proti tem avtomobilom. Za poveljnika so potrebne spretnosti šesti čut, boj proti bratstvu in popravilo. Mimogrede, popravila so obvezna za vse člane posadke. To je zelo koristna spretnost, glede na to, da je rezervoar skoraj popolnoma karton in pokrit. Njegova učinkovitost je odvisna od hitrosti popravila enega ali drugega poškodovanega modula.
Drugi člani posadke morajo poleg že omenjenih popravil imeti naslednje značilnosti. Za voznika mehanik - boj bratovščine in preobleke, za topnik - ista stvar. In popolnoma enak nabor za radijskega operaterja. Vse to bo pripomoglo k še večji učinkovitosti avtomobila. Maskiranje je zelo uporabno, saj ima rezervoar impresivno visoko telo in ga je mogoče zlahka zaznati. Maskiranje bistveno zmanjša tveganje za odkrivanje. In boj proti bratstvu skrajša čas ponovnega natovarjanja. Tudi zelo koristna možnost.

Primerjava z drugimi rezervoarji

Od sošolcev v skladu s tehničnimi parametri so očitni konkurenti češkoslovaškega T-25nemški tank z istim imenom, drugi "Tiger" in "Skoda T-24". Razmislite o teh rezervoarjih bolj podrobno. Med njimi so znani modeli, katerih imena so vsa v ušesu, in zelo skromni prototipi, ki niti serijske proizvodnje niso dosegli.

Nemški T-25

T-25 iz Wehrmachta ima praktično enake lastnosti kot "češki". To je samo hitrost in okretnost je veliko slabše. Če ste proti takemu rezervoarju in ste na Škodi, potem bo najboljša strategija stalno gibanje. Potem bo nemški T-25 praktično nemočen. Ampak ne bi smeli pasti v cono njegovega cilja. Češki T-25 lahko uniči iz dveh strelov.

"Tiger 2"

"Tiger 2" ima veliko večjo moč preboja, močnejši oklep, toda agilnost in hitrost ni nikjer. Vendar, če ste podstandardno pod pištolo, potem tukaj je vaš "Skoda" in konec. Bolje, da se borite z "tigri", da ste na varnem skrivališču. Torej obstaja več možnosti, da se jim uprem. Vendar pa ni vedno mogoče pobegniti iz "Tigra". Družina mačjih rezervoarjev se ne imenuje le legendarna.

"Skoda" T-24

T-24 sploh ni nasprotnik. Njegove lastnosti so za velikost nižje od T-25 (še posebej črpane). Torej, pozoren na te modele v bitki ni vredno. Bolje je, da se osredotočite na močnejšega nasprotnika. Rezervoar pod imenom T-24 iz Češkoslovaške nima tako dobre manevrske sposobnosti in hitrosti. Oklep v splošnem kartonu, pištola šibka. To ne bo niti rešilo posadko, ki jo je črpala. Model T-2524 je resnična smrt.

Sklepna ugotovitev

Českoslovski srednji sloj šeste ravni "Skoda T-25". Hyde zuporaba tega stroja je nekoliko zapletena, če pa podrobno raziščete prednosti in slabosti tega rezervoarja, ga lahko uporabite čim bolj uspešno. V rokah izkušenega tankerja ta stroj predstavlja izjemno orožje, ki lahko onemogoči ne le sošolcem, temveč tudi tanke višje ravni.

Sorodne publikacije