Wise Care 365: pregledi programerjev, aplikacij, nastavitev

Operacijski sistemi družine "Windows" imajo lastnost nereda. In smeti se lahko štejejo kot sledi programov v registru sistema, kot tudi začasne posodobitvene datoteke. To upočasni računalnik in negativno vpliva na vašo učinkovitost. Zato so bili razviti različni programi za čiščenje in optimizacijo operacijskega sistema. Obstaja kar nekaj programskih izdelkov tega načrta. In večinoma so plačani. Vendar pa obstaja tudi ena brezplačna uporabnost z dobrim naborom funkcij. To je pregled Wise Care 365, ki ga bomo preučili nekoliko kasneje. Medtem upoštevajte vse glavne značilnosti izdelka.

Kaj je ta program?

Ta pripomoček je namenjen celovitemu vzdrževanju in optimizaciji računalnikov in prenosnih računalnikov z OS "Vetrovi" na krovu. Program vključuje veliko število orodij za delo z registrom, diski, regijo zagona in druge komponente OS. Tukaj je tisto, kar je vključeno v izdelek.


 • orodja za čiščenje registra;
 • niz programov za delo z diski (defragmentacija, čiščenje, optimizacija);
 • programi za optimizacijo in defragmentacijo registra;
 • orodja za upravljanje storitev;
 • programi za nadzor zagona;
 • programska oprema za nadzor ustreznosti gonilnikov;
 • pripomočki za upravljanje operacijskega sistema.
 • To je daleč od celotnega seznama funkcij programske opreme. Wise Care 365 pregledi, ki jih bomo pregledali nekoliko kasneje,dejansko sposobni več. Zdaj pa si poglejmo nekatere značilnosti posameznih komponent pripomočka. Torej so dobri, kako so povedani o njih?

  Sklop orodij za delo z registrom

  Wise Care 365, katerega pregled bomo preučili pozneje, ima velik seznam orodij za delo z registrom. Te komponente vam omogočajo, da očistite register, ga defragmentirate in optimizirate v vseh pogledih. Popolnoma se ukvarjajo z odstranitvijo ostankov deinstaliranih programov, napačnimi vnosi v registru in drugimi vprašanji. Defragmentatorji registra pomagajo povečati učinkovitost te particije operacijskega sistema. Uporabi se lahko tudi ozadje optimizacije, ki podpira trenutno stanje registra v realnem času.


  Komplet orodij za delo z diski

  Utility ima bogat nabor programov za delo z diski. Njihov seznam vključuje programe za čiščenje, defragmentiranje in optimizacijo. V čistem načinu program izbriše vse datoteke, ki se zdijo neuporabne. Te lahko vključujejo začasne datoteke "Windsor", shranjene komponente posodobitev in druge odpadke. V načinu defragmentacije lahko pripomoček premakne zelo razdrobljene datoteke, tako da jih sistem lažje bere. Ko je program optimiziran, se lahko izvaja v ozadju. Toda takšno delo je zdrava obremenitev računalnika. Obstajajo programi in posebna orodja za delo s polprevodniškimi pogoni. Potrebujejo poseben pristop. To so funkcije Wise Care 365 Pro. Mnenja oProgram bomo pogledali malo kasneje. Do sedaj razmislite o nekaj orodjih.

  Nabor orodij za upravljanje storitev in optimizacijo operacijskega sistema

  Zbirka orodij tega pripomočka vključuje zmogljive programe za optimizacijo operacijskega sistema. Na primer, pripomoček za upravljanje storitev. Pregleduje tekoče storitve in priporoča onemogočanje tistih, ki niso posebej pomembne za operacijski sistem. To pomaga povečati zmogljivost računalnika. Obstaja tudi dobro orodje za nadzor zagona. Omogoča vam, da določite tiste programe, ki jih ni treba zagnati skupaj z operacijskim sistemom (in še bolj v ozadju). Če standardni upravljalnik opravil ne more preprečiti zagona samodejnega zagona, je aplikacija Wise Care v celoti sposobna to storiti. Obstaja tudi zelo uporabno orodje, ki izboljšuje varnost OS. Morda bo nadomestil protivirusni program drugega proizvajalca. To je glavni seznam pripomočkov, ki so del Wise Care 365. Takoj bomo pregledali preglede tega izdelka programske opreme.

  Pozitivne povratne informacije strokovnjakov o tem programu.

  Seveda lahko razvijalci trdijo karkoli o svojem izdelku, vendar lahko samo odgovori kvalificiranih in preprostih uporabnikov odgovorijo na vprašanje, kako se aplikacija dejansko obnaša. . Enako velja za Wise Care 365. Ocene strokovnjakov o tej koristnosti niso posebej pozitivne. Obstaja več ljudi, ki verjamejo, da se Wise Care trudi. Na primer, mnogi strokovnjaki menijo, da program teče zelo hitro. Tudidefragmentacija klasičnih mehanskih diskov se izvaja v rekordnem času. Da ne omenjam manipulacije registra.
  Prav tako strokovnjaki opozarjajo na nevsiljiv, kompetentno izveden in intuitiven vmesnik z ruskim jezikom v kompletu. Strokovnjaki tudi menijo, da je razpoložljivost brezplačne različice s polno funkcionalnostjo - neverjeten plus v karmo razvijalcih. Takšnega altruizma ne trpi veliko ljudi. Ampak ta pozitivna povratna informacija je končana.

  Negativne povratne informacije strokovnjakov o tem programu

  Nenavadno, vendar nezadovoljni z delom programa je veliko več. Zakaj niso gostili svojega Wise Care 365? Povratne informacije strokovnjakov v zvezi s tem so precej rigidne. Večina jih meni, da program deluje nepravilno. Po njihovem mnenju je njegova uporaba precej nevarna za računalnik. Nekateri strokovnjaki na primer govorijo o tem, kako je orodje za brisanje diska odstranilo vse datoteke iz mape Dokumenti in slike. Uporabniku ni znano. Tudi strokovnjaki so ugotovili, da vloga nikakor ni pripravljena delati z "vetrovi 10". Samo ne razume tega sistema in lahko izklopi komponente, ki so potrebne za celotno delovanje operacijskega sistema. V luči teh dogodkov zaupajte sistemskemu registru s tem programom - vrhom neznanega. Tudi strokovnjaki niso mogli ugotoviti, kateri skripti uporabljajo pripomoček za čiščenje in defragmentiranje, in to že povzroča resne pomisleke glede uporabe. Nekateri strokovnjaki upoštevajo tudi značilnosti "proste" različice. Da, brezplačno je. In funkcionalnost niobrezano Oglaševanje pa je toliko, da je lažje plačati za različico »About«. In še eno vprašanje. Če ima uporabnik toliko dvomljivih oglaševalskih vsebin, kako je lahko varno?

  Zaključek

  Tako smo razstavili brezplačen pripomoček za čiščenje in optimizacijo družine operacijskih sistemov "Windows" pod imenom Wise Care 365. Ocene strokovnjakov o tem so nedvoumne: njegova uporaba ne more samo pospešiti dela računalnika, temveč tudi močno škoditi. njemu. Pripomoček uporablja nejasne algoritme in skripte. Prav tako neprijetno je prisotnost ogromne količine promocijskih vsebin. Zaščita v takem programu je abstraktna. Bolje je, da ga sploh ne uporabljate.

  Sorodne publikacije