ARMA 3: prenos igre

ARMA 3 - taktični strelec češke proizvodnje. Sprostitev igre je potekala leta 2013 za platforme z operacijskim sistemom Windows. Akcija se odvija na štirih otokih leta 2035 po koncu državljanske vojne v Grčiji, ki je trajala 10 let. Prehod ARMA 3 v družbi prijateljev omogoča igralcu, da preizkusi svoje sile v ekipni igri in obišče fiktivne otoke, katerih pravi prototipi so v lasti Grčije Mulden, Altis in Straitis, pa tudi pacifiški otok Tanah.

Po določenem času je igra prejela veliko nadgradnjo. Imenoval se je ARMA 3: Apex Edition. Prehod igre omogoča igralcu, da se bojuje proti sovražnikom v arhipelagu Tanaha. V ta namen se vzpostavi režim sodelovanja. Udeleženci virtualnih potovanj in bitk so lahko iz vsega sveta.

Posodobitev igre je bila dodana nabor tehnik, frakcij in polnopravne nove akcije za več igralcev. Mimo ARMA 3: Izdaja Apex vam omogoča, da se preizkusite v multiplayer-ju. Igralec mora skrbno razmisliti o svojih dejanjih. Konec koncev bo v primeru neuspeha celotna ekipa trpela.

Preživetje

Prehod ARMA 3 se začne z uvodnim videom, ki ga sestavljajo izvlečki iz novic. Potem se mora virtualni heroj vkrcati na helikopter in oditi v kamp Rogain. Ob prihodu morate priti do poročnika. Najdete ga na zemljevidu. Torej, sestanek z poročnikom je potekal. Kaj sledi? Igralec je na kamionu poslan na kraj, ki je naveden na zemljevidu. Tabor mora spoznati vodnika. Skupaj z njimVaš lik mora odpraviti sovražne vojake. Potem se morate še naprej premikati po vodniku, ubiti vse sovražnike, ki se dogajajo na poti. Po določenem času je letalo sovražnika uničilo moštvo "Echo". Obrniti se moramo v gozd in teči k njemu.

Misija # 2

Na poti do oddelka "Bravo" je narednik spodkopan. Igralec je živ. Minsko polje mora opraviti samostojno in se usmeriti na zemljevid. Na vsakem koraku je v nevarnosti. Ne pozabite: mine so označene z rdečo barvo. Na poti v ekipo se je treba izogibati sovražnikom.

Druga misija ARMA 3 se konča z dejstvom, da je glavni lik igre poslan po srečanju z Bravo na novo točko zbiranja. Tam ga čakajo zavezniki. Po prihodu na destinacijo se odredišče pošlje v tabor.

Pot do doline smrti

Vaša nova naloga je najti Jamesovega vojaka, nato pa se odpravite do kapetana Millerja. Po tem, ko virtualni junak opremi in teče v gozd s svojimi zavezniki. Pri iskanju je padel helikopter. Namesto letalske nesreče bi morali vzpostaviti rudnike in nato zavzeti obrambni položaj. Po napadu sovražnika umre pilot helikopterja. In igralec mora razstreliti razbitine in se vrniti v bazo. Tam lik prejme novo nalogo, ki je ena najdaljših med igro ARMA 3. Junak se mora premikati skupaj s svojimi spremljevalci skozi gozd. Vojaki najdejo telo Jacksona. Dokler zdravnik opravlja manipulacije s telesom, je potrebno zagotoviti njegovo zaščito.
Naprejzačne najtežji del. Enota pade pod malta. Naloga igralca je uničiti strelce. Po nekaj časa mora igralec prevzeti nadzor nad "Darterjem" in oditi na severovzhod, kjer morate uničiti vse nasprotnike.

Radijsko snemanje in "mokro" razmerje

Če se vrnete v bazo, se morate oborožiti in iti na mesto zbiranja na avtu. Igralec mora na kraju samem poklicati topniški strel, po katerem se je potrebno vrniti v avto, sedeti za volanom in iti na kontrolno točko, ki je navedena na zemljevidu. Ko se je ustavil, glavni lik pride iz avtomobila in gre za poveljnika. Na poti so sovražne čete, ki uničujejo, ki se vrne v bazo. Na dnu moramo oborožiti in iti na minsko polje na podmornici. Kateri so naslednji koraki? Ko bo podmornica eksplodirala, bo morala plavati v obalo. Na kopnem junak naleti na sovražnike, ki jih je treba uničiti. Po boju, lik hitenja na nevihto Gryna. Po uničenju vseh tarč na zemljevidu se vojak vrne v bazo na tovornjaku.

Navor

V tej misiji ARMA 3 vstopi v točko nevračanja. Po napadu sovražnika je baza prenehala delovati. Ko pride na Maxwell, junak prejme novo nalogo. Skupaj z odredom "Bravo" je potrebno zaseči sovražnikovo vojaško bazo, po kateri se vojaki odpravijo na varovanje vasi.

Vojaki prejmejo ukaz za umik. Igralec mora pobegniti na severozahod in uničiti sovražno opremo, ki se dogaja na poti. Razenavtomobili s strojnicami, sovražniki se spuščajo s padali. Vojaki gredo v podmornice, toda dva letala preletita, da spodkopata čoln.
Protagonist pride k sebi na obalo in vidi trupla vojakov okoli sebe. Moramo vzeti pravico do stika z bazo. Nato morate iti na kontrolno točko, ki se po pogovoru s policistom pojavi na zemljevidu. Najkrajša pot je skozi mesto. Ampak, če ni želje, da bi se borili, potem lahko greš na zbirališče ob plaži.

Konec drugega dela prehoda

Po srečanju z zavezniki moramo zvečer čakati na iskanje drugih vojakov. Čez nekaj časa je naloga preklicana. Igralec je prisiljen priti do elektrarne skupaj z poročnikom. In od tam, na avto, se moramo premakniti na kontrolno točko. Po tem, ko je kontrolna točka zaostala, mora igralec doseči vas, kjer je treba videti kapetana Millerja. Med več zaporednimi misijami bo junak moral opraviti naloge, ki bodo postavljene v pometanje ozemelj iz sovražnih enot. Nekega dne, ko se zavezniki odpravijo na letališče, bodo na nebu videli zračno tehnologijo Nata. Helikopterji zavezništva bodo streljali sami. Sovražniki bodo ubili enega "vrtenja", junak pa jo mora doseči, preden jo najdejo sovražne čete. To dopolnjuje drugi del ARMA 3.

Nova era

Nekaj ​​ur kasneje se mora junak vrniti v bazo Severnoatlantskega zavezništva, ki se nahaja na otoku Stratias. Tukajnaj takoj obvesti o prihodu, obišče informacijo, napolni zaloge streliva in nadaljuje z naslednjo nalogo. Ob prihodu na zbirno mesto mora lik počakati malo, dokler ne pride stari človek in mu podeli novo nalogo. Nato morate določiti določene koordinate. Vojaki na kraju samem vidijo gore trupel borcev, s katerimi so se morali srečati. Znak naj gre v ekipo "Delta", da pomaga zaveznikom v boju proti sovražniku.

Najdeni raj

V platformi helikopterja junak prejme dve nalogi. Oba ni mogoče storiti. Zato mora izbrati. Prva naloga je najti poročnika Jamesa. In potem, ko je sprejel drugo nalogo, bo lik šel na srečanje s četami Severnoatlantskega zavezništva.
Če bi šel iskat poročnika, potem ko bi sedel v eni od avtomobilov, bo junak šel za določene koordinate. Ko bo prišel do kontrolne točke, bo med mrtvimi odkril živega Jakoba. Po srečanju z poročnikom, igralec vstopi v bitko s sovražnikom. Po boju morate zagrabiti sovražni tovornjak in se peljati do baze zaveznikov. Če želite ujeti avto, bo igralec moral ubiti vse sovražne vojake, ki se nahajajo na bazi sovražnika. To otežuje postopek kraje velikega števila rudnikov. Po brisanju baze, junak sedi v avtu in se vozi po koordinatah, ki jih je podal poročnik James. Če se na začetku misije odločite, da ne boste iskali poročnika, ampak da gredo v vojake Nata, potem ko bodo prišli v avto, bo igralec šel na točko zbiranja. TukajOn bo že čakal na borce severnoatlantskega zavezništva. Po srečanju, junak prejme novo nalogo, katere bistvo je uničiti sovražne čete, ki se umikajo. Če želite to narediti, morate voziti do položajev sovražnika ne bližje kot pol kilometra. Potem s pomočjo daljnogleda, morate priti do artilerijskega ognja. Obstajajo primeri, v katerih je treba večkrat ponoviti artilerijsko luščenje, da bi uničili sovražne sile. Ni treba ubiti vseh nasprotnikov. Ko okrepitve razgradijo zadostno število sovražnih vojakov in opreme, se bo granatiranje končalo. Videz naslovov na zaslonu kaže, da je misija končana. Torej, igralec lahko čestital z njegovo uspešno prehod.

Konec igre

Če je bila misija "Odkriti raj" izbrana za nalogo, povezano z iskanjem poročnika Jamesa, se bo v zadnjem poglavju igralec znašel v ruševinah, kjer je nevihta odnesla. Po pogovoru z dirkačem z Millerjem in naslednjim potresom, morate najti SUV, da greste na helikopter ali čolnarsko postajo.
Med potovanjem bo igralec prejel nalogo, v kateri bo treba iti v kupolo in se vključiti v sovražne sile. Po uničenju vojakov morate vstopiti v prostor znotraj kupole, nato pa zapustiti otok na helikopterju ali na vodi. Ta del kampanje ARMA 3 se konča.

Sorodne publikacije