NFS Carbon: prehod, gostje, skrivnosti, grafika, zgodba, liki, ocene in ocene igralcev

Potreba po hitrosti: Carbon je priljubljen projekt EA Canada. Igra je izšla leta 2006 in je postala naslednji del velike serije. Deseti projekt nadaljuje zgodbo prejšnjega dela Most Wanted. Kardinalne spremembe niso vplivale na nov del. Kljub temu je veliko igralcev hotela takoj preizkusiti prehod NFS Carbon.

Zaplet igre

Tisti, ki je opravil NFS Most Wanted, se verjetno spomni dogodkov, ki so se dogajali okoli vrečke z denarjem. Zgodba se je začela že pred 9 deli igre. Glavni junak pobegne iz leta in mora oditi v Palmont. Tukaj je igralcu prikazan spomin na junaka. Misli o stari dirki, ki se je končala z policijskim obiskom. Potem je junak dekle predal vrečko denarju, v katerem so kasneje našli ponarejene bankovce.


Prehod NFS Carbona se začne z rednim lovom, iz katerega protagonist osvobodi nekdanjega prijatelja - Dariusa. Pravi, da ga mora imeti junak, zato prosi za službo. Glavni junak mora osvojiti mesto Darius. Nato se pojavi Nikki in prikaže osnovna načela igranja novega dela. Igralec postopoma začne osvojiti okrožje po okrožju in izniči moč kolesarjev. Toda med prehodom se igralec seznani z izdajo, ki se je zgodila na stari rasi. Izkazalo se je, da je Darius vrgel vrečko z lažnimi notami. Ko so vodje ekip poraženi, protagonist čaka na nagrado. On bi moral iti za njim k Dariusu. Ampak on spet zavajaHero in kliče križanka. S pomočjo Nikki, protagonist še vedno uspe pobegniti. Zdaj ima junak ekipo, ki mu bo pomagala ujeti območje antagonista.


Grafika v igri

Ko je NFS Carbon težko opazil dramatične spremembe, ki so se zgodile z grafiko. Protagonist zdaj dela v Palmonteju. Mesto je dobro vlečeno: možno je potovati po širokih ulicah in v industrijski coni. Pojdite v kanjon in uživajte v čudoviti pokrajini. Stroji v igri so lepi. Pred igralcem, modne dirkalne avtomobile. Glede na napredek lahko dobi razkošne športne avtomobile. Ker so stroji glavni element igre, so razvijalci delali na njihovi slavi nad njimi.

Karbonski znaki

Med igro NFS Carbon se bo junak srečal z liki, ki so se že srečali z igralci. Nikki je prijatelj protagonista. Uči mehanika igre in pomaga mimogrede. Darius je antagonist tega dela, čeprav je bil prej partner junaka. Cross je nekdanji policist, ki se je odločil za delo z gangsterji. Čeprav je denar pripravljen zapreti oči za karkoli. Angie je eden od vodij tolpe. Je zelo nevarna in sebična. Kenji je vodja tolpe "Busido". Pogosto se zagrabi nad protagonistom in ljubi ponižati vse. Wolf - vodja iste tolpe. Je zelo samozavesten in vztrajen. Vsak vodja tolpe vozi na posebnem stroju, ki bo odprl igralca med prehodom NFS Carbona.

Iskanje karier

Pridobite naloge, ki jih lahko igralecnačin kariere. Izbral je enega od treh avtomobilov. To je treba opraviti previdno, saj bo to vplivalo na nadaljnje prejemanje rezervnih delov, nagrad in dostopa do okrožij.
Kot napredujete V svoji karieri se igralec seznani z vojnami med tolpami. Zdi se mu, da je mesto razdeljeno na 4 okrožja. V vsakem prejme določene naloge, ki mu pomagajo pridobiti verodostojnost na vsaki lokaciji. Na vsakem območju je več krajev, kjer lahko najdete od 2 do 4 naloge. Vse naloge so povezane z dirkanjem. Če želite ujeti enega od okrožij, morate izpolniti vse naloge, kot tudi boj z vodjo.

Prehajanje ponija

Za dokončanje NFS Carbon celotnega načina lova, je treba izpolniti 36 nalog. Igralci morajo iti skozi quests, ki vključujejo več vrst dirke. Za uspešno dirko igralec prejme nagrado. Na primer, "Duel v kanjonu" ima tri vrste kompleksne dirke. "Vozilo" in posebna naloga bo na voljo v "bronastem" iskanju. Na primer, zmagajte v tekmi s šibkim nasprotnikom. "Silver" prizadevanje bo potrebno premagati izkušenega nasprotnika, in "zlato" - močan nasprotnik. Naloga:
 • Sprint v kanjonu.
 • Kontrolna točka.
 • Kontrolna točka - kanjon.
 • Drsenje v kanjonu.
 • Izogibanje chase.
 • Snemanje policijskih avtomobilov itd.
 • Skrivnosti iger

  V NFS Carbon 100% prehod ni bil tako zapleten, mnogi uporabljajo skrivnosti ali tako imenovane pašale. Nekateri bodo popolnoma zaman, drugi pa lahko spremenijo igro.
  Med edinimi zanimivimi dejstvi, ki jih je treba upoštevati, je mogoče omeniti ogljikov kanjon in nočno mesto. Obe lokaciji sta bili predhodno predstavljeni v filmu "Trojne sile: Tokijski drift". Ogledate si lahko tudi trenutek, ko je Nikki srečen protagonist v avtu. Na prehodu na vrsti je jasno, da je v kabini samo ena oseba. Vtis je, da se protagonist preprosto preseli na sestanek. Zanimiv trenutek s križem. Po dirki policist vrže v avto in blokira izhod. Potem gre na pogovor z Dariusom in v tem trenutku lahko vidite, kako je avto zlomil vetrobransko steklo, čeprav je bil ta dogodek v redu. Kljub dejstvu, da v igri skoraj vsi prevoz - to je športni avto, v enem iskanju bo igralec lahko vozi tovornjak.

  Moda za ogljik

  Za igro NFS Carbon je moda preprosta. Preprosto prenesite datoteke in jih vržite v mapo z istim imenom. Med spremembami lahko najdete veliko zanimivih različic. Na primer, nova garaža za avtomobil ali določen model športnega avtomobila. Obstajajo spremembe, ki vplivajo na igranje. Na primer, lahko spremenite čas prihoda policistov ali povečate število policistov. Toda takšni modovi so bolj podobni goljufijam.

  Ocene in mnenja igralcev

  Nova različica NFS - Carbon je bila zelo podobna prejšnji. Mnogi igralci niso opazili posebne razlike, zato niso bili zadovoljni s skoraj identičnim projektom. Čeprav je vredno omeniti, da novi del ni postal slabši. Obe igri sta se izkazali za zanimive in nepozabne.

  V pregledih so igralci zabeležili zanimivo parcelo, veliko izbiro športnih avtomobilov različnih vrstdirke in grafike. Ampak za slabosti igralcev pripisati dejstvo, da je igra nenehno noč, kot tudi manjkajočih letov vleko. So bili nezadovoljni z dejstvom, da razvijalci niso naredili skoraj nobenih sprememb. Nekateri igralci so bili razočarani zaradi pomanjkanja nadaljevanja zgodbe.
  Zato so bili pregledi na tem delu tako sporni, da mnogi niso vedeli, ali jim je igra všeč ali ne. Nekdo se je pritožil zaradi monotonije, potem pa je govoril o igrah na srečo in mehaniki. Ker je bilo povratne informacije težko razumeti, kaj je bil projekt izdan, ocenjevanje igralnih virov pa je bilo povprečno, niso bili dodani novi ljubitelji projekta. Treba je opozoriti, da je po tem delu serije začel izgubljati svojo popularnost. Novi projekti niso mogli pritegniti novih igralcev, ljubitelji NFS pa so bili vedno bolj razočarani. Novembra 2017 je izšla naslednja serija Need for Speed: Payback.

  Sorodne publikacije