"Adept Sororitas": prenos igre, skrivnosti

Pravzaprav je "Adept Sororitas" vojaški red Cerkve. Vključuje le ženske, katerih dolžnost je zaščititi Imperium pred vsemi vrstami groženj. Njihovo usposabljanje je že od samega začetka, oprema pa je vrhunska. Sestre same vodijo vojno ali se pridružijo cesarskim vojskam. Čeprav se vsi imenujejo "sestre bitke", je pošteno, da jih obravnavamo kot vojaško krilo.

Kako se je vse začelo

Cerkev je poslala floto, da bi raziskala svetove, 36 let sveta so našli svet San Leorja. Izkazalo se je, da je obstajal kult žensk, ki so častile cesarja. Imenovali so se celo "hčere cesarja". Kljub temu pa niso hoteli računati s cerkvijo in niso hoteli priznati njegove moči nad njim. Potem se je vodja cerkve, Gog Vandir, odločil, da bo sam prišel na planet in se seznanil s temi ženskami. Sprva je mislil, da je bilo nekaj divjakov, vendar je ugotovilo, da je to prava vojska, ki se lahko upre.


In potem je imel idejo. In kaj, če bi te iste hčere cesarjev postale njegova osebna vojska? Ponovno jih je imenoval za sestanek in se odločil, da jih zavede, in dokazal, da je to blagoslov cesarja. Svojim telesnim stražarjem je dal ukaz, da ga ustreli. Vendar nihče ni vedel, da ima Gog Vandir obrambno polje, zato je ostal nepoškodovan. Ženske so bile tako navdušene, da so cerkvi prinesle zaobljubo lojalnosti, potem pa so postale znane kot cesar mladeniča.

Čas za krivoverstvo

Toda Gog Vandir je hotelveč moči, kot je imel, in vojna je ujela veliko svetov. Če nekdo ni hotel priznati moči Vandirja, je bil ubit. Potem je zgradil tempelj za Boga-cesarja, njegovo zatočišče in iste zgradbe za svoje dobro. V njej se je pojavil bes, pojavil se je paranoid, poslal je ženina v bitko, izlil vso nedolžno kri. Kaos je komajda prodrl v realnost in palača Vandir, nekoč svetišče, se je začela rahlo spreminjati. Nihče ni mogel dati Vandirjevega upora in Adeptus Astartes se je boril na obrobju.


Sebastian

Sebastien Tor je živel na enem od planetov, imenovanih Dimmamar. Bil je pridigar in usmerjal svoja dejanja proti Vandirju in krvoločni tiraniji. Bil je neprekosljiv govornik in ljubil ga je. Veliko ljudi je prišlo k njemu in tam so bili privrženci, ki so mu pomagali in ga skrivali. Ker so nekateri privrženci prej podpirali Vandiro, je bil grozno jezen, odločil se je uničiti celoten planet. Toda prišlo je do nevihtne osnove in moč nevihte je bila zelo močna. Čeprav je od takrat minilo skoraj 5.000 let, še vedno prizadene regijo. Zato se je imenoval "Anger cesarja". Kmalu je Sebastian imel toliko privržencev, da je Vandir občutil resnično grožnjo svoji moči. Poleg tega je guverner planeta odredil, da se vojska in obrambne sile predajo Sebastianu.

Sestre bitke

Tako je Sebastian, skupaj s četami, potoval po planetih in pridigal proti Vandirju. Številni mojstri in oblasti so podprli Sebastiana, zato je bil napad palače neizogiben. Vendar pa so napadalci pozabiliCesarjeve Neveste. Borili so se z besom in besom in zmaga, ki je bila praktično v rokah Sebastiana in njegovih privržencev, je bila nedostopna. General Custodes je vedel, kje so skrivni prehodi. Na poti do Alicie, ki je takrat vodil ženina, je začel razlagati in zagovarjati dejstva, da cesar Bog ni več blagoslovil, da je bil v rokah Chaosa, vendar mu ni verjela.
Nato ji je predal ukaz, ki je izhajal od cesarja, da bi prišla k njemu v prestolni sobi. Alicia je takoj šla tja. Kaj se je tam zgodilo, nihče ne ve. Ko je Alicia zapustila dvorano, je odšla k Vandirju in se ubila. Po tem ji je naročila, da se ne bo več borila. Ko je bila palača odvzeta, je bila nevesta lahko usmrčena. Cesar je osebno naročil, naj jim zadovolji, imenoval pa je tudi novega vodjo cerkve Sebastiana. Izdal je tako imenovano častno uredbo, po kateri ni več možno, da bi imel človek orožje nad cerkvijo. Vendar so se vsi dobro zavedali, da ne boste storili ničesar, kar bi zahtevalo enega, ki se bo boril. In Sebastian je prišel do zaključka, da se mladenka popolnoma prilega temu dejanju, potem pa so dobili drugo ime: Sestre bitke.

Struktura

"Adept Sororitas" je delitev na dva samostana.
 • Prva se imenuje Prioris, lahko pa jo najdemo na Terri;
 • Drugi se imenuje svetišče, najdemo ga na Ophelii VII.
 • Vodenje sester brezen. Osvajalci samostanov so neposredno podrejenivsaka samostana ima ukaze in odgovornost za določeno funkcijo.
  Naročila so velika in majhna, sestra se lahko premika iz ene v drugo. Lahko razdelite njihove odgovornosti.
 • Vojaški ukazi vključujejo sestre bitke.
 • Med naročili bolnišnice so različni zdravniki, medicinske sestre in kirurgi.
 • Dialog lahko pripišemo znanstvenikom, ki poznajo različne jezike ali karkoli sporočijo.
 • Famulus - upravljavci, diplomati in svetovalci za plemstvo.
 • Obstajajo še drugi ukazi "Adept Sororitas". Sabine sestre živijo nekje na meji. Pogosto spremljajoče odprave misijonarjev. Ti preroki propovedujejo besedo cesarja, lahko uredijo pravo versko revolucijo. V zvezi z opravljenim delom morda dolgo ne vzdržuje stika s cesarstvom. Ko planeti vstopijo v imperij, lahko ta sestra pogosto postane mentor in duhovni vodja tega planeta. Cerkveni arhiv jih označuje kot tajno službo, zato je v cerkvi precejšnje neskladje z inkvizicijo.
  Pronatus išče različne vrste religij, ki so za cerkev pomembne, jih obnavlja in ohranja. Pogosto so to verske stvari, pa tudi precej dragoceni artefakti. Včasih lahko izdelujejo zastave za bojna naročila. Vespylian skriva telo, zato so njegovi člani oblečeni v siva oblačila, pogosto brezoblična. Kardinal je zagotovo prepričan, da mora biti telo pokojnega vernika kršteno v skladu z vsemi običaji. Zakaj je to tako pomembno, nihče ne ve, vendar pravijo, da ima kardinal nekajprerokba svetnika.

  Red Sabininov dela s misijonarji in pripravlja svetove, ki jih je cesarstvo izgubilo, da se bodo vrnili. Večinoma delajo kot svetovalci na sodiščih in pomagajo vladarjem pri sklepanju zakonskih zvez. Ko se pojavijo misijonarji, najpogosteje brez velikega upora oblasti, sprejmejo cesarjevo voljo. Še manjša naročila, med katerimi se lahko dodeli vojaški: Red krvave Rose, Silver Cover in tako naprej.

  Kodeks

  Sestre bitke pri Adept Sororitasu so elita. Vzgojeni so iz otroštva in učili ljubiti cesarja človeštva. Njihova fanatična zvestoba je opornica proti herezi, toda takoj, ko se začne bitka, se ne bodo ustavili, dokler ne bodo uničeni njihovi sovražniki. V bitkah sester preidejo skozi ogenj, celo smrt ne bo ustavila njihovega besa. Smrt njegovih spremljevalcev samo krepi odločenost sester. Oblečeni v keramični oklep nosijo orožje, s katerim lahko premagate sovražnike.
  Sestre trenirajo na robu priložnosti. Kjerkoli so se nahajali cesarjevi sovražniki, se sestre bitke borijo z vero. Ko ni vojne, delijo svoj čas med pripravo in spoštljivim čaščenjem cesarja. Res je, da je disciplina neločljiva, saj lahko taktika učenja in raziskovanja rani telo in um, le molitev lahko okrepi duh. To je najbolj očitno na bojišču, kjer sestre pozivajo cesarja, naj jim pomaga v boju. Koda "Adept Sororitas" pravi: vera je mogočno orožje, ki jih vodi v podvige. Sestre bitke izžarevajo strahove uma in povzročajo, da nadnaravna moč zadene svojesovražniki Sestre verjamejo, da je njihova vera orožje močnejše od jekla. Če so se sestre pridružile bitki, se ne bodo ničesar ustavile, dokler ne bodo premagale sovražnikov.
  Na žalost doslej za kodo "Adept Sororitas" v ruščini še ni na voljo, vendar jo je mogoče najti na virih v angleškem jeziku. Absolutna vera v cesarjevega Creda - Imperial Creed - omogoča sestram, da na bojišču opravljajo nemogoče. V središču Creda je prepričanje, da se cesar zanaša na svoje privržence, če pa je stanje dovolj slabo, bo posredoval. Vera je ščit, ki je močnejši od vseh oklepov.

  Igra

  Sestre so precej priljubljene med igralci iger, in ko obstaja nekaj festivalov, je cosplay "Adept Sororitas" najpogosteje izbral dekleti.
  Igralci trdijo, da za začetnike sestra ni najboljša možnost. Lahko jih vzamete, vendar bo težko, saj je to zelo draga vojska, ki zahteva nekaj izkušenj. Nimajo togosti morskih levov, preživetja necronov ali ognjene moči tau. Kljub temu so lahko zelo učinkoviti. Počasi povečujte vojsko sester - sčasoma jih boste imeli dovolj.

  Nasveti za igranje sester

  Ustvari 3 generatorje.
 • Kupi gradbenike - vse.
 • Zdaj potrebujemo snop.
 • Kupite misijonarja.
 • Postavite stolpe v položaj, kamor ga pošljete.
 • Zgradite navadno ekipo Battle Sisters - 1.
 • Poišči potrebne kanoneje.
 • Nakup.
 • Zgradite 35 sester.
 • ​​
 • Nakup težkega vijaka.
 • Poglejte, kaj je ostalo za metalec ognja.
 • Potrebno je zgraditi letalo Executor +.
 • Pojdite v bazo.
 • V igri "Adept Sororitas" na sestrih plus v pehoti: v njih je močna.
 • Oglejte si zemljevid, ki kaže vzdolž baze, in jih zgrabite.
 • Poravnajte vijačnik drug ob drugem.
 • Oglejte si, katere zgradbe so potrebne za težko pehotno pešadijo, jih pojasnite.
 • Sestre bi morale stati na "strel", ker lahko sovražnik začne napad.
 • Raziščite izboljšave oklepov, moči in več.
 • Oglejte si granate.
 • Potem je kartica odvisna od tega, ali je velika ali ne.

  Sorodne publikacije