Pregled Trifoniki Sven MS-1085

Sven se je že dolgo dokazal kot blagovna znamka, ki proizvaja visoko kakovostne izdelke po dostopnih cenah. Še posebej priljubljena so tipkovnice in akustični sistemi. Drugi bo posvečen današnjemu članku - Trinity Sven MS-1085.

Uvod

Model MS-1085 je bil prodan leta 2011. Novost je takoj pritegnila pozornost potrošnikov in začela pridobivati ​​popularnost. Konec koncev, nekaj proizvajalcev lahko ponudi sistem tipa 2.1 z zmogljivostjo 46 vatov in nekaj 1500-1800 rubljev. Komplet trifoniki Sven MS-1085 in zdaj je dokaj dobro prodan, vendar že po drugi ceni, vendar kljub temu. Poleg tega je "star človek" popolnoma sposoben konkurirati ne le z obstoječimi modeli konkurentov, ampak tudi za številne nove izdelke. Oglejmo si ta sklop akustike podrobneje.


Vsebina paketa

Stolpe Sven MS-1085 dobite v srednje velikih škatlah. Paket vsebuje nekatere značilnosti akustike, specifikacije in podobe celotnega sistema v zbirki. Znotraj škatle bo uporabnik lahko zaznal 2 satelita, subwoofer z žično nadzorno ploščo, garancijsko kartico, uporabniški priročnik, RCA-35 mm kabel, 35 mm kabel za priključitev mikrofona in na splošno vse. Paket je pravzaprav standarden in precej skromen, vendar je vse potrebno za normalno delovanje sistema.

Videz modela

Oblika in izgled zvočnikov Sven MS-1085 sta precej privlačna. Sateliti so sestavljeni iz majhnih drobcev MDF plošč.Poleg tega je telo obtičalo s filmom, ki posnema drevo. Sprednja obloga na zvočnikih je zrcalno sijajna plastika. Izgleda kul, toda kot veste, so prstni odtisi zelo dobro vidni na tej površini, kar pokvari videz.


Kar zadeva obliko zvočnikov, imajo okvirji in okvirje za kromirano kovine. Zgornji zvočnik je dodatno okrašen s pokrovom s tremi kraki. Zdaj o subwooferju. Telo je zbrano tudi iz MDF in prekrito s filmom pod drevesom. Na desni strani je izhod cevi faznega pretvornika. Leva stran nima priključkov. Na hrbtni strani nizkotonca lahko najdete stikalo za napajanje, izhod omrežnega kabla, izhod nadzorne plošče, 4 vhode RCA-2 in 2 izhoda. Na voljo je tudi 35 mm priključek za mikrofon in majhen regulator vrtilnega momenta za nastavitev nizkih tonov. Sprednja stran nizkotonca ima zanimiv dizajn, v obliki velikega kromiranega obroča z logotipom podjetja na sredini. Mimogrede, sprednji del je prav tako iz sijajne plastike, ki bo spet zbrala prstne odtise in prah. Kot je za nadzorno ploščo, nima predolge žice, ki ne bo dovolila, da se uporablja daleč od globokotonca. Na samem daljinskem upravljalniku je 2 35 mm priključek - eden za slušalke in drugi za mikrofon. Zgoraj je velik srebrno obarvan gumb za povečanje ali zmanjšanje glasnosti. To je zelo priročno. Ni potrebe, da se nikjer vzpenjate na globokotonec in ga s tem prilagodite.

Ključne značilnosti

Čas je, da govorimo o tehničnih lastnostih zvočnikov Sven MS-1085. Posledično sta na satelite nameščena dva tipa zvočnikov: nizkofrekvenčna in visokofrekvenčna. Njihove dimenzije so 75 mm oziroma 25 mm. Moč zvočnikov je navedena pri 13 W. Globokotonski zvočnik ima velikost 125 mm in moč 20 W, kar je pravzaprav standard v tem cenovnem segmentu. Frekvenčno območje v Sabi je zelo dobro - od 40 do 150 Hz. To bi moralo v praksi pozitivno vplivati ​​na sok basa. Če govorimo o satelitih, so njihove frekvence enake 150-20000 Hz - čisti klasiki. Tukaj, na splošno, in vse, kar je mogoče reči o značilnostih akustike. Parametri so več kot standardni. Toda zanimivo je, kako se sliši.

Kakovost zvoka

Zdaj pa gremo skozi zvok. Sven MS-1085 proizvaja kakovost zvoka, vendar obstajajo težave pri visokih frekvencah in nižjih osnovah za Sven. Sredina zvočnikov zveni zelo dobro. Nizke frekvence so podane slabše, vendar vam hvala, subwoofer in bas nadzor omogočata, da se znebite problema. Toda z vrhom ne boste storili ničesar. Po 15 kHz je recesija in ostra. Če povzamemo zvok akustike nasploh, potem je to precej dobro in povsem skladno s svojo ceno. Vsaj pri nizki glasnosti in celo v povprečnem popačenju ali zvoku tretjih oseb ni mogoče slišati. Ampak kljub temu s povečanjem ravni izkrivljanja glasnost postane bolj očitna.

Recenzije

Pregledi Sven MS-1085 kažejo, da je ta model precej kakovosten, vendar nima pomanjkljivosti. Da, uporabnikiupoštevajte pomanjkanje visokofrekvenčnega regulatorja in daljinskega upravljalnika, kratkih žic na satelitih in težav z visokimi frekvencami. Drugih pritožb ni, in stolpci povsem upravičujejo njihovo ceno.

Stroški govornikov

Danes so stroški akustike Sven MS-1085 približno 2900-3500 tisoč rubljev, kar je nekoliko precenjeno. Toda tudi z vsem tem se cena lahko šteje za dokaj upravičeno. Več kvalitativnih analogov iz tretjih proizvajalcev bo stalo red velikosti dražje.

Sorodne publikacije