Legendarni: prenos igre, vodenje, skrivnosti in nasveti

Svet "Skyrim" je ogromen in veliko stvari je vredno storiti. Zaradi tega se na žalost glavna parcela pogosto spusti v ospredje. Lahko opravljate misije, ki vas pošiljajo v različne dele pokrajine, se borite za neodvisnost, pomagate cehovom, da se povzpnejo iz pepela, ali se dogovorite za ureditev vašega doma v drugi slikoviti kotanji. Mnogi pogosto pozabljajo, da še vedno obstajajo Aludin, rezila in nekateri parceli. Če se še vedno odločite za dokončanje legendarne Skyrim, smo vam pripravljeni pomagati pri napredku njegove glavne zgodbe.

Svoboda

Igra se začne z dejstvom, da se vozimo v vozičku s skupino zapornikov. Glede na našega soseda se učimo, da so nas ujeli imperiali, ki so bili zaskočeni v poskusih, da bi ujeli vodjo upora, to je vodjo brata Bury - Ulfric. Voziček nas pripelje do Helgena, kjer naj bi potekala izvedba. Ko se vizum ustavi in ​​nas pokliče eden od stražarjev, bo končno mogoče izbrati dirko, ime in izgled junaka.


Prehod igre Legendarni se začne s sestankom z bukovimi monarhi. Potem pride Alduin, točno v tistem trenutku, ko morate rešiti protagonista. V nemiru, ki se je začel, pojdi za Ralof. Ko boste šli skozi ruševine gorečega mesta, boste prišli do točke, ko boste morali izbrati, s kom boste nadaljevali z odrešenjem: s imperialnim vojakom Hadwarjem ali z uporniškim Ralofom. Končne odločitve ne boste sprejeli v divjem konfliktuSkyrim Tako lahko izberete, kdo bo šel po lastni presoji. Ko greste skozi vojašnice in izkoristite več sovražnikov, boste zapustili Helgen in iskanje bo končano. Toda legendarni prehod se pravkar začne.

Pred nevihto

Svet "Skyrim" vam daje priložnost, da greste kjerkoli in kadarkoli želite. Torej, takoj po dokončanju iskanja, lahko začnete s svojimi zadevami. Vendar pa vam svetujemo, da se pridružite svojemu spremljevalcu v Riverwood. Tam boste spoznali nove prijatelje in izvedeli več o razmerah v pokrajini. Tudi na poti boste našli kamne-skrbnike, ki vam bodo pomagali pri razvoju vašega junaka in olajšali prehod legendarnega.


Če poznamo nevarnost zmajev, moramo opozoriti na to lokalno posodo, ki živi v Vaytranu. Če niste ljubitelj glavnih zgodb ali ste igrali igro večkrat in veste, kaj želite storiti najprej, je še vedno zaželeno, da greste skozi prvih nekaj misij, da bi izvedeli več o zmajih, dobili priložnost, da se naučite besede sile in jih uporabite. Sprehod do Vaytrana bo večinoma prijeten. To je res čudovita dežela, sovražnikov skoraj ne bo in bo trajalo kar nekaj časa, preden boste videli Wightran z veličastnim graškim drakonskim mejem. Tukaj, najprej, bomo morali govoriti z huskarlom, nato pa z jarlom Balgrough the Elder.

Wind Rush

Za nasvete o zmajih vas bo Jarl poslal na dvornega čarovnika, ki bo prosil junaka, da najde mizo Dragon Stone. Nahaja se v jami Wind Rush. Gremo do nje, tiSpoznali boste več nasprotnikov, v notranjosti bo le nekaj razbojnikov, vendar jih boste zlahka razumeli. Vzemite Golden Claw iz enega od banditov z imenom Arvel, da odprete prostor, kjer je shranjen Dragon Stone. Da bi ga pobrali, boste morali ubiti DraauGar iz njegove krste. Tudi tu je klinop, na katerem je napisana beseda Sila. Kasneje jo boste potrebovali večkrat. Zlato kremplje je treba dati trgovcem v Riverwoodu, kjer lahko dobite ustrezno iskanje. Kamen zmajev vrne čarovnika, da sledi Legendarnemu.

Zmaj na nebu

Takoj po tem bo stražar naletel v sobo in poročal, da je bil v bližini Vaytrana opazen zmaj. Pridite Jarlu in se pogovorite o tem vprašanju z njim. Prosil vas bo, da greste tja skupaj s skušnjavo in skupino vojakov, da bi ubili zmaja. Na mestu boste videli zmaja Mirmulnira, ki diha. Bitka je zelo nevarna, ker ste na zgodnji stopnji, brez ustreznega streliva in orožja. Ampak vi ste zvesti vojaki Vaytrana, da ga boste zagotovo premagali. Pred smrtjo bo zmaj razumel, da ga je ubil Dovakin. Vsi ostali ga bodo razumeli, in takoj, ko junak dobi dušo zmaja in uporabi "potok", vam bo Husarl povedal, da se vrnete v Wightran do Jarla. Na poti do mesta boste slišali krik "Dovakin!" Balgróf ti je kasneje pojasnil, da je to krik sedoborodihov, ki se nahaja v visokem Hrothgarju. Obiščite jih in bo naša naslednja naloga pri prenosu legendarne izdaje.

Potglasovi

Potovanje v visoki Hrothgar ni lahko. Cesto lahko izberete sami, ker je odprt svet in to je njegov čar. Pot vas bo popeljala do Aivarstedu, vasi, ki se nahaja ob vznožju Visokega Hrothgarja. Na mostu si lahko prizadevate za dostavo do objekta Siberobield. Vzpon navkreber ne bo zelo nevaren, le nekaj bitk proti trolovi ali volkovi. Na vhodu v samostan, pustite prehod, ki ste ga prosili za dostavo, in vstopite notri. Pogovor s Sedoborodymyjem bo ploden. Pogovarjali se bodo o Dovakinih, "Scream" in vas tudi naučili krika "Neumna moč". Kot test, vas bo Sedoborodye poslal na Ustengrev, da vzamete vetrovko Rig Jurgena.

Rig Yurgen

Nadaljnji napredek igre Skyrim Legendary Edition vas bo popeljal do podzemne železnice Ustengrey, ki se nahaja v bližini Morfal. Inside, boste naleteli na takšne tekmece kot zombiji, draaugi in nekromani. Ko preide vse pasti, sovražnike in vzame toliko zakladov, ko se potopijo v nahrbtnik, bo Dovakin prispel do mesta, kjer se hrani rog. Vendar ga ni, vendar je namesto tega zapisano. Piše, da mora junak priti na podstrešje v gostilni "Sleeping Giant", ki se nahaja v Riverwoodu. Ko ste prišli do gostilne, se morate obrniti na ljubico Dolphina in prositi za sobo na podstrešju. Pravzaprav je to geslo, ki ga je znala prepoznati od vas Dovakina. Če se pogovarjate z njo in se seznanite z zgodovino rezil, lahko greste z mestom Zebrafee. Zdaj ste postali polnopravni Dovakin, ki je preučil vsa skladiščajok "Neusmiljena moč".

Blade v temi

Delfin vas bo zopet poklical k njej in rekel, da ve, iz katerih grobov se bo pojavil nov zmaj. Skupaj z njo greste do Guya Keana. Ko pridete do vasi, vidite panike - zmaji so že prišli. Kot vidimo, Alduin poskuša oživiti svojega mrtvega prijatelja Salkonirja. Po vstajenju je Alduin letel in Dovakin iz Delfina se bo moral boriti proti vstali pošasti. Ubiti zmaja, bo junak spet absorbiral njegovo dušo, Dolphin se prepričajte, da ste res Dovakin, in boste lahko dobili dragocene materiale od smrtonosnega sovražnika. Dolphin verjame, da je zmaj vstajenje vredno Almermas Dominion in ponuja, da gredo na Talmor veleposlaništvo za raziskovanje. Prehod Skyrim Legendary Edition 5 je zelo zanimiv dogodek.

Diplomatska imuniteta

Če želite priti do veleposlaništva, morate iti v Samoto in klepetati s šefom Malbornom. Deluje na veleposlaništvu in bo pomagal urediti vse. Dajte Melbourne stvari, ki jih potrebujete za delovanje v veleposlaništvu. Vse ostale stvari bodo vodile Dolphina do konca iskanja. V veleposlaništvu se boste takoj srečali z veleposlanikom Elven. Lahko se pogovarjate tudi z gosti ali takoj odidete v Malborn in greste skozi kuhinjo, da bi preučili veleposlaništvo. Misija se lahko izvede na skrivaj in lahko organizirate vojaški deboz. Vse je odvisno od vas. V zasebnih sobah veleposlanika poiščite poročilo o zmajih, nekaj dosjejev in ključ iz kleti. V kletibo ujetnik, ki ga je mogoče shraniti. Skupaj z njim in Malborneom skozi loputo gremo ven in naprej mimo Skyrama Legendary gremo v Riverwood.

Podgana se je zataknila v kotu

Talmoristi v dokumentih, ki jih najdemo, tudi ne vedo, kdo se ukvarja z vstajenjem zmajev, vendar sumi, da je kdo Esbern, poznavalec zmajev in nekdanji Klink. Poroča se, da živi v luknjah Ratchetov v Rifthenu. Tam, ko ste komunicirali z Brignole, boste spoznali starega, živega puščavnika v kanalizaciji mesta. Ko si prišel skozi katakombe, boš prišel v njegovo sobo. Starec vas bo pustil, da vstopite notri, ko ste slišali kodofino iz Delfinov.

Aldouinova stena

Po pogovoru z Esbernom, ki se je dogovoril, da bo šel na potovanje, boste padli na več Talmorce. Ko se spopadeš s sovražniki, se vrni v Dolphin. Esbern bo zbral skupaj in povedal, da moramo iti v tempelj nebeške Havane, kjer je stena Alduina - namig, ki pomaga uničiti velikega zmaja. Po uničenju več skalnih goljufij v bližini jame najdemo pot v notranjost in vidimo znamenito steno. Ko se naučite, postane jasno, da morate najti "Cry", ki bo pomagal ubiti zmaja. Esbern nas prosi, da gremo v Siberobod. Poročajo, da lahko pomaga junak glavo med Sedoborodyh - Partnaks. S preučevanjem krika "Čisto nebo" in skozi nevihto v gorah boste prišli do starega zmaja, ki bo poročal, da je vrnitev Alduina povezana z Starodavnim svitkom.

Starodavno znanje

Da bi najprej razumeli, kje iskati Starodavni zvitekVredno je govoriti z Esbernom ali z enim od sedoborodih. Posledično vas bomo poslali na Kolegij mojstrov Winterhould, kjer boste v knjižnici orc prikazali vse, kar ve o starodavnih zvitkih. Iz prejetih knjig bo znano, da morate najti Septimiusa Segonia - strokovnjaka v tej smeri. Po pogovoru z Septimijem bomo preiskali ruševine Alfanda. Ko boste prešli skozi vrsto labirintov, nasprotnikov in pasti, boste prišli do mehanizma in, ko ste rešili njegovo sestavljanko, dobili želeni Drevni zvitek. Prehod Skyrim Legendary Edition vas je pripeljal do Partrunxa.

Prokletstvo Aldouina

Partroni nas bodo poslali v preteklost, kjer se boste lahko naučili "krika", ki lahko uniči zmaja. Vidimo tudi, kako so starodavni Nords nekaj časa pobegnili iz Aldoina. Če se vrnemo v sedanjost, vidimo, da Alduin živi. Moral se bo boriti z partranki. Skupaj lahko zlahka oslabite sovražnika in on bo letel.

Neskončni čas

To iskanje se bo pojavilo, če niste dokončali zapleta, povezanega z državljansko vojno v Skyrimu med Skyrim Legendary Edition. Dovakin bo imel čas, da obe strani uskladi, da bi se ustavil vračanje zmajev. Ulrich in general Tuli se bosta srečala v visokem Khotrogarju, ki naj bi na koncu prišel do mirne rešitve.

Partnaki

To je izbirna naloga, ki nam jo daje Esbern. Vedo, da je glava Red Bullsa zmaj in da želimo, da ga ubijemo. Dovakin se sam odloči, kako ravnati z zmajem, vendar pa vseeno priporočamo, da ne ubijemo zmaja, ki je veliko storil zaodrešitev človeštva. Za nadaljnji prehod Skyrim Legendary ta izbira ne vpliva.

Padec

Na Partnanksu učimo "Creek", ki imenuje zmaje. Gremo do drakonske meje Vaytrana, da pokličemo Ovadinga. Če ga dobro premagate, boste lahko ujeli Ovadvina. Tukaj vam bo povedal, kje najti Alduina in celo pomagati priti na njegovo mogočno nazaj.

House of the Eater of the World

Blizu Skaldafna se bo treba boriti z zmaji, draggrami in zmajevimi duhovniki. Po premagovanju vseh nasprotnikov pridete do portala, ki vas bo pripeljal do Svengerarda - kraljestva za padle v bitki na severovzhodu.

Sovngard

Prehod Elder Scrolls V Skyrim Legendary se nadaljuje na poljih Sungararda. Prišli boste v Dvorano čaščenja, kjer boste srečali tri stare junake: Hakon Odnookim, Felldir Starim in Gormleit z Zlato roko.

Drakonsko

Pojdi ven z junaki in pokliči Alduina z "Cry". S posebnim "krikom" spustite zmaja iz nebes na tla in ga ubijte. Čestitam, legendarni Skyrim je bil uspešno zaključen, toda še toliko več! Guild of Thieves, Čarovniki, Dark Brotherhood so vse razburljive naloge, ki igralcem prinašajo ogromno zadovoljstvo tudi po dolgih letih sprostitve. Zahvaljujoč dvema dodatkoma se lahko odpravite na boj proti vampirjem, pa tudi na otok za raziskave. Skyrim ne pusti dolgčas za minuto, zaradi česar je ta igra tako enostavno postala kult za številne igralce po vsem planetu.

Sorodne publikacije