BMP snežne sani: pregledi, specifikacije in pregledi

Proizvajalci kanadskega podjetja Bombardier (Bombardier), ki se osredotočajo na proizvodnjo različnih motornih vozil, so razvili in izdali BPP - motorne sani, primerne za turiste, lovce, ljubitelje ekstremnih športov, pa tudi osvajalce gorskih vrhov zasneženih ravnic. Model vključuje številne izboljšave, prejel je posodobljen okvir, do katerega je prišlo zaradi strukturnih sprememb. Razmislite o funkcionalnosti, značilnostih, zmožnostih takšnega agregata glede na njegove najbolj priljubljene vrste.

Motorne sani BPP: značilnosti

Ker je obravnavana tehnika na voljo v več različicah, so parametri vsakega modela različni. Povprečne številke so naslednje:
 • Dolžina /Širina /Višina - 32/11/115 metrov.
 • Teža - 220-310 kilogramov.
 • Native width - 097 m.
 • Podvozje je sestavljeno iz aluminijeve zlitine, izdelane v obliki prostorske strukture s prednjim teleskopskim vzmetenjem in zadnjim drsnim analogom.
 • Zavore so diskovna enota s hidravliko in načinom parkiranja.
 • Motor agregira prenosni mehanizem, opremljen z variatorjem in z možnostjo vzvratne vožnje v elektronskem načinu.
 • Poleg tega so vse spremembe opremljene z ogrevanimi krmilnimi stebri, sedeži in napravami za upravljanje. Na nadzorni plošči lahko spremljate vse pomembne meritve.

  Elektrarne

  BPP - motorne sani, ki je opremljen z več motorji, odvisno od spremembe stroja. Glavni motorji: 550F, 600ACE, 600E-Tec. StrošekSUV je v veliki meri odvisen od vrste pogonskega agregata.
  Moč agregatov se spreminja od 55 do 115 konjskih moči. Glasnost je označena z prvo številko oznake (550 ali 600). Mejna hitrost obravnavane tehnike doseže 160 kilometrov na uro. Najnovejši model 1200 je opremljen z 12-litrskim motorjem z zmogljivostjo 130 "konjev". Namenjen je delovanju v najstrožjih pogojih.

  Snežne sani - modelna linija

  BPP je tehnika, ki se uporablja za reševanje različnih nalog na zasneženih terenih. Tehnični parametri vsakega modela so usmerjeni na značilnosti ene ali druge regije. Zaradi dobrih vlečnih lastnosti in ergonomije se enote uporabljajo ne samo turisti, temveč tudi ekstremni kolesarji. V sortimentu proizvajalca obstajajo modeli, kot so:
 • Tundra,
 • , Expedition,
 • , "Freerider",
 • "Edvencher" in drugi.
 • Že od samih imen lahko razumete značilnosti in značilnosti teh strojev.

  Šest sto serij

  Snowboard BRP-600 (Scandic) je opremljen s štiritaktnim motorjem z zmogljivostjo šestdeset "konjev". Elektrarno je izvedla družba "Rotax", ima hladilno tekočino, dve valji in volumen 60 cm 3. Motor je opremljen z elektronskim sistemom za vbrizgavanje goriva, ki omogoča povečanje zmogljivosti enote in zmanjšanje porabe goriva.

  Sprednja teleskopska vzmetenje ima 150-milimetrski hod, zadnja pa je podobna številka 340 mm. Strukturne značilnosti tega mesta omogočajo vrhunsko gladkostpotovanje in odlično vodenje. Stroj se samozavestno obnaša na snežni vihar poljubne gostote zaradi gosenice (širina - 50 cm) in stika s tlemi, ki zagotavlja stabilno oprijemljivost na površino.

  Zaključek

  "Štirideseta" BMP - motorne sani, ki je univerzalni model, namenjen dvema osebama. Zmogljiv motor in zasnova omogočata prečkanje ozemlja z različnimi kazalci snežne odeje. Prostornina posode za gorivo je 45 litrov. Takšna rezerva je dovolj za premagovanje tristo kilometrov poti. To je pomemben vidik, ki zagotavlja dolgo potovanje v snegu brez dolivanja goriva.
  Volanski drog stroja je izdelan iz trpežne kovine, opremljene z gumijastimi blazinicami, primernimi za oprijem. Vozilo za terensko vožnjo ima priklop, ki omogoča prevoz tovornih prikolic, ki tehtajo do četrt tone. Voznikova zaščita pred protitokom in snegom se izvaja z vgradnjo velikega vetrobranskega stekla, ki zagotavlja dobro vidljivost. Ta izdelek je izdelan iz trpežnega materiala, ki zdrži udarce vej in kamnov pri premikanju po gozdnih ali gorskih poteh.

  Sprememba št. 800

  Snežne sani BRP "Povezave" (800. serija) so agregati, namenjeni premagovanju vseh vrst ovir v globokem snegu. Poleg tega je takšna tehnika sposobna izvajati vse vrste trikov, vključno s skoki in hitrimi zavoji. Model velja za enega najboljših v svojem razredu. Motorne sani so opremljeni s sodobnimi visokokakovostnimi amortizerji, vzmetjo z blagovno znamko, ki zagotavlja dobro vodljivost inokretnost v zasneženih prostorih katere koli konfiguracije in globine. Bundorker te serije je zasnovan za ekstremno vožnjo, ima ustrezno zasnovo in značilnosti. Za začetnike, ki še niso popolnoma občutili moči in hitrosti avtomobila, morate biti bolj pazljivi pri vožnji.

  Značilnosti

  Motorne sani MBP osmih serij imajo dvotaktni motor s parom valjev. Njena moč je 164 konjskih moči, prostornina pa je 795 cm 3. Fluidni sistem, elektronsko vbrizgavanje goriva in hidravlični sistem zagotavljajo ekonomično, produktivno in varno delovanje stroja.
  Stroj je nameščen na posebni ojačani ploščadi s hidravličnim zavornim blokom. Širina proge je 40 centimetrov; Dodatna stabilnost je zagotovljena z 59-milimetrskimi škripci. Teža off-road vozila - 234 kilogramov, kar močno olajša izvajanje kompleksnih trikov.

  O spremembah za ostro zimo

  Motorne sani BRP-Tundra je večnamensko vozilo. Deluje lahko v različnih načinih obremenitve. Ta sposobnost je posledica uporabe tehnologije ITC, ki popravlja položaj dušilnega ventila. Elektrarna deluje na treh mestih, in sicer:
 • Športno jahanje;
 • "Eco" - način;
 • Standardno potovanje.
 • Kot pogonska enota se uporablja motor z močjo 60 ali 90 konjskih moči. Takšen motor optimalno združuje močnostne zmogljivosti in učinkovitost porabe goriva.
  Na volanu je plinski sprožilec in krmilni ventil za ventil, ki omogočaz enim dotikom premaknite način premikanja v drug položaj. Stroj je zasnovan za več sedežev, opremljen z gnano in pogonsko gredjo, zavorno enoto iz nerjavečega jekla Brembo in širokimi gosenicami z luknjami, ki vplivajo na agilnost in agilnost stroja.

  Cena in ocene

  Cene za motorne sani v območju GRP v širokem razponu, odvisno od modela in tipa pogonske enote. Na domačem trgu za nakup takšnih SUV je lahko od 400 tisoč do 13 milijonov rubljev. Rabljena oprema bo stala po naročilu ceneje. Pri nakupu je treba paziti na celovitost in uporabnost glavnih pogonskih in vlečnih enot. Motorne sani doživljajo ogromne obremenitve, zato uporabniki teh strojev vedo, kako izbrati sklop, ki izpolnjuje vse standarde zanesljivosti in varnosti. Lastniki menijo, da je MRP snežne sani, ki so v praksi dokazali svoje sposobnosti. Potrošniki so zelo cenili odlično vodljivost, udobje gibanja (kolikor je mogoče na taki napravi) in dobro manevriranje. Vsaka tehnika je nagnjena k okvaram in BPP ni nobena izjema. Toda, če boste sledili vsem priporočilom proizvajalca in pravilno upravljali takšno enoto, bodo motorne sani več let služili vero in resnici, ne da bi lastnika vzgajali med potovanjem v najstrožjih pogojih.

  Zaključek

  Obravnavana tehnika je zelo priljubljena med turisti, skrajneži, ljubitelji zimskega lova. Zahvaljujoč različnim spremembam lahko vsak potrošnik prevzame kopijoposebnih pogojev in po ugodni ceni. Kot kaže praksa in testna vožnja, je MRP snežna sonda, ki ima enake analogije v ustreznem razredu.

  Sorodne publikacije