GRID Autosport: Sistemske zahteve in pregled

GRID Racing Series ponuja igralcem mešanico resnih tekmovanj z zabavno in arkadno kontrolo. Prva dva originalna dela sta bila usmerjena v ta - licencirana vozila, niz stez, prvenstva. Hkrati pa ni nobenega dolgočasnega dela motorističnega športa - dolgega usposabljanja, kvalifikacij, avtomatskega uglaševanja. Podpiši pogodbo s sponzorjem - in naprej! V GRID Autosport, sistemske zahteve, za katere bodo naštete spodaj, so razvijalci šli na stran. V kakšnih vidikih je postalo boljše, se boste še bolj naučili.

Opis igre

Motor, nadzor in grafika so ostali na ravni prvotnega drugega dela. S temi elementi v tekmovalni igri in vse je bilo v redu. Poleg tega se zaradi manjših sprememb v grafičnem delu sistemske zahteve za GRID na računalniku skoraj niso spremenile v veselje oboževalcev serije.


Spremembe so vplivale na predmet in predstavitev dirk. Zdaj igra "kosi" za bolj resen simulator z velikim številom prvenstev, potrebo po prehodu kvalifikacij in podobnih elementov, ki so del uradnih dirkalnih avtomobilov. V tem primeru je fizika avtomobilov in vedenje sovražnikov ostala na približno enaki ravni. Zato je igranje novega GRID-a bolj zanimivo za ljubitelje arkadnih iger kot profesionalci.

Igranje

Tukaj je vse standardno. Ste začetnik dirkač, ki mora izbrati ekipo ali ustvariti svoje. Vso odgovornost za organizacijo, vodenje in pogodbe prevzame ekipa, igralec pa mora izostriti svoje sposobnosti na tirih. Prej tekmovalni karieri je razdeljen na prvenstva, kise razlikujejo po razredu avtomobilov, količini dobitkov in ugledu turnirja. Med sezono dobivate točke za skupno oceno - vse v resničnem športu. Če vas zanima podoben koncept skupaj z enostavno in enostavno igralno izkušnjo, si oglejte sistemske zahteve za GRID Autosport, preden prenesete igro.


Nekateri čipi so bili uporabljeni v tej igri. Na primer čas previjanja nazaj. Ta element seveda resno prizadene realizem in se na splošno slabo povezuje z resnimi motornimi športi. Toda ob upoštevanju fizičnega modela obnašanja avtomobila in arkadne usmeritve so takšne odločitve povsem dopustne. Tudi v igri ni dodatnih nastavitev za karakteristike avtomobila. Pri izbiri visoke stopnje kompleksnosti bi bilo zaželeno, da se avtomobil podrobneje prilagodi glede na njegove zahteve in prednosti. Vendar pa ni potrebno predvajati GRID na volanu, zato je stroj dovoljen za upravljanje z igralnega pulta.

Minimalne zahteve

Kot je navedeno zgoraj, ta igra ni preveč zahtevna za moč železa v primerjavi z drugimi sodobnimi projekti. Hkrati pa kaže odlično raven podrobnosti in kakovosti teksture. Za tako nizke sistemske zahteve je na GRID Autosport na PC vplivala dobra optimizacija in pomanjkanje hroščev v končni različici. Spodaj si lahko ogledate minimalno konfiguracijo, ki bo potrebna za zagon igre in udobno igranje nizko kakovostne grafike:
 • Windows Vista ali boljša;
 • 2-jedrni 2,4 GHz procesor ali zmogljivejši;
 • 2 GB RAM-a;
 • 512 MB video kartica;
 • 15 GB za namestitev.
 • Priporočene zahteve

  Da bi lahko uživali v lokalni pokrajini poti, športnih avtomobilov, pokrajinah, morate nastaviti visoke ali maksimalne grafične nastavitve. Hkrati priporočamo, da ne zmanjšate ločljivosti okna za igro. Če to storite, se bo kakovost slike močno zmanjšala. Najbolje je zmanjšati grafične nastavitve, da bi dosegli visoko FPS.
  Priporočene sistemske zahteve GRID Autosport so predstavljene spodaj:
 • Operacijski sistem Windows Vista ali novejši;
 • procesor s 4 jedri in frekvenco 3 GHz;
 • najmanj 4 GB RAM-a na računalniku;
 • za namestitev na trdi disk - najmanj 20 GB;
 • grafična kartica z 2 GB pomnilnika in podpora za DirectX 11.
 • In minimalne in priporočene sistemske zahteve GRID Autosport za 32 bitov in 64 bitov so popolnoma enake. Hitrost prenosa operacijskega sistema ne vpliva na rezultat. Kot lahko vidite, so minimalne zahteve zelo različne od priporočenih - skoraj dvakrat nižje. Še posebej različni procesorji in grafične kartice. V primeru grafičnega pospeševalnika je za predvajanje pri nizkih nastavitvah potrebnih le 512 MB pomnilnika. Za priporočene sistemske zahteve za GRID Autosport se ta količina poveča na 2 GB. S takšno močjo lahko vse nastavitve maksimalno privijete in uživate v visokokakovostnih slikah s stabilnimi 60 FPS ali več. Prav tako je treba omeniti, da igra ima več igralcev in način sodelovanja. Za tekmovanje z drugimi igralci morate imeti stabilno internetno povezavona spletu Če se želite igrati s prijatelji, lahko organizirate omrežje med računalniki, če so blizu.

  Zaključek

  GRID Autosport je dober primer arkadne dirke z licenčnimi avtomobili in veliko vsebin za ljubitelje žanra in serije. Kljub dejstvu, da je igra izšla že zdavnaj, dostojne alternative niso toliko. Zato lahko to dirko priporočamo še danes. Poleg tega so sistemske zahteve GRID 2 Autosport precej demokratične in vam omogočajo, da uživate v igranju na ne najmočnejšem računalniku.

  Sorodne publikacije