Samodejni sistem plačevanja po e-pošti. Pregledi naprednih uporabnikov in začetnikov

Pregled samodejnega sistema dohodkov po elektronski pošti - tema, ki je tesno povezana z dejstvi spletne goljufije. Mnogi neizkušeni uporabniki, ki so padli v "kavelj" prevarantov, še bolj poskušajo razviti v tej smeri. Za nekatere uporabnike, temo zaslužka na poštnih seznamih "na stroju" ne povzroča nič drugega kot smeh, vendar strokovnjaki menijo, da lahko zaslužite. Sodeč po ugotovitvah na spletni strani, je samodejni sistem dohodkov po e-pošti na voljo le usposobljenim osebam s posebno izobrazbo.

Kako delajo prevaranti

V preteklem letu so se izobraževalni tečaji široko razpravljali na internetu, avtorji pa so predstavili lastno programsko opremo za distribucijo elektronske pošte. Zlasti so uporabniki komentirali dejavnosti neke Olge Fisher, ki se je izkazala kot izmišljena oseba v testu.


"Olga" svojim privržencem obljublja, da jih bodo naučili zaslužiti na obstoječih podatkovnih bazah naročnikov. Izkušeni podjetniki so ogorčeni! Konec koncev se distribucija pisem nezahtevnim uporabnikom običajno osredotoča na mapo »Spam«. Torej so Olgini učenci, ki so plačali za študij, porabili denar zaman. Uporabniki, ki so padli na kljuko prevarantov, poročajo, da niso mogli umakniti zasluženih sredstev. Z avtorjem sestanka niso prišli v stik, ampak so prejeli veliko računov, ki jih je treba plačati. Torej ni šel z nič, končno spoznali neuspehsamodejni sistem plač na e-pošti. Odzivi teh ljudi zavajalce pripravljavcev poštnih seznamov zavajata, da ob vstopu na spletno podjetništvo nočejo zamisliti.


Obratna stran zaslužka po elektronski pošti. Pravni načini ustvarjanja dohodka

Internetni podjetnik ne bo kršil nobenih zakonov in prodajal v svoji distribucijski promocijski ponudbi lastnikov spletnih mest. Pod pogojem, da so oglaševane storitve ali izdelki pomembni za predmet pošiljanja. Možno je, da bo nekdo od naročnikov zainteresiran za ponudbe oglaševalcev, avtor pošiljanja pa bo prejel dodatne prihodke. Z uporabo družabnih omrežij lahko ustvarite ali povečate naročnino. Mnogi podjetniki v ta namen ustvarjajo e-dnevnike, spletne strani ali osebne strani. Newbies, ki nimajo začetnega kapitala, lahko uporabijo enega od brezplačnih programov za distribucijo e-pošte, kot je Mallrelay.
Izkušeni spletni podjetniki svetujejo svojim kolegom začetnikom:
 • Ne skrivajte pred potencialnimi oglaševalci podatke o številu pisem, ki so jih odprli in prebrali prejemniki;
 • Kadar je mogoče, navedite stroške pošiljanja in ne pozabite objaviti pregledov aktivnih naročnikov.
 • Novo uvedeni spletni podjetniki morajo pred nadaljevanjem izvajanja zadnjega odstavka preučiti cenovno politiko, ki deluje v svoji niši, in se seznaniti s cenami njihovih bolj izkušenih kolegov.

  Paulov polni seznam prejemnikov plačShport

  Uporabnik, ki ga je imenoval Paul Shtort, ponuja zaslužek, ki ga lahko doseže tudi neizkušen uporabnik. In ne samo za uspeh, ampak za zaslužek več kot osem tisoč rubljev na teden.
  Pregledi uporabnikov, ki so kupili Pavlov tečaj usposabljanja, pričajo, da je metoda, ki jo je razvil, precej izvedljiva. Kljub temu, da je storitev distribucije elektronske pošte, ki je izbrala Paula, znana na spletu, saj ne vzbuja zaupanja. Vendar pa bi samo napredni uporabniki, programerji in skrbniki spletnih strani lahko cenili idejo Shporta. "Čajniki", sodeč po povratnih informacijah, verjetno ne bodo razumeli vseh zapletenosti primera. Pregledi naprednih uporabnikov
  Ustvarjanje velike baze strank ne pomeni postati uspešen spletni podjetnik. Tako pravijo izkušeni mojstri. Naročniki nimajo veliko zanimanja, potrebno je pridobiti njihovo zaupanje (zagotoviti, da nobena črka ne ostane brez pozornosti). Če vsaka nova črka ni vir dragocenih informacij, se bo na koncu prejemnik začel zaznati avtorja pošte kot spammerja. Zainteresirani bralec, ki pozorno prebere sporočilo ljubljenega avtorja, lahko kasneje postane kupec izdelkov, ki se oglašujejo v glasilu. Hkrati je naloga naročnika zagotoviti, da se resnično zanimive informacije ne izgubijo na ozadju oglaševanja.

  Zanimive novice oglaševalci se znajdejo

  Po odkritju ustreznega glasila na internetu oglaševalci običajno stopijo v stik s samim avtorjem. Na kaj so pozorninajprej? Število e-poštnih sporočil, ki so jih odprli in prebrali prejemniki. Mimogrede, mnogi avtorji začetkov oglašujejo svoje informacijske produkte v nečem drugem. Ne kršijo nobenih zakonov in sčasoma pridobijo svoje občinstvo.

  Sorodne publikacije