Projekt Zomboid: moda za igro, opis

Project Zomboid - Projekt v žanru RPG /SurvivalHorror, ki je bil izdan razvijalcem iz studia TheIndieStone. Ta fascinantni peskovnik vam omogoča, da se znajdete v tej zombi apokalipsi, v kateri je za preživetje pomembno le ena stvar.

O igri

Dogodki projekta Zomboid se odvijajo v ameriški zvezni državi Kentucky v okrožju Knox. Zaradi sproščanja skrivnostnega virusa so skoraj vsi domačini postali krvoločni zombiji. Igralec prevzame vlogo enega od redkih, ki so preživeli in se začeli boriti za pravico, da ostane živ.
Projekt Zomboid ponuja več načinov igranja: možno je organizirati občine z drugimi uporabniki, da se skupaj utrjujejo s sovražniki v utrjenih utrdbah, lahko pa se ukvarjate z ropom in krajo, krajo koristnih virov in se zaščitite samo. Smrt na tem svetu se sploh lahko zgodi nepričakovano - liki umrejo ne le zaradi mrtvih mrtvih ali razbojnikov, ampak tudi zaradi hude lakote. Zato je pomembno, da se osredotočimo na projekt Zomboid ne samo na varnost, ampak tudi na druge potrebe.


Moda za projekt Zomboid

Naslednji del članka bo namenjen izboru najbolj uporabnih modusov. Z njihovo pomočjo lahko bistveno spremenite igro, dodajte nove funkcije in dodatne elemente. Mimogrede, razdelijo se popolnoma brezplačno. Kako namestiti modove za Project Zomboid? Tukaj je tudi vse zelo preprosto: vzamemo katerokoli datoteko, jo vržemo v korensko mapo (mapa Mods).
Seznam modov:
  • CrossbowMod - doda možnost streljanja iz samostrela.
  • CraftHelper - mod za projekt Zomboid, zS pomočjo katerih lahko olajšate proces kraftinga.
  • CityMaps - Zdaj lahko igralec uporablja poseben mini zemljevid.
  • AddictionMod - Ta način naredi lik odvisen od cigaret, alkohola in narkotikov.
  • RepairMod - sprememba za tiste, ki želijo popraviti orožje.
  • NotTooManyItems - Omogoča dostop do neomejenega števila predmetov in virov znotraj igre.
  • PZonVacationIsland je modifikacija ploskve, ki prikazuje dogodke v igri na sončnih otokih (dodajo se zombiji).
  • Sorodne publikacije