Novi GAZ "Sable 4x4": pregledi lastnikov

Novi avtomobil s štirikolesnim pogonom podjetja GAZ je pred kratkim prvič prišel iz transporterjev. Močan terenski avto s skrajšanim telesom, ki je zasnovan posebej za prevoz podjetij in potnikov. Tak avto bo tekel tudi v najbolj ekstremnih razmerah, velik prostor v notranjosti avtomobila pa bo vseboval vsak tovor. V tem članku boste lahko prebrali lastnik ocene "Soboy 4 * 4" in izvedeli več o njegovih specifikacijah.

Zgodovina podjetja GAZ

GAZ (Gorky Automobile Plant) ima bogato zgodovino. Odprl se je leta 1932 v Nižnem Novgorodu in vzel emblem svojega domačega mesta v obliki jelena. Sprostitev prvih avtomobilov je pomagala ustanoviti podjetje Ford, ki je zaposlenim v Gazi dalo veliko izkušenj in pridobljenega znanja. Do leta 1935 je bilo v proizvodnji že več tisoč avtomobilov, ki so bili v veliko povpraševanje. Konec koncev, v Rusiji ni bilo takega podjetja. Med drugo svetovno vojno je bil obrat osredotočen na proizvodnjo vojaških avtomobilov in tankov, nato pa je izdal svoj najbolj znani avto: "Zmaga." Deset let kasneje pojavil "Volga", in za njim - "Galeb". Vsi ti avtomobili so bili sestavni del življenja sovjetskega človeka in do danes so številni od teh retro avtomobilov najdeni na ulicah Rusije.


Leta 1994 je podjetje razmišljalo o sprostitvi komercialnega gospodarskega vozila, ki bi bilo zasnovano za ruske razmere in bi pomagalo pri služenju navadnim ljudem. Torej se je tovor pojavil na svetlobiGazel avto. Sledila je pot dvojna - GAZ-32213. V letu 2010 jih je zamenjala nova generacija: Gazel-Business in Sable-Business. Zdaj sodeluje z največjimi tujimi avto-trgovci in z njimi razvija skupne projekte. GAZ stroji lahko najdete v vseh mestih v državi, saj so zelo udobni in vsestranski. Lahko prenašajo vse: od piščancev do dragocenega tovora, medtem ko se ne bojijo obtičati na neprehodnem delu ceste. Pred kratkim je podjetje izdalo še eno novost: Gazel-Sable. Kako se razlikuje od prejšnjih modelov?

Novost domačega proizvajalca

Pregledi "Sobol 4 x 4" kažejo, da proizvajalci tega stroja niso uspeli: združiti v enem stroju veliko nosilnost, odlično zmogljivost in zmogljivost. Po mnenju mnogih kupcev je ta model eden najuspešnejših v podjetju GAZ. V "Sobole" je precej udoben salon, ki prosto sprejme od 6 do 13 ljudi. Dva zadnja sedeža in prostorni prtljažnik imata neverjetno zmogljivost za takšen, načeloma kompakten avtomobil.
Velikost "Sable" je bolj podobna osebnemu avtomobilu. Z njim se lahko vozite pod mostovi in ​​v centru mesta. Toda na cestah, ki sedijo v udobni kabini, je to le opazna razlika z običajnim SUV. Visoko dvigalo prinaša avtomobil preko pretoka avtomobilov in zagotavlja boljši pregled. Poleg tega, glede na značilnosti "Sable" ima najboljšo prehodnost v razredu, in to je dokaj resna izjava. Kakšne so značilnosti novegaGAZ avto?

Specifikacije

Parametri novega modela GAZ so primerni za vse kupce. Avto "Sable 4 x 4" ima okrnjeno telo, ki omogoča enostavno upravljanje znotraj mesta. S strani izgleda malo nenavadno, vendar je zelo priročno za parkiranje. Deklarirana zmogljivost avtomobila - 15 ton. To je dovolj za prevoz velikih tovorov, medtem ko mesto omejuje omejitve teže "Sable" ne pade. Njeni vozniki imajo svobodo gibanja na tistih cestah, ki jim je prepovedano potovati navadnim Gazeljancem. Prostor za tovor, dolg 1330 mm in višina 1530 mm, se lahko napolni z vsem. Tu se lahko prilega ne samo blago, temveč tudi več vrstnih sedežev. Sobol sprejme 8 oseb: 3 na sprednjem sedežu in 5 na zadnji.
Pregledi novega "Sobole 4 x 4" prav tako govorijo o visoki višini ceste v višini 205 mm. Zahvaljujoč njemu, avto teče gladko celo off-road. Skupaj s polno vožnjo, voznik tega avtomobila ne more skrbeti za brezna in umazanijo - "Sable" je najpogosteje uporabljen model med avtomobili GAZ. Tudi avtomobil je opremljen z novimi tehnologijami. Za optimalno prileganje v "Sobole" je diferencial zadnje osi Eaton blokiran. Če je eno od koles avtomobila blokirano, se običajno ustavi drugo vozilo, zaradi česar se avto zategne. Blokada diferenciala vam omogoča zaklepanje polavtomatske pogonske osi in zagotovitev, da se kolesa vrtijo z enako hitrostjo.

Vrste modelov

Pregledi lastnikov plina "Sable 4 x 4" dokazujejo, daTa model se lahko uporablja za različne namene in pogoje. Katere podvrste tega avtomobila lahko kupite?
 • Minibus "Sable" - udoben avtomobil za prevoz potnikov. Največje število oseb je 13. Mehki sedeži so opremljeni z nasloni za glavo in nasloni za roke. Kabina je klimatizirana, dodatno prezračevanje pa je možno zagotoviti s strešnim pokrovom in drsnimi okni.
 • Kombi je precej lažji in bolj okreten kot običajno Gazelo. Prostorna dvorana lahko sprejme do 15 ton tovora in tri osebe, za katere je sprednji sedež.
 • Minibus "Sable-Barguzin" - eden najbolj udobnih minibusov GAZ. Njegova dolžina je le 5 metrov, salon pa lahko sprejme do 6 oseb. Mnenja o "Sobo 4x4" v izdaji 2016 samo potrjujejo, da ni le priročno, ampak tudi premagati skoraj vse ovire.
 • Prednosti avtomobila

  Novi model avtomobilske tovarne Gorky je sestavil vse od starejših modelov. Pregledi novega "Sobo 4x4" v letu 2016 to potrjujejo. Kakšne so prednosti avtomobila?
 • Povečanje zračnosti ceste.
 • Stroškovna učinkovitost (poraba goriva je 75 litrov na 100 km).
 • Prehodnost.
 • Zmogljivost.
 • Majhne zunanje mere, ki omogočajo prosto potovanje po mestu.
 • Vsestranskost.
 • Nizka cena.
 • Dostopnost tempomata.
 • Možnost zaklepanja zadnjega diferenciala.
 • Udobje.
 • Seveda je na hrbtni strani medalje. Kaj kupci pravijo o negativnih lastnostihnov "Sobol"?

  Minusi novega modela

  Med minusi v pregledih "Sobo 4 x 4" lahko opazimo nizko kakovost delov in omejeno največjo hitrost. Komponente niso zelo slabe kakovosti, vendar očitno slabše od uvoženih analogov. Največja deklarirana hitrost "Sobol" je 120 km /h. Nad to sliko lahko pospešite avto, vendar previdno. Vse druge negativne ocene so povezane z nepomembnimi stvarmi, kot je hrup v kabini in neprijetno (visoko) pristajanje v avtomobilu. Tukaj GAZ ni popolnoma spremenila podrobnosti, vendar v primerjavi s pozitivnimi lastnostmi tega stroja lahko varno zaprejo oči.

  Sobol 4 x 4: pregledi

  Večina voznikov novega "Sobola" ga imenuje avto za delo. Močan, vsestranski pogon in zanesljiv, se samozavestno odpravi izven ceste in izvzame iz te nepremostljivosti, ki ne more dobiti nobenega drugega avtomobila. V pregledih plina Sobol 4 x 4, je nenehno v primerjavi z UAZ "Bukhanets", ki je bil do nedavnega velja za najboljši in edini avtomobil, ki lahko dostavi potnike praktično kjerkoli v Rusiji. Toda model, ki ga obravnavamo, samozavestno obide najbolj prodani model konkurentov. Mnenja o "Sobo 4 x 4" v letu 2016 potrjujejo, da ima ta avto veliko prednosti. Poceni, nezahtevne, lahko delujejo enako dobro kot družina, delovni avto ali avto za prevoz ljudi.
  Funkcija zaklepanja zadnjega diferenciala vam omogoča, da dosežete prej nedostopne sedeže. Čeprav je avto veliko krajšiobičajno "Gazelo", prostor v njem je pametno uporabljen. V telesu je lahko veliko stvari ali obremenitev. V nekaterih modelih potniškega prostora "Sobol" je ločen od tovornega prostora s trdno pregrado, kar pozitivno vpliva na udobje in varnost ljudi. Med številnimi možnostmi bo vsak avtomobilist izbral tistega, ki bo najbolje ustrezal njegovim ciljem in ciljem. "Sable" je narejen za ruske ceste in v njem je precej udobno. Seveda, do dragih tujih avtomobilov, je daleč stran, toda z "Buchanetsom" ga ni vredno primerjati. Če povzamemo, lahko rečemo, da je to odličen avto za Rusijo, dobra izbira za podjetja - precej zanesljiva in poceni.

  Povprečni stroški

  Druga razlika med tem avtomobilom in njegovimi konkurenti je nizka cena. Skoraj vsaka oseba si lahko privošči tak avtomobil, saj je njegova cena enaka povprečni ceni za osebni avtomobil. In praktične koristi "Sobol", seveda, so več. Cena je odvisna od opreme. Cestni avto z odprtim telesom v osnovni konfiguraciji bo stalo 805 tisoč rubljev.
  Cena za kovinsko "Sobol" se začne pri 790 tisoč. In minibus je vredno manj - 770 tisoč rubljev. Najvišji strošek "Sable 4 x 4" - 1 milijon 341 tisoč rubljev. Za ta znesek boste dobili dizelski motor, 14 pristajalnih mest in maksimalno opremo.

  Rezultati

  Kateri cilji zasledujejo ljudje, ki kupujejo nov avto, Sable 4 x 4? Najpogosteje se uporablja za komercialne nameneosebni avtomobil za tiste, ki živijo na težko dostopnih mestih. Model je primeren za oba, in za drugega. Pregledi novega "Sobo 4 x 4" v letu 2016 to dokazujejo. Poslovni model je most in ne zahteva veliko vzdrževanja. Proizvajalec zahteva približno 100 km za popravila in potrebno delo: 10 rubljev. Strinjam se, to je nizka cena za tako funkcionalno vozilo. Kot za potniško varianto "Sobol", v njej zadovoljujejo zmogljivost in zadostno udobje. Za družino bo tak avtomobil idealno prevozno sredstvo.

  Sorodne publikacije