Mafia 2: Sistemske zahteve, Opis

Igra "Mafia: Mesto izgubljenih nebes", ki je izšla avgusta 2002, je posvečena težkim delovnim časom ameriškega gangstera tridesetih let dvajsetega stoletja. Priljubljen žanr, ki združuje tridimenzionalno akcijo in avto-simulator, verodostojno vzdušje takratnih ameriških kriminalnih ameriških mest in dobro premišljeno zapleteno igro, je hitro osvojil igro vojske občudovalcev. Mnogi so tega revolveraša z dobrim delom zgodovine in karizmatičnih likov imenovali kultno igro zgodnjih 2000-ih, navijači pa so se veselili nadaljevanja. Razvijalci iz 2K Češke so leta 2007 objavili nadaljevanje, imenovano "Mafia 2", katerega sistemske zahteve so navedene spodaj. Igra "Mafia: Mesto izgubljenih nebes" se včasih imenuje "GTA Clone", ki ji ne preprečuje, da bi ostal svetel predstavnik žanra.

Mafia 2: Sistemske zahteve za osebne računalnike

Zahteve za računalnike v času izdaje igre avgusta 2010 niso bile tako visoke. Na žalost uporabniki drugih operacijskih sistemov Mafia 2 podpirajo samo dva sistema: priljubljena za večino operacijskih sistemov Windows, začenši z drugo različico servisnega paketa XP in Mac OS X. Zahteve za procesor z vsaj dvema jedroma prav tako ne presenečajo igralne skupnosti, ker kakovost grafika zahteva veliko energije iz osebnega računalnika.

Za igranje minimalnih grafičnih nastavitev zadostuje GeF orce 8600 iz Nvidije ali ATI Radeon HD2600 PRO od AMD s četrtimi gigabajti pomnilnika. Za prijetno igro z vsemi čari prikazovanja ni nič slabši od GeForce 9800 GTX ali njenega analognega iz linije grafičnih kartic ATI. Zadostno oSpomin na zahtevane 15-2 GB. Ustanovljena igra "Mafia 2", katere sistemske zahteve nas zanima, zavzema vsaj 8 GB na trdem disku. Vendar pa lahko za začasne datoteke vzame še 2-3 GB, ki ni posodobljena s sodobnimi standardi. Zvočna kartica, ki ustreza miški, tipkovnici ali igralni palici Direct X različice 9.0 za Windows - standardne zahteve za večino iger, kot tudi za Mafijo 2. Igra je na voljo tudi za PS3 in Xbox360 v ločenih izdajah.

Kaj je notri?

Kaj skriva škatlo z optičnim DVD-jem v notranjosti? Glede na zaplet in vizualno okolje sta bila opisana 40. in 50. leta v istih zloglasnih kriminalnih mestih Amerike. Vendar pa ni povezave z zgodbo, opisano v prvem delu. Kljub temu se igranje in videoposnetki ujamejo od samega začetka. Prikaz predmetov na visoki ravni, kaže odlično delo oblikovalcev in 3d-programerjev. Svet je okoli pripravljen na živa in realističen odziv na naša dejanja. To je presenetljivo v igri Mafia 2, katere sistemske zahteve so v takšni sliki dokaj demokratične.

Celo policisti, ki se vedno igrajo na streliščih v drugih igrah, ne nosijo samo svojih značk. Edina stvar, ki jo je mogoče pripisati lokalnemu kazenskemu pregonu, je korupcija in običajna lenoba, da se izvede raziskovalno iskanje storilca. Z lahkoto se lahko izognete odgovornosti in preganjanju tako, da se pogajate po telefonu ali spreminjate obleko, katere izbira pa ni tako velika. Kaj se zgodi z nalogami in mimoobčutek, da so razvijalci shranili pisatelje na skript za grafik. Po pol ure igre postane jasno, da pričakovanja različnih dodatnih gostov in dela v državi niso upravičena. Na splošno je mesto nekoliko manj, kot je bilo razglašeno, da je nemogoče kupiti stanovanje ali avto, način hoje je bil preklican, obstajale so samo zelo podobne misije z rahlo "privitimi" opisi ploskve.

Aftertaste

Za večino ljubiteljev prvega dela drugega bo vsaj malo razočaranje. Vendar pa za strelca z izvajanjem proste volje, "Mafia 2" izgleda precej prepričljivo, predvsem zaradi dobre risbe in ustrezne fizike avtomobilov in predmetov okolja.

Sorodne publikacije