Liebherr hladilnik z dvema komorama CES 4023: značilnosti in pregledi

Danes je trg dobesedno poln visokokakovostnih gospodinjskih aparatov. Torej, po pridobitvi ene postavke, potrošniki čez nekaj časa gledajo v trgovino z zanimivimi vprašanji: ali se ni pojavilo nekaj novega? V zadnjem času je blago blagovne znamke "Liebherr" posebno povpraševanje. V tem članku bomo razpravljali o ergonomskem, sodobnem modelu dvokomornega hladilnika z velikim zamrzovalnim predelkom, ki je izveden v elegantni izvedbi - Liebherr CES 4023.

Nekaj ​​besed o proizvajalcu

Liebherr je nemška blagovna znamka, ki proizvaja hladilnike in zamrzovalnike, je premium razred. Treba je omeniti, da se je podjetje pojavilo v povojnem obdobju in ga je leta 1949 ustanovil Hans Liebherr. Podjetje še vedno upravljajo potomci, vendar se je sedež preselil v Švico.


Presenetljivo je, da se je proizvajalec najprej ukvarjal s proizvodnjo gradbenih strojev in le pet let po aktivnem delu je družba javnosti predstavila svoj prvi hladilnik. Ker je izdelek začel uporabljati veliko povpraševanje, je bilo odločeno, da se razvije linija kakovostnih hladilnikov. Danes je Liebherr veliko gospodarstvo, ki ima okoli 130 podjetij, ki se ukvarjajo z:
 • razvojem in proizvodnjo gradbenih strojev (dvigala, žerjavi).
 • Oprema in pripomočki, potrebni za letalstvo.
 • Izdaja hladilnikov in zamrzovalnikov.
 • Liebherr CES 4023: ZgodovinaModeli

  Čeprav je bila glavna dejavnost podjetja najprej načrtovanje in izdelava gradbene opreme, in šele potem, ko je podjetje začelo s proizvodnjo hladilnikov, so se prve naprave veliko razlikovale od tistih, ki so zdaj predstavljene na policah trgovin. Prvi modeli so imeli majhno zmogljivost in potrebovali so tudi stalno odmrzovanje.
  V želji, da bi izboljšali kakovost in funkcionalnost svojih naprav, je Liebherr poskušal drugačno različico zamrzovanja. Vsak odsek je bil na primer ohlajen ločeno zaradi vertikalnega uparjalnika. Sistem je prejel precej veliko aplikacijo in prejel ločeno ime FrostSaFe. V zgodnjih 70. letih se je pojavil prvi hladilnik z elektronsko kontrolo, ki je postal velik preboj na tem področju. Nekateri modeli so bili opremljeni s posebnimi zvočnimi signali, ki so sprožili zvišanje temperature zamrzovalnika ali nevarnost odmrzovanja. Poleg tega je resnično rešil utrujene lastnike, ki pogosto niso tesno zapirali vrat. Vendar pa so za danes vsi hladilniki tega proizvajalca izdani v skladu z najnovejšimi tehnologijami, zato so pridobili veliko popularnost na potrošniškem trgu.

  Hladilnik Liebherr CES 4023: značilnosti

  Najprej je vredno posvetiti pozornost prefinjenemu dizajnu. Dvokomorni hladilnik Liebherr CES 4023 je srebrne barve, dimenzije: 60 x 63 x 198 cm. Zahvaljujoč visokotehnološkemu dizajnu lahko rečemo, da bo dopolnila vsako izvirno rešitev na skladen način. Hladilnik Liebherr CES 4023 je opremljenLED zaslon, ki dopolnjuje sodoben elektronski nadzorni sistem. Omogoča vam enostavno namestitev in nadzor temperature v obeh kamerah. Z intuitivno nastavitvijo upravljanja bo vsak uporabnik hitro identificiran.  Skupna zmogljivost je približno 372 litrov. Če analiziramo povratne informacije potrošnikov, lahko ugotovimo, da zaradi varčne porabe električne energije (A +) ne more preživeti povečanja števila v prejemu. Zamrzovalnik si zasluži posebno pozornost, saj deluje ne le učinkovito, temveč tudi operativno. Za dan lahko zamrzne približno 15 kg. Skupna prostornina zamrzovalnika je 91 litrov. Potrošnik ima možnost zamrzniti izdelke popolnoma drugačne vrste. Funkcija "zamrzovanja" je zelo pomembna pri nalaganju velikega števila svežih živil v zamrzovalnik. Da ne bi povišali temperature, mora biti ta možnost aktivirana v 24 urah. V hladilni komori so vse police izdelane iz udarno odpornega stekla. Poleg tega lahko ta higienski material, odporen na praske, prenese velike obremenitve. Po mnenju ljubice, so takšne police enostavno pranje. Prostornina hladilne komore je 281 litrov. Opremljen je z udobnimi in dovolj velikimi izvlečnimi predali za shranjevanje sadja in zelenjave. Za shranjevanje proizvodov, kot so olje ali ohlajeno meso, obstaja posebna polica. Vrata so opremljena z velikimi žepi za steklenice. Mehka osvetlitev ne draži oči. Kljub temu, da ima hladilnik Liebherr CES 4023 (24001) precej dobro moč, deluje tiho (slika nipresega 41 DB). Tudi pri daljšem avtonomnem načinu lahko ohranja ugodno temperaturo, tako v hladilniku kot tudi v zamrzovalniku. Ta model je zasnovan predvsem za praktično in funkcionalno uporabo, zato je zelo priljubljen med potrošniki.

  Prednosti dna zamrzovalnega predela

  Pri vstopu v trgovino je veliko potrošnikov težko izbrati iz katerega hladilnika lahko izbirajo, z zgornjim ali spodnjim zamrzovalnim predelkom. Pomembno je omeniti, da ima druga možnost zamrzovalnik, večjega obsega, oziroma bo koristno za tiste, ki kupujejo izdelke vnaprej in jih zamrznejo za dolgo časa. Pomembno ga je uporabiti za zamrzovanje zelenjave, jagodičja ali gob. Poleg tega, z odprtjem zamrzovalnika na dnu hladilnika, ljudje takoj videli, kaj potrebujejo, da bi dobili in nič ne moti. Vsi izdelki so na vidiku.

  Kdo bi lahko bil takšen model neroden?

  Če obstaja pomembna pomanjkljivost, bo takšna lokacija neprijetna za ljudi, ki trpijo zaradi kostno-mišičnih obolenj ali bolezni kosti. Zelo težko jih bodo nagnili in dobili potrebne izdelke. Poleg tega prinaša tudi neprijetnosti starejšim.

  Sistem za odmrzovanje

  Na začetku devetdesetih let prejšnjega stoletja nihče ne bi verjel, da bodo v prihodnosti obstajali takšni hladilniki, ki se ne bodo morali vsak mesec odmrzniti, da bi se znebili plašča. Sodoben sistemOdmrzovanje in dvokomorni hladilnik Liebherr CES 4023. Povratne informacije uporabnika kažejo na njegovo udobje. Sistem odtaljevanja hladilne komore preprečuje nastanek plašča na stenah in ustvarja naravno mikroklimo, ki pomaga ohranjati svežino izdelkov dlje. Zamrzovalnik je zamrznjen z roko, vendar je v njem, za razliko od starih hladilnikov, poli nastajajo veliko počasneje. Prisilno odmrzovanje je potrebno vsakih 6-12 mesecev, odvisno od intenzivnosti delovanja naprave.

  Prednosti sistema za odtajanje kapljic

  Hladilnik Liebherr CES 4023 (24001) je prav takšen sistem za odmrzovanje. Njegova glavna prednost je dolgoročno ohranjanje izdelkov odlične kakovosti. Danes, precej priljubljenih sistemov No Frost, ki se imenuje "auto odmrzovanje". Vendar pa so v hladilnikih s takimi sistemi proizvodi močno zamočeni. Če želite, da je zelenjava ali sadje suha, jih morate hraniti v zaprti embalaži. V hladilnih komorah s sistemom za odmrzovanje kapljic se ohladitev izdelka izvede čim prej, ko pa se vrata odprejo, temperatura nima dovolj časa za bistveno povečanje, zato kakovost hrane ni pokvarjena. Druga prednost je delo v nujnem načinu. V primeru prekinitve električne energije bodo izdelki ostali ohlajeni še 25 ur. V primerjavi s samodejnim sistemom za odmrzovanje, kapljanje porabi včasih manj energije in deluje veliko tišje, tudi če aktivirate funkcijo"Super zamrzovanje". Tudi v odsotnosti plašča za led, da bi podaljšali življenjsko dobo hladilnika, je priporočljivo vsaj enkrat letno uporabljati ročni mehanizem za odmrzovanje in ga izpirati kot profilakso.

  Prisotnost ali odsotnost možnosti za spremembo lokacije police

  V številnih raziskavah lahko najdete informacije, da hladilniki, kjer lahko samostojno zamenjate police, živijo dlje. Vsaka oseba, ki je pogosto na podzavestni ravni, razporeja celotno obremenitev enakomerno. Poleg tega, ko je nemogoče spremeniti pritrditev polic, ne sme priti v hladilnik volumetrični lonci in ponve, ki pogosto prinaša veliko neugodja. V hladilniku Lebherr CES 4023 je ta problem rešen. Poleg tega, če je potrebno, lahko preuredite vrata.

  Prednosti modela

  Glavne prednosti modela Liebherr CES 4023 so po mnenju kupcev uporaba visokokakovostnih materialov, to je montaža na visoki ravni. Povratne informacije uporabnika potrjujejo specifikacije proizvajalca. S takšnim hladilnikom lahko lastnik pozabi na manjše napake ali potrebo po zamenjavi kakršnih koli delov za popravilo. Mnogi potrošniki opozarjajo na njegovo tiho delo v skoraj brezšumnem načinu. Nemogoče je, da ne omenjam in kakovostne izvedbe glavnih funkcij: shranjevanje v hladilniku in globoko zamrzovanje. Izdelki za dolgo časa ostanejo sveži in se ne posušijo. V primeru izklopa v sili ni potrebno skrbeti za kakovost izdelka, ker že nekaj časahladilnik bo lahko sam rešil ta problem.

  Slabosti modela

  Slabost podjetja Liebherr CES 4023 je strošek za nekatere potrošnike. Toda ta vidik je neločljivo povezan z vso tehnologijo tega proizvajalca. Vendar je treba omeniti, da so visokokakovostni predmeti ali tehnike v vsakem trenutku dragi in vedno utemeljujejo svojo vrednost. Zato o tem ni nič čudnega. Poleg tega, hladilniki Liebherr ni kitajski, ampak beloruski montažo, ki se kaže v visoki kakovosti. Dodatki so tudi evropske kakovosti.

  Sorodne publikacije