Kako odstraniti RegClean Pro: dve osnovni metodi

Samoumevno je, da se med programsko opremo lahko srečate in jo potrebujete uporabnik, in za njega popolnoma nepotrebne programe, da ne omenjamo zlonamerne programske opreme. In daleč od vseh takšnih programov se lahko znebite najpreprostejših metod. Tukaj je, kako odstraniti RegClean Pro, če je iz nekega razloga nameščen na uporabnikovem računalniku. Obstajata samo dve metodi: ročna odstranitev in uporaba posebnih orodij.

Kaj je RegClean Pro?

Na podlagi naslova je veliko uporabnikov računalniških sistemov, ki temeljijo na sistemu Windows, prepričljivi sklep, da je takšna aplikacija uradno zasnovano orodje za hitro čiščenje sistemskega registra.


Zdi se, kot da je. Vendar pa ima ta programska oprema tudi nekatere znake virusov ugrabiteljev (ugrabiteljev brskalnikov), ki jih je mogoče vdelati v spletni brskalnik, prikazati lažna sporočila o potrebi po optimizaciji registra in vzpostaviti stalne preusmeritve za oglaševane internetne vire.

Kako odstraniti RegClean Pro: splošno metodologijo

Kljub svojemu namenu je lahko tak pripomoček kategoriziran kot nezaželena programska oprema, ki prodira v računalnike kot affiliate program pri nameščanju drugih aplikacij ali pa je nameščena neodvisno med obiskom vprašljivih spletnih mest. . Vprašanje, kako odstraniti RegClean Pro iz računalnika, ni posebej težko. Ampak tukajUpoštevati je treba, da namestitev med nameščanjem dodatno namesti še dva dodatna orodja (Advanced System Protector in MyPC Backup). Ampak od njih standardni način brez predhodnega odstranitev glavnega apleta je nemogoče znebiti. Te aplikacije so zaščitene s samo aplikacijo. Torej, da bi se znebili celotnega niza, morate najprej odstraniti glavno, nato pa odstraniti in dodati dodatno.


Standardna odstranitev programa in pripadajočih komponent

Zdaj, ko so bile vse nianse razjasnjene, je mogoče neposredno odstraniti, kako odstraniti RegClean Pro. Ni vam treba poklicati programskega in komponentnega dela, ki je na nadzorni plošči, kot je običajno. Vsako aplikacijo lahko najdete v meniju »Start« in v programskih mapah obstaja povezava do deinstallerja.
Najprej je treba dokončati procese programov v ustreznem krmilniku. Nato morate zagnati program RegClean Pro Deinstaller. Nato večkrat potrdite izbris in počakajte na konec postopka.
Zdaj morate na enak način odstraniti pripomoček Advanced System Protector. Ko je odstranitev končana, se v brskalniku prikaže stran oglasa, ki jo je treba takoj zapreti.
Podobni ukrepi se izvajajo za program MyPC Backup. Po vseh korakih morate poklicati urejevalnik registra in v iskanju (Ctrl + F) nastaviti vrednost RegClean. Rezultati se odstranijo (premik iz ene tipke v drugo se pojavi po pritisku na tipko F3). Ko opravite vsa zgoraj navedena dejanja, mora biti računalnik popolnoma funkcionalenponovni zagon
Opomba: za vsak primer je bolje, da preverite in ostanke, tako da vprašate Explorerja, da poišče imena vseh treh pripomočkov. Čeprav to zagotovo ni potrebno. Če program že dolgo deluje v sistemu, boste morda morali v brskalnikih preveriti zagonske strani in iskalnik ali ponastaviti nastavitve.

Uporaba programske opreme Uninstaller

Zgornja metoda deluje, vendar je nekoliko nerodna zaradi ročne odstranitve vseh treh pripomočkov in registrskih ključev. Problem, kako odstraniti RegClean Pro na enostavnejši način, je mogoče rešiti z uporabo posebnih programov -instalater. Priporočljivo je, da uporabljate iObit Uninstaller ali Revo Uninstaller, saj so ti programi najmočnejši v svojem razredu. Zaželeno je, da na začetku programa namestite paketno brisanje (naenkrat odstranite več programov), označite vse tri komponente, izvedete standardno odstranitev, zaženete zmogljivo skeniranje in se z uničenjem datotek znebite preostalih smeti (datoteke, mape in vnosi v registru). Po dokončanju se sistem znova zažene.

Na koncu

Pravzaprav je s takšnimi metodami rešen problem, kako enkrat za vselej odstraniti RegClean Pro. Kot je že jasno, uporaba ultra-usmerjenih pripomočkov izgleda bolje, saj lahko ne samo proizvajajo standardno odstranitev paketov, ampak tudi najdejo vse preostale komponente in se znebijo vseh teh smeti. Upoštevajte, da je glavni programski paket antivirus ali anti-adwareni prepoznano, ker ima zaupanja vredno stanje. Mnogi uporabniki menijo, da takšni pripomočki ne ogrožajo računalniške varnosti, vendar zaman. S svojim stalnim delovanjem v najboljšem primeru ti programi, če ne poškodujejo sistema z vidika delovne zmogljivosti, potem zagotovo nered. In za uporabo oglaševane pripomočke, kot če SpyHunter kategorično ni priporočljivo. Od njih se bo še težje znebiti.

Sorodne publikacije