Kje najti Aqualung v gozdu v različnih različicah?

Gozd je računalniška igra, prva različica katere je bila izdana leta 2014. Žanr igre je groza preživetja. Parcela je na splošno kratka in veliko več časa za preučevanje otoka. To je treba storiti, da bi rešili sina protagonista. Če želite to narediti, boste morali najti veliko predmetov, vključno s potapljanjem. Brez tega ne bo mogoče doseči cilja. Aqualung je spremenil svojo lokacijo v nekaterih različicah. Ugotovimo, kje lahko najdemo vodni park v gozdu.

Aqualung v Gozdovi različici 1.0

Ta različica je vrhunska igra. Različice, ki so se pojavile prej, so bile samo predpatchami. Igra je izšla leta 2018. Torej, kje najti aqualung v gozdu 1. 0? Kot skoraj vsi ključni predmeti je aqualung v jami.
Poiščemo zemljevid te jame in se spustimo. Treba je pripraviti vnaprej, saj bo na dnu igralca pričakovali različne mutante iz igre, ki so ga pripravljeni ubiti. Poleg tega morate s seboj vzeti hrano in vodo, saj lahko junak umre zaradi tega.


Po spustu v jamo se morate ozreti nazaj, saj lahko domorodci takoj napadajo. Če igralec želi, lahko na cesti zbere vse predmete, ki jih potrebuje. V jamah je ponavadi veliko zanimivih stvari. Na primer, risbe na stenah, opombe, figure iz kamna in tako naprej. O tem se ne bomo več ukvarjali. Po pregledu prvega dela jame se približajte lesenemu križu z ograjo. Da, ta odlomek je še več. Imamo kakršno koli orožje, po možnosti sekiro, in zlomimo to ograjo. Po tem gremonadaljevati. V naslednjem razdelku bo igralca napadel tudi Aboriginski par. Znebite se njih, nato pa preglejte razdelek. Na koncu je podobna ograja, ki jo je igralec pred tem zlomil. Tokrat je lutka in za njo je kamniti zid. Da bi šli še dlje in ugotovili, kje lahko najdemo Aqualung v gozdu, pojdite dol po vrvi. Nahaja se nekje na sredini tega dela jame. Spusti se


V naslednjem oddelku je na voljo balon z zraćnimi baloni. Gremo do vode in na levo od igralca bo mrtev človek, poleg njega pa akvulung.
Na ta način lahko odgovorite na vprašanje, kje najti Aqualung v gozdu. Za izhod iz te jame sta dva načina. Prva je preprosta, vendar ne zanimiva. Lahko se vrnete nazaj na že prevoženo pot. Drugi pa je veliko bolj zanimiv, poleg tega vam bo omogočil, da raziščete jamo do konca in poskusite najti nekaj v aferi. Prvi način, ki ga tukaj ne bomo opisali. Za začetek bi morali nositi naš aqualung. Gremo v meni, kjer se nahajajo stvari junaka, in "klopi" na akvaliju. Potem se potopite v vodo, ki je v bližini. Pod vodo bo manjši prehod, ki ga bomo zapustili. Potem se popijemo, očistimo ta del, ponovno se potopimo in plavajmo naprej. Posledično mora igralec nastopiti sredi enega jezera. Ne pozabite, da če se zrak v balonu konča, se junak začne zadušiti. Samo spremeni balon na novo.

Kje je aqualung v različicah 073 in 073 b?

Mnogi se sprašujejo, kje najti Aqualung v The Forest 073. V tej različiciAqualung je popolnoma enak različici Forest 1.0. To pomeni, da so razvijalci dodali jamo za potapljaško različico v tej različici in se praktično niso spremenili do končne sprostitve igre. Edina stvar, ki je lahko drugačna, je število mutantov, ki varujejo mesto in količino plena, ki se lahko zbira. Tudi ta različica se nekoliko razlikuje od prvega spusta v jamo. V različici 073 je težje opaziti od daleč.
Kje najdemo aqualung v gozdu 073b? Odgovor je enak. V isti jami odlikujejo zanemarljive podrobnosti.

Zakaj potrebujete aqualung v gozdu?

Ugotovili smo, kje najti Aqualung v gozdu, levo, da bi ugotovili, zakaj je to potrebno. Aqualang, kot je razvidno iz imena, je potreben za dolgo kopanje pod vodo. To vam omogoča, da preučite globine vode v igri, da bi našli nekaj edinstvenih predmetov. Aqualung bo služil tudi kot odlično sredstvo za dosego glavnega cilja: sina protagonista. Navsezadnje, da bi prišli v lijak, morate precej časa pluti pod vodo.

Izid

Kot smo ugotovili, je akvakultura nujna stvar. Brez tega ne bo mogoče vedeti konca te čudovite video igre. Pridobivanje vode je vsekakor težje kot, na primer, paličice. Ampak ne tako težko kot nekateri drugi ključni elementi. Torej ga varuje samo aborigini. Za izkušenega igralca, ki je dobro oborožen s svojim značajem, bo to preprost sprehod. Za začetnike bo takšna jama povprečna v smislu kompleksnosti. Ampak v vsakem primeru, igralec ne bo pustil dolgčas tudi v takihjama

Sorodne publikacije