Kako dodati robote "KS Soars" in druge različice priljubljene igre

Vse igre iz serije Counter-Strike so predstavljale milijone igralcev od redne verzije 1.6 do trenutne Counter-Strike: Global Offensive. Linija iger je v žanru postala kultna in skoraj dvajset let presega konkurenco. V zadnjih letih je Counter-Strike prejel nov krog razvoja, s čimer se je povečalo število turnirjev in kibernetskih športnikov, ki prejemajo honorar kot profesionalni športniki. Ta interes se zbira z drugim področjem delovanja - aktivnim delovanjem stavnice stavnice. Ampak ena stvar je jasna: CS: GO ni na enem mestu, ampak se nenehno razvija in posodablja.

Zakaj trenirati z roboti

Newbies, ki so pravkar vstopili v igro, imajo velike težave pri interakciji z drugimi igralci. Dejstvo je, da včasih ti na novo ustvarjeni igralci odidejo na strežnik, kjer igrajo strokovnjaki s štiriletno izkušnjo. Seveda, novinci nimajo spretnosti in izkušenj igre in umrejo iz rok spretnih igralcev. Zato se ljudje trenirajo na robotih, da čutijo igro in njene razlik.


Seveda se taktike in timska skladnost razvijajo le pri resničnih igralcih, a streljanje, premikanje in raziskovanje zemljevida je mogoče s pomočjo robota. Ta umetna inteligenca ima različne stopnje zapletenosti, ki jo je mogoče prilagoditi v konzoli. Na primer, če nastavite robote na največjo možno kompleksnost, potem so povsem sposobni upreti se tudi najbolj profesionalnim igralcem. Ne smemo pozabiti, da močni roboti poznajo lokacijo in to je njihova velika prednost. Zalahki in srednji roboti, ki se odlično prilegajo začetnikovemu vzdušju in so sposobni tekmovati v igri.

Boti v Counter-Strike 1.6.

Ta različica igre za ljubitelje starih šolskih različic CS, pa tudi tistih, za katere lahko računalnik uporablja samo stare igre. Zato se začenjajo mnogi profesionalni igralci, ki se bodo verjetno začeli učiti igrati z roboti.


Za dodajanje botov morate iti na "eno igro". Prikaže se okno, v katerem lahko izberete katero koli kartico. Če želite igrati z roboti, morate aktivirati element "Vključi pošto v to igro" in določiti njihovo število. Nato izberite kompleksnost, za katero se lahko prilagodite, in kliknite gumb za zagon. Ko je lansiran, je palica enakomerno porazdeljena po skupinah. Za obsežnejše nastavitve botov lahko uporabite črkovanje konzole. Na primer, prilagodite število robotov v obeh skupinah. Ukaze bot_add_t uporabljamo za dodajanje botov teroristom, bot_add_ct - dodajanje botov posebnim silam. Te ukaze lahko registrirate neposredno med igro.

Kako dodati "bot" za "KS Soars v34"

Priljubljeno med številnimi igralci še danes. To je posledica dejstva, da v času cvetoče Counter-Strike ni imela konkurenčnih analogov. Ni bilo veliko spletnih iger na srečo in mladi se pogosto zadržujejo v Viru. Kako dodati robote »KS Soars«? Obstajata dva načina, kot v prejšnjih različicah, preko glavnega menija in konzole. Preden dodate robote "KS Soars", morate iti v igro in izbrati eno samo igro. Izberite kartico, označite kljukico"Vklopite robote v igri," ki jih določa njihovo število in kompleksnost.

Konzolni ukazi

Najbolj privlačen in funkcionalen pravopis skozi konzolo. Preden dodate robote na CS Sours preko konzole, ga morate vključiti v "Nastavitve". Privzeto se konzola aktivira s pritiskom na gumb "Tilda" (~). Med igro lahko predpišete naslednje ukaze:
 • bot_add je standardni ukaz za dodajanje bot v naključni ukaz, kjer so igralci manj;
 • bot_add_ct - dodajanje bot v ekipo posebnih sil;
 • bot_add_t - dodajanje bot v teroristično skupino;
 • bot_difficulty - ukaz, ki vam omogoča, da nastavite stopnjo kompleksnosti pošto (svetloba: 0 povprečno: 1 pros: 2 strokovnjak: 3);
 • bot_kick - odstrani bot;
 • bot_kill - ubije bot;
 • bot_auto_follow - samodejno opazovanje botov na igralca;
 • bot_eco_limit - določa mejo gospodarskega staleža, pod katerim roboti ne bodo nabavljeni na začetku kroga;
 • bot_all_weapons - Boti uporabljajo vse razpoložljivo orožje;
 • bot_knives_only - Boti uporabljajo samo nože;
 • bot_snipers_only - roboti uporabljajo samo ostrostrelske puške;
 • bot_freeze - zamrzne vse pošto (ne premikaj se, ampak se lahko odzove na igralca);
 • bot_stop - ustavi vse pošto (miruje in ne reagira na igralčeva dejanja);
 • bot_walk - roboti se premikajo v koraku.
 • Tu niso navedeni vsi ukazi, temveč le najpogostejši, ki so potrebni za stabilno upravljanje.

  Boti v drugih različicah

  Na enak način lahko naredite pošto v COPSours Posebne ruske sile “, kot v drugih spremenjenih različicah. Ker sta motor in funkcionalna komponenta igre enaka, bo način dodajanja botov povsod enak. Takšne zbirke za navadne uporabnike vključujejo nove kože, nove vrste orožja, nove zemljevide in druge zanimive ideje ustvarjalcev. Za pridobitelje licenc za reševanje problema "Kako dodati botov na" CS Sours v pari "ostaja popolnoma enaka. Edina razlika je v aktivaciji konzole, saj je v licenčnih igrah pogosto izključena, vendar jo je mogoče zlahka vključiti v nastavitve.

  Pak zBot

  To so uradni roboti iz studia "Turtle Rock Studios", ki so bili priključeni na Valve. Umetna inteligenca teh robotov je namenjena različici Counter-Strike 1.6. Pravilno se štejejo za boljše zaradi svoje mehanike, nepredvidljivosti in obnašanja, podobno kot pravi igralci. Njihove sposobnosti so odvisne od težavnosti. Če želite prenesti arhiv botov, pojdite na uradno stran Turtle Rock Studios in prenesite najnovejšo različico. Po uspešnem prenosu morate zagnati namestitveni program in podati namestitveno pot: C: Program FilesCounter-Strike 1.6. Ko je namestitev končana, lahko varno vstopite v igro - standardni roboti se samodejno zamenjajo z novimi. Novi roboti imajo napredne ukazne ukazne mize, ki se preselijo v nove različice CS-ja.

  Sorodne publikacije