Kako igrati "Coin". Vzroki invalidnosti igre

Skoraj vsak od nas je vsaj enkrat poskusil svoje sile v različnih logičnih igrah, kjer moramo premakniti kamne, premisliti o strategiji gibanja. In če ste že vse naveličani, poskusite tekmo tekmovati z drugimi uporabniki z uporabo turnirske mize. Naslednji članek bo razpravljal o tem, kako igrati "Coin" - igro, ki temelji na brskalniku in je namenjena zbiranju kovancev z reševanjem različnih logičnih nalog. Neverjetno je slastna in zanimiva. Še posebej je pomembna za najstnike in otroke, katerih logika se šele začenja razvijati.


Razlogi za napačen začetek "kovanca"

Mnogi od nas vedo, da poleg iger, ki jih je treba namestiti na osebni računalnik, prenosni računalnik, predpono in druge elektronske pripomočke, obstajajo tudi posebne flash igre. Imenujejo se tudi v brskalniku. Igra "Kovanci" je popolnoma enaka. Navsezadnje boste najprej morali namestiti najnovejšo različico programa Adobe Flash Player. To je poseben program, ki je namenjen za predvajanje grafičnih elementov v brskalniku, ki jih lahko obravnavamo kot videe, animacije in še veliko več. Prav tako je treba omeniti, da obstajajo igre in HTML 5. To je poseben programski jezik, ki se uporablja za pisanje grafičnih aplikacij neposredno na internetu, ne na računalniku. Igra "Kovanci" lahko podpira obe tehnologiji.
Zakaj tako različne pripomočke za predvajanje na internetu? Kot veste, obstaja veliko različnih operacijskih sistemov. Na primer, izdelke Apple podpira program Flash Player.HTML 5 različica pride na reševanje. Vprašanje, kako igrati Coin se pogosto zgodi, ko brskalnik ne more prikazati igre zaradi pomanjkanja enega od teh elementov. Program lahko zaženete na uradni strani FlashPlayerja.


Reševanje težav pri zagonu igre

Vodnik za odpravljanje težav s kovanci:
 • Obiščite uradno spletno mesto Adobe Flash Player in namestite najnovejšo različico programa. Vredno je omeniti, da je potrebno označiti "samodejno pridobivanje posodobitev", ker če imate zastarelo različico, potem se aplikacija Coin po določenem času ne bo začela.
 • HTML 5 je nekoliko drugačen problem. Boste morali v celoti ponovno namestiti ali nadgraditi svoj obstoječi brskalnik. To je zelo enostavno. Praviloma je treba posodobiti sam brskalnik. Zato ne bi smeli zanemariti njegove zahteve.
 • Po izvedbi takšnih operacij boste zagotovo imeli dovolj dobro vlogo. V naslednjem delu članka bomo opisali, kaj se dogaja na kovancu.

  Kako igrati igre "Zberite kovance"

  Za začetek potrebujete sodoben in nadgrajen brskalnik. Kako to storiti, je opisano nekoliko višje. Nato boste morali iti na Flash Player, nato pa poiščite "Kovanci". Mnogi so zaskrbljeni glede vprašanja, ali naj začnejo igrati. Da, seveda, obstaja precej logičnih ugank, ki jih je treba rešiti, preden se premaknemo na naslednjo stopnjo. V nasprotnem primeru ne boste uspeli in raven se bo znova začela. Bistvo je, da se igranje, vožnja, zbiranje kovancev na potireševanje ugank.
  Na prvi stopnji boste izpolnili nalogo hitrosti. Znak premikate s tipkama W, A, S, D, SPACE. Če nekdo ne ve, je prostor prostor, ki ustreza "kovancem" za skok glavnega lika. Da bi prišli do druge stopnje, se morate približati drevesu. Običajno je v grmovju skrita stopnica, s katere se lahko povzpnete na prvi leteči otok. Zaupajte se samozavestno, ne bo izginila, za razliko od naslednjih dveh. Po drugi pojavil - hitro skoči na to in počakajte na tretji. Po njenem nastopu bo trajalo nekaj sekund, drugi otok pa bo izginil. Zato je nemogoče odlašati.
  Če vse naredite hitro in pravilno, boste prešli raven. Po tem, ne bo vprašanje, kako igrati kovanec. Mimogrede, v nekaterih brskalnikih so takšne aplikacije slabo prikazane. Torej poskusite druge, na primer, standard Edge.

  V zaključku

  Upamo, da ste po branju našega članka rešili vse težave z izvajanjem programa in znali igrati kovanec. Tovrstno znanje vam bo pomagalo tudi pri izvajanju drugih flash aplikacij. Kovanci so zelo dobra igra. Zato se priporoča otrokom.

  Sorodne publikacije