Dober widget 3 oklep: kako najti quests, skrivnosti, oklep in izbira oklep

Igralnost vključuje številne vidike, med katerimi je tudi iskanje dobrega streliva. Ta članek vam bo pomagal ugotoviti, kateri oklep je bolje izbrati "Widget 3". Ker se šteje, da je čarovnica najkoristnejša, jih bo njihova lokacija in mojstri lahko izboljšali.

Set za otroško posteljico

Eden od njihovih dobrih oklepov v Wittmaku 3 je knjiga šole Kot. Z Novigradom, natančneje s severozahodne strani mesta, je vredno začeti. Od tam pogled na komaj opazno pot, ki vodi do jame. Skriva jo iluzija, zato je vredno dobiti darilo od Keire. Po razpršeni iluziji se moramo boriti proti golemu 16. Nadalje, če se držimo desne strani, morate uporabiti znak Aard in, ko dosežete konec, dvignite račun za golema. Povratek je iz levega predora, kjer protagonist čaka na sestavljanko v obliki kipov okoli igrišča. Naloga čarovnice je, da kamnite kipi obrnejo na ploščad, po kateri se bo iztekla in odprla vodo. Po tem se morate potopiti v vodo in pripraviti samostrel, saj se boste morali odbiti od utapljanja. Ko je sovražnik konec, se lahko spustimo do dna, kjer leži ključ, in ga dvignemo. Nato se morate vrniti v glavno sobo in s ključem odpreti zaklenjena vrata. Po tem bodo čarovnice pohabljene, potem pa bo mogoče pobrati oklep.


Samostrel te šole najdete na naslovuotok, ki se nahaja nasproti zahodne obale Velene. Ko ste na otoku odkrili ladjo, jo morate pregledati, nato pa vzemite risbo iz samostrela in opombe na lokaciji drugega kompleta. Da bi našli srebrni meč, je potrebno iti vzhodno od Novigrada, kjer so ruševine. Pred njimi je tempelj, v središču katerega so stopnice, ki vodijo v ječo. Ko ste naleteli na oviro, morate uporabiti znak Aard in vzeti risbo meča. Kar se tiče jeklenega meča, se v Drahimovem gradu razkrijejo poizvedbe, kjer, ko zlomite zid, morate iti dol in pobrati želeni ris. Bila je osnovni komplet mačk, ki je bil dober oklep v "Widgetu 3".

Osnovna oprema grifonske šole

V Velenyh je drevo Šibenika, od koder je potrebno na sever do ruševin. Na vrhu bo harfa in skrit prehod - tukaj v njem je risba jeklenega meča.


Iskanje risbe srebrnega meča se začne s svetilnikom, ki se nahaja na severozahodu Velene. Potem morate odpluti do mesta moči in pokazati na pravilen prehod. Ob padcu je možno plavati v svetilniku. Z njegove zunanje strani je kolo, ki aktivira most, kjer se lahko borite z pošastjo in odvzamete risbe meča. Drugi deli dobrih oklepov v Wimmaku 3 v Griffinovi šoli so v jami zmaja lovca. Izlet na določeno mesto se začne z Donvarno, od koder mora igralec iti v jamo, kjer živijo duhovi. Gremo do trenutkakonec predora, glavni lik uživa Aard in s pomočjo čarovniškega srca najde prsni koš s potrebnimi risbami.

Glavni šolski sklop Medveda

Vprašanje, kateri oklepniki so najboljši v Widgetu 3, bo pomagalo razumeti sklop medvedov, saj je to najtežje in najviąje. Če želite začeti svoje iskanje, morate priti na ploskev naloga "Destinacija: Skelly". Na jugu prvotnega otoka se nahajajo ruševine, kjer se v Bear'su vleče jekleni viteški meč. Če ga vzamete, se bo igralec moral boriti s sirenami in duhovi. Risbe srebrovega meča najdemo na severu istega otoka, kjer živi ledeni element z gargojli. Ko jih premagate, morate iti na vrata, ki so na desni strani, in za njimi - risbe. Na jugu, od hitrega prehoda glavnega otoka, je jama. Na koncu tunela je risba s samostrelom. Loki in ostalo se nahajajo v mestu Forti, na območju vasi, na severovzhodnem otoku. Levo od utrdbe so kamni, po katerih lahko pridete do trdnjave. V njem morate zaviti levo in pojdite na stopnice, kjer morate aktivirati vzvod. Po tem bo na voljo bitka duhov in po njej lahko greste na prehod, ki je v eni od kamer. Ko igralec doseže razcep, potrebuje desni zavoj, po katerem lahko najdete risbe.

Oprema šole Vovk

Po sledenju kanonu mnogi igralci iščejo šolo za volk. V vprašanju, katera čarovnica je boljšaWidget 3, mnogi so nagnjeni k prepričanju, da je kanonska oklepnica mimogrede.
Za začetek je smiselno kupiti karte z oznakami za iskanje opreme. Prvi zemljevidi bodo na orožju Hattori, ki daje nalogo "Meči in Vareniki" v Novigradu. Naslednja karta bo kovač, ki dela v vasi Lindenweil. Še en kavelj se prodaja na strežniku v Novigradu, strelec v Caer Truldeju pa lahko sprejme predzadnji element. V Skelle, v Caer Murray, je kovač, ki je lastnik zadnje karte. Edini minus je, da je celoten komplet v območju Cair Morchen. To pomeni, da je dostop do te lokacije možen le na dva načina - na parceli in s pomočjo konzolnega gibanja.

Manticorska šola

Ta oklep se je pojavil samo z najnovejšim parcelnim dopolnilom. Najboljši oklep v "Widget 3: Blood and Wine" je Grandmasterjeva obleka za šolo v Manticóru. Iskanja bodo pomagala pri vodenju kovača v Tussentu. Za začetek je vredno vedeti, da je raven tega oklepa 40, zato je vredno preiti, preden začnete dokončati in iskati oklep. Jekleni meč Mantikora je v ruševinah blizu porušenega stolpa. Da bi ga dobili, se boste morali povzpeti na stene in se premakniti na sam stolp. Po tem morate skočiti na tla in se ozreti z aktiviranimi čarovniškimi čuti. Prsni oklep tega šole bo na koncu določene jame. Na steni z notami je Mertinova molitev - potrebovala bo kovača, da bi ustvarila krempelj. Takšna oznaka kovača daje v iskanje šolskih hlačeManticore, ki se nahajajo v določenem templju. Ko ste zlomili steno pred vhodom, lahko vidite škatlo na mizi, na kateri je postavljen diagram. Iskanje srebrnega meča se začne v jami s strupenimi hlapi. Ko je prišel do njih, igralec vidi blokade, ki jih uspešno odpravi Aardom, nato pa v polju poleg trupla najdete risbe. Zadnji vrh kovača zadeva kite, ki ležijo pod mostom, na dnu rezervoarja. Shema je v torbi.

Možne nianse

Včasih se lahko za iskanje dela opreme zahteva določen element parcele ali lokacija, ki trenutno ni na voljo. Če želite to narediti, previdno preglejte namige ali gredo skozi del parcele. Kar se tiče Kuznetsova, so sposobni izboljšati opremo glede na svojo stopnjo usposobljenosti. Kateri oklepniki so najboljši v Widgetu 3 - To je samo za igralce, saj ima vsako orožje svoje značilnosti in značilnosti.

Sorodne publikacije