EPSON L355: MFP za dom in pisarno

Skener, tiskalnik, kopirni stroj združuje EPSON L355. MFP je odlična tako za majhne kot tudi za srednje velike pisarne, tako za dom kot za pisarne. O njegovih specifikacijah, značilnostih in drugih odtenkih, povezanih z njim, bomo razpravljali kasneje v članku.

Pozicioniranje

EPSON L355 je najbolj cenovno dostopna naprava z vgrajeno podporo HF in WiFi. MFP, kot je bilo že omenjeno, je odlična za pisarne ali doma. V prvem primeru število osebnih računalnikov ne sme presegati 35. Torej, čeprav spada v proračunski razred, je junak tega pregleda, vendar to ne pomeni, da je kakovost tiska nižja od povprečja. Ravno nasprotno: z izhodom slik v tem primeru je vse v redu. Kot pri navadnih črno-belih dokumentih.


Način tiskanja. Seznam barv

MFI MFP EPSON L355 uporablja tehnologijo brizgalnega tiskanja z istim imenom. Slika v procesu tiskanja v tem primeru nastane s pomočjo črnila. Velikost padca je 3 pl. Število barv je v tem primeru 4. Ena izmed njih je črna. Ostale tri so rumene, modre in vijolične barve. S kombinacijo teh barv in podobe se oblikuje.

Možnosti preklapljanja

Odlične komunikacijske zmogljivosti EPSON L355. BFP omogoča povezavo z žičnim USB-vmesnikom na sistemsko enoto PC-ja ali sprejemanje natisnjenega dokumenta, na primer z uporabo WiFi. To so trenutno glavne metode za povezovanje napravtega razreda. Pomanjkljivosti vključujejo pomanjkanje integrirane reže za pomnilniške kartice, vmesnike FireWire in LPT. Takšen seznam sporočil se lahko pohvali z dražjimi napravami in se srečuje na ravni proračuna MFU, kar je skoraj nemogoče.


Specifikacije za resolucijo

EPSON MFP s CSTF se je vedno razlikoval na podlagi konkurence z odličnimi tehničnimi specifikacijami. In na prvem mestu je treba opozoriti na dovoljenje izhodnega dokumenta, ki ustreza 5760h1440. Kot je enostavno uganiti, je pri tako gostoti točk na površini lista zelo težko ločiti ločen element. Velikost tega padca ustreza 3 pl. V načinu skenerja ali kopirnega stroja ima ta večnamenska naprava skromnejše in enake tehnične specifikacije v smislu rešitve, ki je v tem primeru že nastavljena na 2400x1200.

Oblika, hitrost

Največja velikost listov papirja, na katerih je mogoče tiskati rešitev, obravnavano v tem členu, je enaka A4. Podprt je manjši format te večnamenske naprave. In lahko je kot standardni list (na primer, A5 ali B5), in vse druge. Hitrost tiskanja za črno-beli način je nastavljena na 33 listov na minuto, za barvo pa na 15. Ločeno v tem primeru je izhod fotografij. Ena takšna slika velikosti 10 x 15 se natisne 69 sekund. Gostota uporabljenega papirja mora biti v razponu od 64 do 255 g /m2. Tudi proizvajalec jamči, da bo ta naprava tiskala na sijajni in naprejmat papir.

Mnenja

Vsaka EPSON MFP s CSPR je dobro uravnotežena tehnična rešitev, ki ima skoraj vse prednosti za katerega koli od njenih neposrednih konkurentov. To je prisotnost vgrajene naprave, sistem je visoke ločljivosti izhodnega dokumenta z izboljšano kakovostjo, in fenomenalno visoke hitrosti, in dokaj bogat komplet dodatkov (v standardni opremi vključuje 6 zabojnikov s črnilom: 3 s črno in eno barvo), in sposobnost \ t povezavo z brezžičnim omrežjem. Poleg tega je zelo demokratična cena. To je daleč od popolnega seznama prednosti tega modela MFU, ki poudarja lastnike. Ampak slabosti v tem primeru so le dve: kompleksnost vzpostavitve brezžične povezave (morate onemogočiti požarni zid na računalniku in v usmerjevalniku za stabilno in zanesljivo delovanje MFP) in razpoložljivost gonilnikov za dve glavni programski platformi ("Winds" in MacOS, vendar Linux je japonska) proizvajalec tehnik vzreje je v tem primeru izgubil pozornost).

Cena

Pri 8000 rubljih, ki jih trenutno ocenjuje MFP EPSON L355. Pregledi kažejo, da so celotni stroški večnamenske naprave in njene specifikacije popolnoma usklajeni. Za tako vsoto se kupi tiskalnik, kopirni stroj in optični bralnik na eni strani in z veliko hitrostjo. Če želite to narediti, morate dodati podporo za brezžično tehnologijo WiFi in razpoložljivost integriranega sistema HPC. Rezultat je preprosto odličen MFP z zelo skromnimi stroški.

Rezultati

Tukaj je praktičenEPSON L355 je bil popoln. Prvič, MFU se ponaša s prisotnostjo SNRF, zaradi česar je strošek enega prejetega prstnega odtisa v tem primeru veliko nižji od stroškov katerega koli neposrednega konkurenta. Zahvaljujoč tako uravnoteženi kombinaciji, je junak tega pregleda odličen tako za domače kot za pisarne majhne ali srednje velikosti.

Sorodne publikacije