Hladilniki Kandy: modeli, specifikacije, proizvajalec, pregledi

Hladilnik je naprava, ki zavzema vodilno mesto v oceni vitalnih stvari. Trenutno se sprostitev te opreme ukvarja z velikim številom proizvajalcev. V asortimanu je predstavljen širok spekter različnih modelov. Kopije lahko izberete kot črno, srebrno in klasično belo. Razlika med modeli je v višini, lokaciji in številu kamer. Vsak kupec ima možnost oceniti dobavljene hladilne enote. Vendar pa ni vedno velika raznolikost prednost. Tisti, ki niso zelo dobro seznanjeni z značilnostmi hladilnikov, je težko krmariti širok izbor. Zato je glavno merilo, da se odzove na proizvajalca. Po mnenju domačih kupcev je ena izmed priljubljenih blagovnih znamk Candy. Gre za izdelke, o katerih bomo razpravljali v članku.

Ustanovitev podjetja

Podjetje je začelo delovati v povojnem obdobju leta 1945. V tem času je Italija po drugi svetovni vojni postopoma obnovila svoje gospodarstvo. Da bi ljudje spet cenili užitke mirnega življenja, so se morali obdati s potrebami stvari.

Podjetje je ponudilo prvi pralni stroj. Prodali so ga v Milanu. Mnenja o njej in splošni vtis so bila pozitivna. Zato se ta model lahko šteje za uspešen zagon Candy. Ustanovitelji podjetja so bili bratje Fumagalli. Razvoj elektromehanske enotenaredil bes Oče je bil lastnik mehaničnih delavnic, zato ni presenetljivo, da so sinovi hodili po njegovih stopinjah. Po razvoju prvega modela pralnega stroja je podjetje začelo dihati z obnovljeno močjo. Zaradi nje se je smer delovanja radikalno spremenila, postopoma se je širila. Do našega časa se je majhna mehanična delavnica spremenila v podjetje z močnim kapitalom skupine Candy.

Pot razvoja

Ustvarjalci Candi so delovali pod sloganom: "Za uspeh na hitrem tempu!" Začela se je proizvodnja različnih vrst gospodinjskih aparatov. V asortimanu so bili ne le pralni stroji, ampak tudi plinske peči, hladilniki, pomivalni stroji.

V zadnjem stoletju se je politika podjetja precej spremenila na bolje. Hitro absorbirajo konkurenčne blagovne znamke. Prvi so postali italijanska podjetja. Malo kasneje se podjetje začne združevati s tujimi predstavniki. Sedež podjetja je v mestu Brugerio (Italija). In proizvodni objekti se nahajajo v mnogih državah sveta, ki zagotavljajo delovna mesta za veliko število zaposlenih.

Podjetje danes

Trenutno se sredstva podjetja izračunavajo v zelo velikem številu. Letni obseg proizvedenih gospodinjskih aparatov je približno 5 milijonov. Ponudba je res odlična. Prijetno presenečenje je cenovna politika. Pod to blagovno znamko se prodajajo majhni in veliki gospodinjski aparati, vključno s hladilniki. Kandy je blagovna znamka, ki je znana po vsem svetu. Trg podjetja je konec16.000 prodajaln. In najbolj prijetno za domačega kupca je, da so njegove predstavniške pisarne odprte v Moskvi in ​​Sankt Peterburgu.

Asortiman

Kaj potrebuje človek za srečno življenje? Seveda lahko vsakdo na to vprašanje odgovori na drugačen način. Vendar pa so glavna merila harmonija, ravnotežje in blaginja. Če pogledate paleto izdelkov Candy, potem njeni izdelki v celoti izpolnjujejo vse zgoraj navedene zahteve. Komaj kdo dvomi, da hladilniki Candy ne morejo izboljšati naših življenj. Inovativne tehnologije, lep dizajn, odlična ergonomija - kaj je še potrebno za udobno bivanje.
Skoraj vsi modeli imajo pravo tehnologijo za shranjevanje izdelkov. Prav tako lahko vsak kupec izbere zase kot ločen in vgrajen model. V napravah, izdelanih pod blagovno znamko Candy, ni mogoče najti zastarele tehnologije. Zahvaljujoč optimalno izbranemu temperaturnemu načinu, bodo vsi izdelki še dolgo sveži.

Kakovost gradnje

Hladilniki podjetja Kandy se proizvajajo v prijetnih svetlih barvah. Za telo so izbrani strogi klasični elementi. Uporabniki se ne pritožujejo nad materiali, saj družba ohranja svoj ugled in uporablja najbolj napredne vrste. Zagotavlja, da imajo visoke dušilne lastnosti. V zvezi s tem ne morete skrbeti zaradi rje ali korozije med delovanjem. To potrjujejo povratne informacije strank. Prav tako je vredno poudariti odlično izolacijo hrupa, ki je ne boposegajo v počitek.

Inovativne tehnologije so omogočile izdelavo zanesljivega in gospodarnega hladilnika "Kandy". Kdo izdeluje, ne vpliva na kakovost montaže, saj se skrbno spremlja. Razvijalci trdijo, da so vsi modeli, ne glede na lokacijo proizvodnje, zbrani samo iz originalnih delov, proizvedenih v Italiji. Pred prodajo oprema opravi kontrolo kakovosti. Glede na visoko garancijsko dobo in povratne informacije kupcev lahko rečemo, da v mnogih letih delovanja popravilo hladilnika ne bo potrebno. Kvalificirani strokovnjaki, ki so preučevali notranje "polnjenje", je prišel do zaključka, da v posebnem vzdrževanju enota ne potrebuje. Zaradi strogega in klasičnega oblikovanja se hladilnik "Kandy" (pregledi - to potrditev) popolnoma ujema z moderno notranjostjo. Tudi povpraševanje potrošnikov povečuje udobje in enostavnost uporabe.
Treba je omeniti, da je družba namerno zavrnila uporabo nevarnih materialov. Na primer, kot hladilni hladilniki so rafinirani popolnoma ni škodljiva, po mnenju znanstvenikov, plin R600a.

Poglejmo noter

V pregledih hladilnika "Kandy" je veliko povedanega o optimalno izbranem dizajnu. Notranjost ni nič manj privlačna kot zunaj. Velika kapaciteta se uporablja tako v hladilnem kot tudi v zamrzovalnem prostoru. Priljubljenost teh naprav dodaja število različnih polic in škatel. To lastnikom omogoča shranjevanje izdelkov pod optimalnimi pogoji.Proizvajalci uporabljajo notranje police iz kovine, kaljenega stekla in plastike. Ne glede na vrsto jih je enostavno odstraniti za pranje. Kakovost vseh teh materialov so visoke trajnosti. Tudi pri visokih obremenitvah se police ne upogibajo. Številni pozitivni pregledi so zaslužili sistem Multibox. Takšne police se nahajajo na vratih hladilnika. Nudijo shranjevanje jajc, masla, mlečnih izdelkov itd.

Tehnologija

Kar zadeva značilnosti hladilnika Kandy, ne moremo biti tiho glede inovativnih tehnologij, ki jih je proizvajalec uporabil v svojih napravah. Da bi bili izdelki dolgo sveži, so na voljo različni sistemi za shranjevanje. Urad BioSafe si zasluži posebno pozornost. Vključuje lahko vse mesne izdelke, mlečne izdelke, ne le, da ne bodo dolgo pokvarjeni, ne bodo pa izgubili svojega naravnega okusa in koristnih lastnosti. Druga zanimiva novost je sistem Turbo Cold. Kot je navedeno v hladilniku Kandy, je namenjen za izdelke, ki jih je treba hraniti pri nizkih temperaturah. Načelo te tehnologije je, da so razvijalci namestili ventilator v zgornjem delu kamere. In to zagotavlja optimalno kroženje zračnih tokov. Omeniti velja tudi tehnologijo Dual Cold. Uporablja se samo v dvokomornih hladilnikih. Zasnovana za izboljšanje učinkovitosti enote, obenem pa olajša obremenitev. Ta tehnologija je odgovornadvojni hladilni krog, ki deluje med hladilniki in zamrzovalniki. Glavna prednost tega razvoja je, da nadzor temperature poteka v posebnem načinu, to pomeni, da se hlajenje izvaja le tam, kjer je potrebno.

Vgrajeni modeli

Najbolj priljubljen vgrajeni hladilnik Candy - CFBC 3180A. Model je opremljen s funkcijo samodejnega odtajanja. Uporabljene tehnologije Turbo Cold in BioSafe. Zelo ekonomično porabo električne energije, je proizvajalec poudaril v navodilih razred A. Ko že govorimo o vgrajenih hladilnikov "Kandy", je treba upoštevati model CFBC 3150A. Obstaja veliko pohvalnih mnenj o tem na internetu. Skupna prostornina, po podatkih v priročniku, je 287 litrov. Obstaja funkcija samodejnega odtajanja, ki je visoko energetsko učinkovit razred.

Modeli z dvema komorama

Najprej je vredno pozornosti posvetiti hladilniku Candy CCM 400 SLX. Ta model je dvodelen z zamrzovalnikom na dnu. Prostornina hladilne enote je 228 litrov, odprte police in predali. Prostornina zamrzovalnika je 134 litrov, sestavljena je iz treh predelkov z različnimi temperaturnimi razponi. Model je energetsko učinkovit, s hladnim izklopom pa ga shranimo 14 ur pod zaprtimi vrati. Nerjavno jeklo je izbrano za primer, kar omogoča znatno povečanje življenjske dobe. Celotna paleta vključuje tudi dvokomorni hladilnik "Kandy CDD 250SL". Ima majhno velikost. Skupna prostornina v njej je 238 kmmajhna - samo 49 l. Dimenzije so zelo kompaktne, zato se popolnoma prilegajo majhni ploskvi. Njegova širina je 60 cm, globina pa je 54. Proizvajalec ni naredil velike višine in se ustavil pri indeksu 144 m. Uporabniki opozarjajo na glasen zvok pri vklopu. To je edina pomanjkljivost in v drugem modelu je drugačen.

Hladilnik "Kandy": napako

Lastniki hladilnikov za sladkarije se ne pritožujejo zaradi pogostih okvar, vendar se še vedno pojavljajo napake pri delovanju naprav. Glavne napake so naslednje:
  • Težave z vključevanjem ali izključevanjem.
  • Nastajanje snega v komori v velikem številu.
  • Ko je hladilnik deloval, je bil hrup.
  • Temperatura v predelu zamrzovalnega dela je bila kršena.
  • Neizpolnjevanje elektronske preglednice.
  • Kopičenje vode znotraj kamere in pod napravo.
  • Hladilniki "Kandy" so visokokakovostni in zanesljivi gospodinjski aparati, ki bodo dolgo časa zadovoljili lastnike s svežimi pridelki.

    Sorodne publikacije