Kako ugotovim številko računa PayPal za določeno stranko?

Sodobni plačilni sistemi so tako raznoliki, da se preprostemu uporabniku težko odloči, s kom naj se ukvarja. Vsaka od njih ima svoje prednosti in slabosti. Zato bomo v našem članku upoštevali enega izmed najbolj priljubljenih plačilnih sistemov na svetu, kot je P ayPal. Privablja stranke, da kupujejo in trgujejo na znanih tujih dražbah in mestih trgovanja.

Trenutno ima ta sistem skoraj dvesto milijonov registriranih strank, število registracij pa se postopoma približuje tridesetim. Pa vendar, poglejmo, kakšna je značilnost tega e-plačilnega sistema, da ima tako veliko število uporabnikov in kako najti številko PayPal računa?

Kaj je PayPal?

Torej, kaj je P ayPal? Če pogledate zgodovino tega plačilnega sistema, je lahko videti, da se je pojavil na robu sedanjega in preteklih stoletij leta 1998. Njeni ustanovitelji so bili ameriški podjetnik in emigrant iz Rusije. Prav ta dva človeka sta ustvarila sistem, ki je bil zasnovan za ameriške dražbe in predvsem eBay. Mimogrede, če cenite širino sodelovanja s to družbo, potem je v enem mesecu en milijon eBay dražb ponudil plačilni sistem P ayPal.

Toda ugotovimo, kakšna je glavna razlika med tem plačilnim sistemom in kako ugotoviti številko računa PayPal? Njegov glavni adut ostaja varnost plačil, ki zagotavljavarčevanje denarja tako za prodajalca kot za kupca. Kako se to doseže? Dejstvo je, da prodajalec denar prejme šele, ko kupec prejme blago in ga preveri. Prej je ta znesek shranjen v plačilnem sistemu.

Kako se vzpostavi račun?

Za razliko od mnogih drugih plačilnih sistemov, PayPal nima veliko denarnic za različne valute in ni veliko številk računov, tudi v isti valuti. Torej, kako veste številko PayPal računa za navadnega uporabnika? Če pogledate fotografijo, je enostavno videti, kaj je odločilen za račun stranke.

Ta fotografija jasno kaže, da je prijava za račun odjemalca poštni nabiralnik, ki je bil določen kot rezultat registracije v sistemu. Zato je odgovor na vprašanje, ki je številka računa PayPal, precej preprosta - gre za prijavo ali, še preprosteje, uporabniški e-poštni naslov.

Prijava

Ko gre za vpis v ta račun plačilnega sistema, se ne razlikuje veliko od vstopa na katero koli spletno stran. Podaja tudi prijavo, ki je e-poštni naslov in geslo.
Če pa stranka pozabi geslo ali e-poštni naslov, ga bo težje obnoviti. Pri tem se prikaže zaščita računa sistema zaračunavanja. Odjemalec ne bo mogel vprašati sistema, kako najti številko PayPal računa? Zato je zelo pomembno, da skrbno shranite geslo - prijavo /geslo za prijavo v sistem. Po drugi strani pa je enako pomembno, da se ne izgubinadzor nad svojim e-poštnim računom.

Pritrditev bančne kartice na račun

Pomembna značilnost opisanega plačilnega sistema je, da je monovalutna in je ta valuta ameriški dolar. Odgovorite na vprašanje - kje pogledati številko PayPal računa je zelo preprosta. To storite tako, da odprete zavihek »Moj račun«, kot je prikazan na fotografiji, in si ogledate stanje.
Vendar lahko plačilni sistem z nacionalno valuto priloži tudi več bančnih kartic. Hkrati bo pri uporabi te kartice ustvarila pretvorbo po lastni stopnji. In ko plačate blago, P ayPal uporablja sredstva predvsem iz lastne bilance stanja.

Sorodne publikacije