Zakaj RapeLay ni priporočljiv za najstnike?

Sodobna industrija iger na srečo se nenehno izboljšuje, širi in preprosto razvija, kar vedno bolj spodbuja proizvajalce grafičnih kartic, da naredijo vse močnejše grafične procesorje. Vsi so dobri, vsi so srečni, vendar obstajajo primeri, ko avtorji njihovih del presegajo etične, verske in socialno-socialne norme. V tem primeru so precej grozne in gnusne igre, ki so RapeLay. Prehod te igre ni priporočljiv za ljudi z ranljivo psiho. Ta članek bo razpravljal o tem, kaj je povzročilo takšno jezo okoli RapeLay. Torej, v redu.


Igra RapeLay

To delo je v bistvu simulator. To so posebne igre, v katerih se človek lahko uresniči povsem v drugem življenju, na primer, dirkač. Vsi imamo radi lepe in zmogljive stroje, vendar za njih ni denarja, zato nam razvijalci simulatorja pomagajo spoznati najboljše in najslabše stroje. Prav tako ne obstajajo samo dirkalni simulatorji, ampak tudi simulatorji datiranja, datiranja in celo erotični simulatorji. RapeLay se natančno nanaša na zadnjo vrsto simulatorjev, saj je v seksu ta igra prenatrpana, zato je njena ljubezen toliko, drugi pa jo sovražijo.
RapeLay je izšel leta 2006 v skoraj neznanem studiu Illusion Soft. Najpogostejši način prenosa informacij v tistem času je bil disk, zato je igra na njem in sproščena. Zahteve so bile v tem trenutku precej visoke, in sicer 128 Mb RAM-a in 1,4 GHz procesor, kot tudi podpora za pred kratkim izdani DirectX9. Vendar pa igra ni čakala na srečo in prepoved je bila prepovedana na Kitajskem, kjer je bil razvit. O tem in drugih stvareh bomo govorili v naslednjem delu članka.


Pregled RapeLay

Torej po sprostitvi vsake igre gre posebni komisiji, ki jo preveri na vsebino gradiva, ki lahko vsaj nekako moti psiho otrok, propagira droge in še veliko več. Seveda obstajajo izjeme iger. Kaj so isti strelci brez ubijanja, toda ta igra se je premaknila daleč preko permisivnosti. Glede na zgodbo lahko glavni lik zamisli otroka. Če to počne vseeno, vendar obstaja možnost in ne, potem moraš prisiliti dekle na splav. Tudi, če razširite ime igre na dve besedi, bo prvi prevod v angleškem jeziku zvenel kot "posilstvo".
Posilstvo, splav, nadlegovanje - vse to je v RapeLay. Otroci in mladostniki kategorično ne priporočajo prehoda. Čeprav je kitajska vlada prepovedala širjenje, je igralniška skupnost to negativno obravnavala, ker je umor nič manj greh kot posilstvo. Igra je trenutno odprta in jo lahko prenesete iz torrenta, vendar nobene spletne trgovine ni mogoče najti.

V zaključku

Upamo, da vam je ta članek pomagal razumeti, kaj pomeni RapeLay. Še enkrat prepovedano je prepovedano za otroke in mladostnike, ki še niso dopolnili odrasle dobe. Vendar pa z vsemi slabostmi igre obstaja dokaj dobro razvita zgodba, ki je obveznaujemite vse

Sorodne publikacije