Kaj storiti, če se ne morete povezati s strežnikom Warface

Verjetnost, da se igralec ne more povezati s strežnikom Warface, je skoraj 100%. No, če še niste videli te objave, imate srečo, ker je to najpogostejša težava v celotni igri. V tem članku bomo analizirali bistvo problema, ki se kaže v sporočilu "Ne morem se povezati s strežnikom Warface". Poglejmo ne le njegove vzroke, ampak tudi rešitve.

Vzroki težav

Najprej je treba najti bistvo problema. In je v banalnem. Dejstvo je, da se sporočilo "Ne morem povezati s strežnikom Warface" prikaže samo, če se igralni strežniki ne odzivajo na dohodni signal vašega osebnega računalnika. Toda zakaj se to zgodi?


Takšna napaka se pogosto pojavi zaradi preobremenjenosti igralnih strežnikov. Pri izbiri strežnika, ki se prikaže po kliku na gumb »Predvajaj«, lahko vizualno opazujete prikazane statistike. V tem primeru je priporočljivo poskusiti dostopati do drugih, manj prenesenih igralnih strežnikov. Če in potem obstaja sporočilo "Ni mogoče povezati s strežnikom Warface", preverite internetno povezavo. Dejstvo je, da se sporočilo pojavi, če je hitrost prometa blizu ničle. To storite tako, da se prijavite v brskalnik. Takoj se boste zavedali, da je hitrost nizka, če se stran za nalaganje odpre zelo počasi. V tem primeru je najbolje, da se obrnete na ponudnika in ugotovite razlog zanjnizka hitrost

Težave z antivirusom

Zgoraj razstavljamo najpogostejše razloge in načine za njihovo reševanje. So manj pogosti in na splošno niso krivi. Zdaj razmislite o vprašanjih, ki so neposredno povezana z vami. Prvi v čakalni vrsti bo problem protivirusnega programa.


Lahko se zgodi, da se predvajalnik ne poveže s strežnikom Warface, ker njegov antivirus blokira ta korak. Rešitev problema je preprosta: preprosto izklopite protivirusni program, po katerem naj bi problem izginil.

Težave s požarnim zidom

Toda tudi če ste težavo onemogočili po zaustavitvi programa, preverite konfiguracijo požarnega zidu. Za to potrebujete:
  • Prijavite se v nadzorno ploščo. Kliknite »Start« in v stranski vrstici izberite »Nadzorna plošča«.
  • Med vsemi nastavitvami poiščite požarni zid Windows. Kliknite nanjo.
  • Na levi plošči poiščite vrstico "Dovoli zagon" in jo kliknite.
  • Na seznamu poiščite "Mail.Ru Game Center" in potrdite polja "Home ali Work" in "Public". V nasprotnem primeru potrdite polje in kliknite V redu.
  • Po tem poskusite zagnati igro, problem mora prestati. Če ni tako, poskusite znova namestiti Warface, vendar je treba to metodo uporabiti le kot zadnjo možnost.

    Sorodne publikacije