Ne sproži GTA San Andreas! "Kako popraviti napako?

GTA San Andreas se ni začel - to je velik problem za občudovalce te serije računalniških iger, zato je projekt všeč dvema generacijama igralcev, zato je zanje tragedija, toda kaj naj naredim, če se DTA ne začne? 1]

Kaj je igra?

GTA San Andreas je računalniška igra, ki jo je leta 2005 izdala britanska programska družba Rockstar. Igra je na voljo ne samo za osebne računalnike, ampak tudi za druge platforme: Xbox, PlayStation "in mobilni operacijski sistem Android.


DTA ima starostno oceno samo za odrasle, zato vam priporočamo, da je ne igrate z otroki. Le malo staršev želi, da otrok ubija ljudi in krade avtomobile v virtualni resničnosti. Prisotno je tudi veliko nespodobnih besed. Pri nakupu iger za otroka pozorno preglejte starostno mejo.

Značilnosti projekta

Glavni lik igre, Carl Johnson, mora opraviti naloge parcele, da bi premagal nasprotnika - policijo Frank Frank Tennny. Na ploskvi je veliko rešitev, ki naredijo igro resnično razburljivo. Med postopkom se Carl Johnson seznani z liki, ki niso igralni, in mu pomagajo pri premikanju naprej. Začenši s prehodom 300 dolarjev v žepu, mora igralec preživeti v San-obliki Andreasa. Ne morete iti skozi težko nalogo? Cheat kode niso preklicane! Ne boste verjeli, ampak za prehitevanje vlaka, na katerem se vozijo člani sovražnika, lahko na letečem avtu alijetpack Če želite leteti nad Los Santosom na letalu, preprosto vnesite kodo. Chitches so prosto na voljo.


Zakaj igralci všeč DTA?

Gamer lahko vozi avto, ustreli različna orožja iz članov sovražnih tolp, jakuze, policije in celo občasnih mimoidočih. Zabavno je tudi skakanje s padalom in letenje v letalu. Toda če se GTA San Andreas ne začne, se boste na žalost znebili tega veselja, lahko se igrate v drugih kultnih igrah, toda atmosfera uličnega življenja v ameriškem getu naredi poseben prehod
.

Kako rešiti problem?

Pogosto se igralci soočajo s tako neprijetnim incidentom, ko GTA San Andreas ni zagnan. "Kaj storiti: Za to težavo je veliko razlogov. Najprej, če prenesete igre s piratskih spletnih mest, kot sta Rutraker ali Torrento, , potem je verjetno, da se igra ne bo začela z drugimi ljudmi, ki so prenesli DTA. Pojdite na forum in ugotovite, zakaj ne začnete GTA San Andreas. " Sledite navodilom udeležencev, da ukrepajo. Ali ste preučili minimalne sistemske zahteve? Če tega niste storili, potem obiščite spletno mesto, s katerega ste prenesli GTA San Andreas, "in primerjajte lastnosti računalnika s potrebnimi zahtevami. Če se lastnosti ne ujemajo, poskusite uporabiti programe, pospešiti grafično kartico in posodobiti tudi DirectX. Verjetno so se v igri zrušile nastavitvene nastavitve, ki jih lahko ponastavite tako, da odstranite datoteko gta_sa.set iz sistemske mape igre.program se ne zažene, potem se ne mudi, da bi se veselil, saj so vsi shranjeni trenutki igre izgubljeni in moraš začeti znova.
Če v računalniku obstajajo drugi računi, zaženite DTA s tistim, ki ima več pravic. Obstaja tudi drug način za to: očistite register računalnika. Najbolj učinkovita metoda je odstraniti igro in prenesti drugo različico. Priporočamo vam, da med shranjevanjem ne izbrišete datotek, saj vam ni treba iti skozi igro od začetka. Majhen nasvet: Ne priporočamo nalaganja iger z torrent strani in drugih piratskih virov. Verjemite mi, igračka ne bo povzročala težav, če jo kupite v vaši mestni trgovini ali na igralnih internetnih straneh, kot je npr. "Them".

Sorodne publikacije