Starline M15: Pregled, funkcije, namestitev in povratne informacije

Varnost je beseda-moto naše dobe. Tako se je zgodilo, da je bilo življenje nevarno in to še posebej velja za našo lastnino. Pri nakupu avtomobila mora lastnik razmisliti tudi o varnostnem sistemu. Standardne ključavnice tujih avtomobilov so dobre le proti amaterjem. Res strokovnjaki, ne samo ne bo zamude, ampak tudi olajšati njihovo delo. Edini problem je, da je lahko varnostni sistem razpokan. Če je avto še vedno ukraden, vam bo svetilnik Starline M15 pomagal najti.

Globalni geopolitični sistemi

Vse sodobne navigacijske naprave delujejo v tesni povezavi z orbitalnimi satelitskimi skupinami sistemov GPS in GLONASS. Razlika med temi sistemi je precej majhna in pogosto ljudje tega sploh ne opazijo. Vendar to ne pomeni, da ni. GLONASS - ruska satelitska orbitalna skupina. Odlično deluje na ozemlju Rusije. Njegova glavna pomanjkljivost je, da se kakovost dela poslabšuje, ko se odmika od ruskih meja, in ima tudi manj satelitov.


GPS je drugi navigacijski sistem, iz katerega lahko deluje Starline M15. Bodimo iskreni, s tem pa je veliko boljši. Prvič, orbitalna satelitska skupina je večja, naprave pa so bolj zanesljive in sodobne. Sistem deluje gladko po vsem planetu, signal svetilnika pa ne bo izginil niti v najbolj oddaljenih predelih Rusije. Drugič, ta sistem deluje z manj napakami in je na splošno enostavnejšinastavljivo

Destinacija

Svetilnik za iskanje Starline M15 je nameščen v različnih vozilih. To ni nujno avto. Uporablja se v kmetijskih strojih, v vodi in se celo uporablja v taktičnih igrah, povezanih z geografskimi oznakami.


Svetilnik omogoča lastniku vozila sledenje natančne lokacije. Torej s pomočjo njega lahko natančno poznate pot tovornjaka ali pa preverite, ali je služba za osebne ali delovne namene. Prav tako je pomemben element varnostnega sistema proti kraji. Vendar pa v nasprotju z drugimi zaščitnimi napravami ne sme preprečevati kriminala in pomagati pri operativnih in preiskovalnih ukrepih. Naprava je dovolj kompaktna in se lahko kjerkoli skrije. Prav tako je avtonomen in ne zahteva zunanjega napajanja. Eden od tipičnih mest za označevanje svetilnika so nasloni za glavo. Mnogi vedo o tem, zato ga ne postavite tam.

Načelo svetilnika

Načelo delovanja vsakega takega svetilnika je preprosto. Ohišje naprave je skrito s posebnim geostacionarnim terminalom, ki je povezan s sateliti. Na napravo prejmejo zahtevo, svetilnik pa jim odgovori. Tako je določena geo-lokacija objekta. Nato se vse informacije prenesejo na poseben varni strežnik in tam lahko uporabnik dostopa do njih. Načelo dela se zdi težko, vendar v resnici ta veriga poteka skoraj takoj in brez zamud in "Starline M15"operaterju ustreza stopnja odgovora.
Težava je le ena in tudi pogosta. Nevihta spredaj, težki oblaki ali slabo vreme - vse to vodi v napake v koordinatah. Prav tako gre signal slabo skozi zgradbe. Ojačan beton in zelo resno ščiti svetilnik, prekine njegovo povezavo s satelitom. Če je v primeru slabega vremena vozilo pripeljano v garažo s betonskega ali podzemnega parkirišča - težko ga je najti, saj bodo koordinate približne.

Osnovni model M15

Linija izdelkov Starline se ne konča z enim samim svetilnikom. Predstavlja ga več dobrih izdelkov naenkrat. Razlikujejo se tako po ceni kot po funkcionalnosti. Vendar pa vsi, glede na mnenja motoristov, opravljajo isto funkcijo. Starline M15 je najmlajši model v seriji. Imenuje se osnovno, ne samo tako. Kljub temu je funkcionalen in velja za najboljšega v razmerju med ceno in kakovostjo.
Naprava se nahaja v majhnem ohišju in ima vgrajeno baterijo. Ni nujno, da je povezan z drugim. To omogoča dobre možnosti za nemoteno namestitev naprave. Zelo pomembna značilnost je tišina svetilnika. Dejstvo je, da deluje brez povezave in praktično ne oddaja nobenih valov. Navadno napadalci zajamejo svetilnike in jih potegnejo iz vozila. S tem bo "M15" zelo težko. Poleg tega ta način delovanja varuje baterijo.
Prijeten bonus je prisotnost vgrajenega mikrofona in majhnega skladiščainformacije. Naprava beleži vse glasove v vozilu in v primeru, da zagotavlja dodatne dokaze za preiskavo.

ECO

Drug priljubljen model je "Starline M15 ECO". Na splošno je to nadaljnji razvoj prejšnjega modela in njegovo uvajanje. Glavne razlike so v malenkostih. Naprava je opremljena z zmogljivejšim procesorjem in lahko beleži ne samo koordinate s pogovori, temveč tudi hitrost in smer gibanja. Poleg tega ima močnejšo baterijo, ki v svojih pregledih označuje vse uporabnike naprave. Delovni čas brez zamenjave baterij je impresiven - star približno 3 leta. V tem modelu se je natančnost določanja koordinat znatno povečala. Napaka je le približno 5 metrov! Ohišje je mokro in odporno na prah, kar omogoča namestitev naprave ne samo v vozilu, temveč tudi zunaj in znotraj konstrukcij.

Natančne nastavitve

Vsaka tehnično zahtevna naprava ne zahteva le namestitve, ampak tudi konfiguracijo. Svetilniki pogosto potrebujejo tudi umerjanje. Vzpostavitev svetilnika "Starline M15", ki ga opozarjajo potrošniki, je dovolj preprosta, jasno je, in s tem bodo vsi sami upravljali. Če želite začeti, morate vklopiti napravo. Gumb se nahaja neposredno na njegovem telesu. Naprava je takoj po tem pripravljena. Če ne prejme nobenega ukaza, bo v 30 minutah prešla v način brez povezave. Vendar ni vse tako preprosto. Napravo morate priključiti lastniku. Postopek je standarden: pošljite SMS s kodo na telefonsko številko in dobite geslopotrditev Vse ostalo je mogoče konfigurirati na mestu, kjer morate vnesti številko svetilnika, ki je navedena na napravi. Nastavitev alarma je čas, ko je naprava vklopljena in izklopljena.
Vse koordinate, ki so prikazane na spletnem mestu, prihajajo tudi v SMS sporočilih po telefonu. To je vredno pozoren na dejstvo, da vsak plačan SMS. Zaradi tega mora spletno mesto nastaviti prag ravnovesja, v katerem naprava preneha pošiljati SMS. Pri tej nastavitvi je "Starline M15" zaključen in naprava je popolnoma pripravljena za delovanje. Preden napravo postavite v avto, je priporočljivo preveriti točnost koordinat, tako da jih vnesete v iskalno polje Google Zemljevidov.

Sorodne publikacije