Motorcycle Patron Taker 250: opis, specifikacije, pregledi

Kaj bi lahko bilo bolje v prijetnem poletnem sončnem dnevu za vožnjo na vetru na motornem kolesu? In še bolje, če je udobno, hitro in elegantno kolo. Takšne lastnosti so v lasti Patron Taker 250, ki ga proizvaja kitajsko podjetje Yingang. Kaj dobro je to kolo, kakšno je njegovo dostojanstvo in slabosti, kot tudi govoriti o lastnikih modelov, je treba upoštevati pred nakupom.

Dobra kopija ali kaj novega?

Kot mnogi vedo, so kitajski inženirji lahko nekaj kopirali. Toda v primeru Patron Taker 250, to ni ravno tako. Namesto, sploh ne. Če poskušate najti ustrezen model od priznanih proizvajalcev v Aziji ali Evropi, potem se ne bo nič izšlo.
Na prvi pogled se zdi, da je "pokrovitelj" staro kolo osemdesetih let. Vendar pa je to popolnoma edinstven model. Ostre lastnosti, videz rezervoarja za gorivo ustvarjajo podobo športnega motornega kolesa. Pomanjkanje oblog na vetrobranskem steklu, preprosta armaturna plošča, okrogel žaromet, svetla barva povzročijo, da je Patron Taker 250 zelo strog. Toda hkrati motocikel ugiba o značilnostih močnejših, dražjih in elegantnih mišičnih trikov ali streetfighterjev.


Ergonomija

Najprej morate upoštevati tehnične lastnosti Patron Taker 250. Začnite z njegovo ergonomijo. Instrumentna plošča v kolesu, kot je navedeno zgoraj, je preprosta in vsebuje minimalno potrebnih možnosti. Na voljo je merilnik hitrosti s števcem prevoženih kilometrov in skupnim števcem prevoženih kilometrov, tahometer z indikatorjem številke prenosa in indikatorjem za vklop /izklop.luči, indikatorji, ki obračajo smernike. Tudi tukaj lahko vidite meter goriva v rezervoarju, alarm, ki pregreje motor.
Hkrati pa je na priročnem mestu zelo pomemben in potreben nadzor. Za odpiranje sesalne posode ni treba raztezati - vzvod se nahaja poleg leve roke. Odprt žerjav za gorivo ima elektronsko krmiljenje in se odpre skupaj z zagonom motorja (ni treba omenjati odprtega ali zaprtega dvigala). Pristanek v motociklu naravnost, kot na stol. Rezervoar je opremljen s posebnimi anatomskimi izboklinami, kar daje dodatno udobje pri vožnji. Višina od tal do sedla je 810 mm, kar omogoča udobno vožnjo ljudi z rastjo v razponu od 170 do 190 cm.

Elektrarna

Patron Taker 250 poganja štiritaktni uplinjačni motor 250 kubičnih centimetrov. Motor ima hladilno tekočino, dve odmični gredi v glavi, eno balansirno gred. Vse to omogoča motorju, da razvije moč 25 konjskih moči pri največjem navoru 8500 vrt /min. Enoto poganja bencin z oktanskim številom, ki ni nižje od 90.
Prenos se izvaja z verigo. Izvaja se na principu stopinjskega odstotka v. \ T Pomembna pomanjkljivost je majhna debelina plošč in odsotnost posebnih obročev. To je glavni razlog za hitro raztezanje verige. Posledično - potreba po stalni regulaciji napetosti. Strokovnjaki priporočajo, da kupite motorno kolo v najkrajšem možnem času in zamenjate verigo z bolj zanesljivo.

Značilnosti podvozja in hitrosti

\ tSprednje vzmetenje je predstavljeno z dvojno vilico z obrnjenimi amortizerji. Zadaj je mono amortizer - to je precej toga, vendar samozavestno drži "udarce" iz ruskih cest, se ne prebija. Ni možnosti za nastavitev vzmetenja, vendar lahko s posebnim ključem nastavite napetost zadnjega blažilnika.
Guma, dobavljena z motornim kolesom pri prodaji, ki ga proizvaja korejsko podjetje Kenda. Zagotavlja dober oprijem na celotnem območju hitrosti. Indeks nosilnosti 66H bo omogočil, da pnevmatika brez prevoza vozi s hitrostjo do 200 km /h.

250-kubični motor, skupaj s šeststopenjskim menjalnikom, lahko pospeši Tucker na 140 km /h. Ni slaba hitrost za to vrsto tehnike. In za urbano vožnjo več kot dovolj. Sprednje zavore v dvokolesnem kolesu. Za seboj je en disk. To omogoča, da v skladu s pregledi Patron Taker 250 zlahka opravijo zavorne funkcije v celotnem območju hitrosti.

Udobje in udobje vožnje: če želite hitreje?

Kot je navedeno zgoraj, je največja hitrost, ki jo Taker lahko razvije, 140 km /h, vendar na motornem kolesu ni vetrobranskega stekla, zato je pri razpršenosti nad 100-110 km /h to odvisno od nelagodja pri vožnji. Močan nasprotni veter, komarji, kamenčki - vse to vodi v željo po spremembi pristanka na pol-ležečem. Žal pa to ni mogoče, saj za to ni prilagojen niti volan niti sedež.
Zato bo maksimalna udobna hitrost vožnje na tem kolesu 100-110 km /h, kar ni dovoljsamo za gibanje v mestu, ampak tudi zunaj njega. Hitrost preklapljanja je mehka in jasna. Za vožnjo po mestu je dovolj za prve štiri hitrosti. Peta in šesta prestava sta primerni za vožnjo po deželi. Omogočanje nevtralnega prenosa ne povzroča težav.

Povprečna poraba goriva je -4 litrov. To vam omogoča vožnjo 350-400 km z enim polnjenjem.

Mnenja lastnikov

Veliko kupcev zanima predvsem, koliko stane motorno kolo. Kupi ta motor lahko od 100 do 150 tisoč rubljev, odvisno od regije in trgovine. Pri nakupu tega kolesa pa morate upoštevati nekaj odtenkov. Prvič, številni lastniki se strinjajo, da je treba vso kitajsko opremo na splošno in še posebej za izdajatelja zahtevati pozornost. Seveda morate najprej spremeniti vse tekočine (olje, antifriz). Ker je pogosto mogoče najti zgodbe, da je bil namesto antifriza, napolnjena z obarvano vodo. Prav tako je potrebno preveriti in zategniti vse vijake in druge priključke. Zato, če vas zanima, koliko stane motorno kolo, je treba upoštevati številne s tem povezane stroške za prvo vzdrževanje.
Med prvimi kilometri delovanja je mogoče prekiniti merilnik hitrosti kabla, svetlobne naprave. Lastniki svetujejo namestitev vmesnih relejev v verigi, ki vključujejo žaromete in zadnje luči, da se prepreči izklop svetlobe kontaktov luči. Premaz za lakiranje zahteva pozornost in pravočasno obnovo, saj lahko uničenje na nekaterih mestih povzroči hitro tvorbo korozije.
Na splošno s pravilnoSkrb, skrbno in previdno delovanje tega kolesa bo služilo več kot ducat tisoč kilometrov lastniku. Ob pregledu funkcij Patron Taker 250 ocen strank in strokovnih nasvetov, lahko sprejmete pravilno odločitev o primernosti nakupa predstavljenega motornega kolesa.

Sorodne publikacije