United Pixels: pregledi uporabnikov

Verjetno je vsak igralec vsaj enkrat pomislil, da bi postal oporočitelj. Igrajte v svojem užitku, sedite v fotelju in še vedno dobite denar za to - kaj bi lahko bilo bolje? Potem, zagotovo, nihče ne bo rekel, da delaš neumnosti. In brez dolgočasne pisarne. Samo sanje, ne služba, kajne?

To ponuja United Pixels v svojem oglasu. Mnenja o tem projektu so dvoumna - nekateri trdijo, da je to čisto razveza, drugi pa pišejo, da so si že dolgo zaslužili pri testiranju. Kdo verjameš Razumimo.


Kako deluje (glede na podjetje)

Za začetek si poglejmo, kaj ponujamo. Na prvi pogled je vse logično. Razvijalci ustvarjajo nove igre, da bi kasneje zaslužili denar na račun donate (nakupi v aplikaciji). Seveda jih zanima ustvarjanje najkakovostnejšega izdelka, priročnega in stabilnega delovnega programa. Kakšna je naloga oporočitelja? On dobi seznam iger, v katerih bi moral preživeti nekaj časa, in nato dati objektivno oceno - kaj vam je všeč, kakšne težave ste naleteli, katere napake so se izkazale. Razvijalci preučujejo te informacije in jih uporabljajo za izboljšanje svojih aplikacij.
Kot pravi spletna stran United Pixels, povratne informacije, ki jih bomo pregledali, to delo ne zahteva nobenega znanja. Vse naredi pameten program, ki analizira aktivnost uporabnika v igri, njegove dosežke in napake, jih primerja z neko vrsto podatkovne baze. Uporabnik ne potrebuje ničesar storiti - samo zabava, medtem ko je na računukapljajo dolarji. Toda, ali je vse tako rožnato?


United Pixels Ltd: pregledi. Ali obstaja možnost, da zaslužite denar?

Prvi, ki ga je izdal Google, je povezava do skupine VK (očitno opuščena) in različnih forumov. Kako resnično je predlagano delo za United Pixels? Uporabniške ocene govorijo same zase - celo med hitrim pregledom lahko opazimo, da ima večina njih močno negativno barvo. Uporabniki trdijo, da ničesar razen pisem s privlačnimi vsotami "zaslužka" v nekaj dneh ne bi smeli čakati. Poleg tega spletna stran sploh nima podobe osebnega kabineta, kjer lahko vnesete svoje podatke, na primer številko elektronske denarnice ali kartice. Če je še vedno mogoče zanemariti 1-2 takšnih pripomb, je celotna slika resnično zaskrbljujoča.

Ali naj verjamem v pozitivne ocene?

Zaradi pravičnosti so tudi in veliko. Vendar je njihova resničnost vprašljiva. Sam slog pisanja se zdi nekoliko umeten. Drugi je zmeden: čudni vzdevki, starost računov (manj kot mesec dni) in noben drug odgovor v drugih temah - samo o United Pixels. "Mnenja" na uradni strani verjetno ne bodo zaslužili pozornosti. Za pomoč: Podjetja, ki objavljajo misli resničnih ljudi, jih skušajo podpreti, na primer z dodajanjem fotografij in povezovanjem profilov v družabnih omrežjih. Načeloma na vseh virih vidimo isto stvar. Lažni profili z ničelno aktivnostjo, brez fotografij ali vsaj komentarjev na komentarje. Standardna situacija je takrat, ko se naročijo komentarji na posebnih borzah, v okviru katerih se ustvarijo enkratni računi.

Kaj je prikazanospletna analiza unitedpixelsltd.com

Čeprav so bili sklepi očitni že v prvih minutah, smo se odločili, da si ogledamo spletno mesto "mednarodnega podjetja s tujim kapitalom", ki ga sami ponosno povečujejo. Pravzaprav, da bi videli, kaj je United Pixels, recenzij ni mogoče iskati - ustvarjalci tega čudežnega projekta sploh niso uspeli narediti vsega tega verjetnega. Zakaj tako ostro?
 • Namesto vsaj minimalnega obiska na kraju samem se srečamo z mračno ciljno stranjo - na ravni oglaševanja za hujšanje in povečanje, no, razumete.
 • Ni posebnih informacij o podjetju: leto izdelave, kontaktni podatki, dokumenti. Glede tega ni jasno, sploh ni seznama razvijalcev, katerih aplikacije se testirajo.
 • Mednarodno podjetje nima angleške različice spletnega mesta. Ste resni?
 • V spodaj navedenih avtorskih pravicah je določeno obdobje dela za obdobje 2013–2015. Vendar vse storitve, ki določajo starost spletnega mesta, trdijo, da je bila ustvarjena septembra 2015.
 • Ugled v storitvi Web of Trust prav tako dopušča veliko želje - 19 od 100 (za primerjavo, tudi v SlotoKingu - online casino - ta številka doseže 65).
 • Referenc ali referenc praktično ni. Ali menite, da je to mogoče, če je podjetje zanesljivo in obstaja vsaj 1-2 leti?
 • Očitno zdaj, tudi v najbolj naivnem, ne bo nobenega dvoma. Spletna stran UP (United Pixels), ki jo pregledujemo danes, je prava prevara, ki pomaga zaslužiti samo ustvarjalce.

  Kako delujejo pravi preizkuševalci?

  Pravzaprav tak poklic res obstaja. Vendar to delo sploh ne izgleda tako, kot si predstavljate. In še toliko boljne gre samo za igranje in rezultat od 0 do 5 kot, recimo, Play Market. Če veste, kaj so preizkuševalci, je nemogoče razvezati kot United Pixels. Pričevanja tistih, ki so vsaj nekako prestopili to vejo, to potrjujejo. Za še večjo prepričljivost pa vam predlagamo, da si ogledate ustrezna delovna mesta znanih podjetij. Na primer, seznam zahtev in odgovornosti za testerje Mail.ru:
  In še dva prostih delovnih mest resnih razvijalcev. Strinjam se, da ni verjetno, da bi se ukvarjal s tem "vsemi ljudmi - od gospodinj do programerjev."
  Primerjajte to s tem, kar je napisano na spletni strani United Pixels. Vsi pregledi resničnih preizkuševalcev potrjujejo samo, da je celo oddaljen ne izgleda resen projekt. Kako se to res dogaja?
 • Preizkusni igralec ne preide celotne igre, temveč nenehno "visi" na isti ravni /sceni in ponavlja iste ukrepe, da prepozna vse možne napake in napake. To je lepa monotona lekcija.
 • Skoraj vedno je treba delati nadurno, zlasti na predvečer naslednje izdaje. Da, ne boste prisiljeni sedeti v pisarni od 9. do 18. leta, ampak v rokih morate "prilegati" vse resnice in laži - vaše sanje in pravilna prehrana se ne zanimajo za nikogar.
 • Nihče ne briga, ali je testni igralec všeč. Njegova naloga je najti čim več hroščev in pripraviti podrobna poročila.
 • Seveda bi bilo super, če bi nekdo plačal samo eno ali drugo igro. Industrija pa žal deluje drugače in projektiTip UP preprosto igra na človeške slabosti.

  Kaj dejansko počnejo v United Pixels? Očitno smo pred nami prevaranti. Ampak s kakšnim namenom to delajo? Uporabniki so že dolgo "ugriznil" jih United Pixels - pregledi v različnih virih so zmanjšani na isto različico. Najverjetneje ustvarjalci zaslužijo na partnerskih programih različnih aplikacij. Shema je preprosta:
 • Poiščite razvijalca ali aplikacijo, ki plača bonuse za navedene uporabnike.
 • Registrirajte se pri partnerju.
 • Oglasi postavljamo na sklop preizkuševalcev in oglašujemo njihovo spletno stran.
 • Dobili smo na ducate aktivnih uporabnikov, ki so začeli igrati, saj mislijo, da zaslužijo denar.
 • Prisilimo vas, da sedite v igri, greste skozi več ravni in na splošno ukrepate ("zapolnite" toliko kot $ za obljubljeno poročilo v 72 urah).
 • Dobili smo od affiliate programa in iščemo nove uporabnike.
 • ​​
  Druga možnost - ustvarjalci sprejemajo naročila za spodbujanje in spodbujanje novih aplikacij, ki privabljajo žive uporabnike. V tem primeru je stranka še vedno prevarana, saj večina navedenih igralcev preneha igrati en teden.

  Skratka

  Kaj ponujajo United Pixels? Testiranje iger? Pregledi iz mreže in elementarna logika kažejo, da je ta projekt - zapravljanje časa, saj bo rezultat zaslužil samo njegove ustvarjalce. Pred nami - velik čar za tiste, ki iščejo lahek denar na internetu, in profesionalni oporočitelj ne more biti brez posebnega znanja in spretnosti. Zapomni si to inanalizirajte vsak stavek, še posebej tisto, kar se vam zdi posebej privlačno.

  Sorodne publikacije