WaveScore: pregledi. Socialna mreža nove generacije

WaveScore - družabno mreženje, inovativna storitev, ki se lahko uporablja kot brezplačna platforma za ustvarjanje in promocijo podjetja ali ideje. Po mnenju avtorjev mladega projekta lahko v tej družabni mreži objavite svoje videoposnetke in dobite veliko število ogledov. V bistvu je WaveScore tržišče, prvo omrežje, ki vam pomaga ustvarjati denar.

Kaj je to?

Socialna mreža WaveScore, katere ocene so koristne za branje pred registracijo, so se pojavile leta 2015, vendar pod drugim imenom. Leta 2016 je postala splošno znana zaradi svojih načel: zaslužka brez naložb in tveganj. WaveScore se postavlja kot socialna mreža nove generacije, s sposobnostjo, da zasluži učinkovito oglaševanje in video. Namen mreže je privabiti uporabnike iz vsega sveta. To so lahko ne samo fizične, temveč tudi pravne osebe.Registrirano omrežje v Ameriki je bilo prvotno imenovano Viewtrakr. Danes se skoraj vse socialne mreže uporabljajo za poslovanje. Razvoj oglaševanja, trženja vodi do nastanka strokovnih skupnosti v omrežjih. Iščejo stranke. WaveScore je namenjen oglaševanju svojih izdelkov, uporabniki pa zaslužijo. Projekt združuje funkcije socialnega omrežja in oglaševalske platforme. Tukaj lahko poslušate glasbo, komunicirate s prijatelji in poslujete. Glavna razlika med WaveScore in drugimi socialnimi omrežji je, da se plačuje za dejavnost.


Značilnosti

WaveScore - socialna mreža, katere značilnost je, da šteje točke za uporabnika za bivanje v storitvi in ​​za povabljene v mrežo prijateljev. Če želite prejemati dohodek, se morate registrirati in obiskati svoj račun vsaj enkrat na teden. To vam omogoča, da ne izgubite doseženih točk. Storitev zahteva, da uporabnik v socialno omrežje povabi vsaj pet oseb.
Pasivni zaslužek bo odvisen od dejavnosti povabljenih (napotitev). Značilnost omrežja - je obetavna platforma za pasivni dohodek, ki ni omejena na čas. Projekt zasluži za oglaševanje in daje 10% uporabnikov. Prednost je v tem, da je osnova za zaslužek za uporabnike povabilo partnerjev, širitev občinstva, dejanska gradnja strukture.

Zaslužki

Preden se lotite programa WaveScore, so pregledi realnih uporabnikov koristni za branje in tehtanje vseh prednosti in slabosti. Po drugi strani pa bodo samo osebne izkušnje pomagale razumeti, ali je igra sveč vredna. Po registraciji morate izpolniti vse pogoje za plačilo.
 • Pojdite v pisarno, v 15 minutah pokažite aktivnost na lokaciji.
 • Povabite tri ali več partnerjev.
 • Dodajte videoposnetek obstoječemu predvajalnemu seznamu in ustvarite aktivno povezavo do njega.
 • Uporabniki prejemajo plačilo prek dveh glavnih vrst plač - plačanih in brezplačnih. V tej družbeni mreži se dodelijo točke ali točke.
 • Kliknite na panoje. Pridite vsak dan na spletno mesto in kliknite na pasice. En klik - 10 točk.
 • Kliki na rokah. Potrebno jeKliknite na dlani v krogu zmagovalca.
 • Oglejte si sezname predvajanja. Mreža pregledov uporabnikov podjetja WaveScore se pogosto primerja s priljubljenimi družabnimi omrežji, saj deluje na enakem principu. Ustvarite svoje lastne sezname predvajanja, jih prebrskajte, predlagajte, da to storijo drugače.
 • Pazi na sezname predvajanja svoje ekipe.
 • Vsak teden povabi napotitve. En človek - 20 točk. Glede na to, da bo obiskal spletno stran enkrat tedensko. Če je uporabnik v sistem povabil 2.000 ljudi, bo prejel 4000 točk. Prvo mesto v krogu zmagovalca je ocenjeno na 1.000 $.
 • Zaslužite lahko v sistemu bonusov. Vstop v zmagovalni krog zagotavlja 1000 točk.
 • Registracija

  Socialna mreža, ki vam omogoča zaslužiti, je WaveScore. Registracija v sistemu včasih zavaja uporabnike. Vanj se lahko prijavite samo s povabilom. Če se to zgodi, pojdite na povezavo in izpolnite obrazec.
 • Naslov nabiralnika.
 • Geslo (prišli do).
 • Izberite državo in vnesite pravo telefonsko številko.
 • Vnesite prejeto kodo.
 • Register.
 • Registracija za WaveScore zahteva potrditev. Če želite to narediti, pojdite na mail, odprite prejeto sporočilo in kliknite zeleni gumb. Nato morate poiskati edinstveno ime za vašo povezavo, ki bo povabila ljudi k projektu. Vnesite pravo ime, ime, vzdevek, ki bo prikazan. Določite tla, po potrebi spremenite geslo in shranite vse spremembe. Ne pozabite, če delate na sistemu, se mora pravilno prijaviti inpojdi ven Vsakič vnesite pošto (gmail) in geslo. Samo to bodo točke za klike in druga dejanja. Ko opravljate katero koli nalogo, ponovno naložite stran pogosteje.

  Slabosti

  Mnogi se sprašujejo, kako zaslužiti na WaveScore-u. Če kdo upa na takojšen uspeh in visoke plače, bodo razočarani. Ta socialna mreža je nova, ni dobro znana, zato nihče ne more dati 100% jamstva, da sistem deluje in odbija pravi denar. Tisti, ki jih zanima referenciranje, se nanj pozitivno odzovejo. Hvalevredni članki, barvni obeti - vse to je sodelovanje ekipnih igralcev, način, kako zaslužiti denar za pozornost nekoga drugega.
  Sistem dejansko deluje s prekinitvami. Socialno omrežje WaveScore, vhod v katerega včasih ne pride skozi konstantno "zamrznitev", povzroča nezaupanje do uporabnikov. Glavna pomanjkljivost omrežja - potreba po iskanju napotitev in zaslužka s sablastnim denarjem na kartici. Pasivni dohodek je neučinkovit. Še ni prišlo do pravega načina, kako narediti veliko denarja in ne storiti ničesar.

  Recenzije

  Priljubljena družbena mreža WaveScore, katere odgovori so razdeljeni na pozitivne in negativne, kljub temu privlači večino uporabnikov. Mnogi trdijo, da je to omrežje goljufija, saj ni mogoče dvigniti zasluženega denarja iz sistema. Storitev daje obljube, katerih uresničitev nikoli ne pride. Uporabniki opozarjajo, da morate plačati registracijo, čeprav je omrežje postavljeno kot brezplačno. Dohodki na spletnem mestu so vprašljivi, delo novinca je težko razumeti. Pozitivni podatki o omrežjih so tisti, komuplačati za iskanje napotitev. Med navadnimi uporabniki je težko najti ljudi, ki so dejansko ustvarili denar brez naložb in stroškov energije.

  Sorodne publikacije