DVR iBOX Combo F1 plus: pregledi uporabnikov

DVR je zanesljiv prijatelj sodobnega avtomobilista, še posebej, ko gre za iBOX Combo F1 plus. Recenzije kupcev pravijo, da je izdelek res kakovosten in vreden denarja, ki ga potrebuje. O tem pripomočku bomo razpravljali v tem članku.

Opis

DVR iBOX Combo F1 plus je hkrati radarski detektor. Je udoben, kompakten, opremljen z intuitivnim vmesnikom in ima veliko nastavitev, ki vsakemu vozniku omogočajo, da to napravo prilagodi posebej.


Značilnosti

Funkcija vgrajenega radarskega detektorja je zlahka prepoznavna s sodobnimi radarskimi napravami in kompleksi. Primer: "Cyclops", "Cordon" ali "Chris-P". V paketu ima gadget jasen priročnik, ki bo vsakemu lastniku pomagal razumeti napravo iBOX Combo F1 plus. V njem je povedano tudi, kako nadgraditi prek pogona USB ali nastaviti eno ali drugo funkcijo tega radarja. Pripomoček ima posebno mat barvno plastično prevleko, naneseno s tehnologijo Soft Touch, ki preprečuje bleščanje vetrobranskega stekla z neposrednim padcem sončne svetlobe. Ima vgrajen visoko natančni GPS modul.

„Komunikacija“ z voznikom

V skladu s statističnimi podatki, zbranimi za obdobje 2014–2015, je najvišji rezultat dobljen iz števila opredelitev radarskih sistemov in najnižje stopnje napačnih rezultatov. IBOX Combo F1 plus anti-žica obvesti lastnika avtomobila o tem, da je hitrostni način prekoračen s posebnim signalom. Prikazuje tudi vrsto kazni zapresežne hitrosti Pravočasno opozarja voznika, da se približuje nevarnemu cestnemu odseku. Zmožen je prebrati položaj oznake za označevanje med vožnjo in obvestiti, ko se približuje temu, kar preprečuje, da bi voznik zapustil vozni pas.

Funkcije

Sistem iBox Combo F1 Plus Anti-Radar podpira video način Full HD, ki omogoča snemanje z visoko ločljivostjo pri ločljivostih 1920 * 1080 slikovnih pik. Možno je snemanje z višjo ločljivostjo, vendar bo potrebno več pomnilnika na napravi.


iBOX Combo F1 plus - antiradar-video snemalnik - ima način SMART, ki preklopi način občutljivosti detektorja glede na hitrost vozila. Opremljen s sodobnim procesorjem Ambarella A7, je možno neprekinjeno snemanje videoposnetkov visoke kakovosti brez obešanja, zrušitev ali izgube zmogljivosti.
Vgrajen visoko dinamični razpon (drugo ime je WDR). To je funkcija, ki omogoča snemanje videa v ostrem padcu osvetlitve posamezne ploskve. Običajen fotoaparat praviloma odpravlja pretirano osvetljene površine z zmanjšanjem svetlosti (potem so osenčena območja na videoposnetku popolnoma črna) ali povečajo svetlost temnih fragmentov (osvetljena območja so osvetljena). Tehnologija WDR izračuna aritmetično povprečje med najtemnejšimi in najsvetlejšimi območji, ki jih zajame leča, in "obdeluje" sliko.
Vgrajena varovalna funkcija, ki preprečuje odstranjevanje snemanja ali prepisovanja - zagotovljena v primeru nesreče ali katere koli drugepomemben dogodek, kjer je morda potreben posneti videoposnetek.

Koristne lastnosti

Ima kot 360 stopinj, kar omogoča zajemanje pomembnega dela dogajanja na cestnih dogodkih. Ni potrebe, da spremljate, ali se je snemanje začelo ali ne. Izključen človeški dejavnik, omogoča primere, ko je voznik pozabil vklopiti način snemanja na napravi - video se začne zapisovati od trenutka, ko je avto začel. Vgrajen je koordinatni modul iBOX Combo F1 plus GPS, ki v svoji podatkovni bazi vsebuje informacije o lokaciji obstoječih kamer in radarjev v vasi. Poleg standardnega GPS modula se za določanje koordinat uporablja tudi sistem GLONASS. Navodila najdete na spletni strani iBOX Combo F1 Plus, obenem pa so na voljo posodobitve. To lahko prenesete v pripomoček prek pogona USB. Če se osnovna enota ne posodobi v dveh mesecih, bo naprava opozorila. Ko se voznik približuje radarju, pripomoček napove glas v glasu bližnjega. Če obstaja nepremostljiva želja po izvedbi vrste radarja, je mogoče nastaviti ustrezno nastavitev.

Način nemirnega delovanja in ne samo

Način "AntiSon" je nastavitev, s katero naprava oddaja oster in zelo živčen signal, ki se izklopi samo, če voznik pritisne ustrezen gumb. Izpostavljeni v primeru, da obstaja verjetnost, da zaspite za volanom. Ko se približujete kameri, se zvočni signal poveča. Funkcija je podobna Geigerovu števcu, ki pri približevanju polju sevanja povzroča razpoko. V tej napravi se ta nastavitev imenuje "Geigerov učinek"zaradi podobne analogije. Prilagodite lahko nastavitve glasnosti izhodnega zvoka in izklopite zvok, ko se približujete kameri ali radarju. Če ima voznik informacije o frekvenčnem območju nekaterih radarskih operacij in njihovi odsotnosti na določenem območju z uporabo možnosti pripomočkov, lahko te frekvence izključite. Ta nastavitev zmanjša pogostost napačnih pozitivnih rezultatov.
Znano je, da taksimeter na nekaterih modelih avtomobilov precenjuje dejansko hitrost gibanja. Z ustrezno nastavitvijo lahko na pripomočku prikažete pravilno hitrost. Zahvaljujoč prijaznemu vmesniku so vse nastavitve shranjene, zato jih ni treba ponovno vnašati.

iBOX Combo F1 plus: negativne ocene

Po številnih lastniških ocenah so bile pomanjkljivosti pripomočka praktično neznane. Nekateri kupci poudarjajo v obliki minus takšnega merila kot okornost naprave. V bistvu, sodeč po fotografiji, ta naprava izgleda zelo velika, spominja Polaroid fotoaparat. Najverjetneje je vse znano v primerjavi. Lastniki manj zanesljivih naprav najpogosteje izberejo takšne naprave, ki opozarjajo na majhnost. Toda sčasoma so morali zavrniti uporabo takega, izbrati bolj zanesljiv model - ibox Combo F1 plus. Mnenja tudi navajajo primere, ko tega pripomočka ni. Poleg tega so problemi določeni tako v obliki rahle zamrznitve slike kot v obliki popolne onemogočitve naprave. Problem je težko odpraviti, saj proizvajalec daje garancijo za 5 let - naprava lahkonadomestiti na kraju nakupa. Lastniki opozarjajo na baterijo z nizko porabo, ki je nekaj časa manjka. Problem je rešen s polnilnikom ali prenosno baterijo.

Najbolj drzni negativ

Številne najpomembnejše pripombe naj bodo posnete ločeno, nanašajo se na posamezne primere nepravilnega delovanja ibox Combo F1 plus. Mnenja pravijo, da so pri snemanju pri visoki hitrosti številke, ki jih vozijo avtomobili, pobarvane, rekord pa poganjajo kreteni. Ko je hitrost znižana, se zdi, da je problem izginil, vendar se občasno spet vrne. Opis takega problema ni običajen v vseh pregledih, poleg tega je treba opozoriti, da gre za osamljen primer. Ugotovimo lahko, da so kupci naleteli na serijo pomanjkljivega blaga, ki ga je (najverjetneje) uspešno zamenjala garancija, ali so dani komentarji izumi "črnih seo-shniki", ki pustijo negativne povratne informacije za denar, da bi namerno zmotili izdelek in prestrašili kupce. . Resnično, to ne deluje vedno. Tudi če lahko pozitivne ocene pustite tudi za denar, še posebej za iBOX Combo F1 plus. Firmware, prenesen iz uradne strani, prav tako rešuje številne težave.

iBOX Combo F1 plus: pozitivne ocene

Taka večina - mnogi kupci opozarjajo, da se cena (približno 10000 rubljev) v celoti upravičuje. Nekateri stroški so se zdeli pretirano precenjeni, vendar so uporabili manj kakovostno in poceni strojno opremo, tako da smo prišli do zaključka, da je bolje plačati veliko vsoto za iBOX Combo F1 plus. Mischief plača dvakrat.

Senzor udarca

Potrebno posebejOpozoriti je treba na prisotnost tako uporabnih pripomočkov kot G-senzor. Bolj znan kot pospeška. Linija ugodnosti, ki jo omenja iBOX Combo F1 plus (GPS, antiradar, DVR, tehnologija WDR), še naprej deluje in lahko zaščiti voznika pred lažnimi alarmi. Mehanizem določa pospeševanje vozila, ostre zavoje, zaviranje, močan padec hitrosti in silo udarca v času nesreče. Poleg tega DVR popravlja nepravilno prehitevanje, odhod na prihajajoče steze in druge obcestne incidente, ki lahko povzročijo prometno nesrečo. Ta senzor je sestavni del vsakega sodobnega DVR. Poleg tega se registrar brez senzorja G na splošno šteje za manjvrednega, ne glede na to, ali je neroden.

Koordinatni sistem

Številni kupci so se pozitivno odzvali tudi na drug modul iBOX Combo F1 plus - GPS. Ocene so večinoma pozitivne. Nanašajo se na natančno lokacijo kamer in radarja. Prav tako govorijo o možnosti prilagajanja hitrosti pripomočka, prikazanega na zaslonu z uporabo modula iBOX Combo F1 plus GPS. Mnenja so prav tako negativna. Nekateri lastniki pripomočkov menijo, da se signali GLONASS in GPS uporabljajo za določanje koordinat hkrati in nepravilno delo: vsak sistem vidi voznika na drugi točki, kar lahko vodi do zrušitev in "skokov" koordinat, kar povzroči nepravilno prikazovanje hitrosti in poti (glede na navigatorje). Google in Yandex).

GLONASS

Če je sistem GPSveliko je znanega, na vsakem je slišati, potem pa o njenem dvojčku - GLONASSu - govorijo manj pogosto. Treba je opozoriti, da je bil razvit v ZSSR. Uporablja dve vrsti navigacijskih signalov: FDMA in CDMA. Osnova sistema so sateliti v zemeljski orbiti, ki se gibljejo v različnih orbitalnih ravninah. Sistem je v veliki meri podoben GPS-u, edina razlika je, da sateliti ne pridejo v resonanco z rotacijo planeta. Zaradi tega je signal bolj stabilen. Toda življenjska doba satelitov je veliko manjša kot pri GPS-u. V orbiti sodeluje 25 satelitov tipa "GLONASS-M" in dva "GLONASS-K". V letu 2018 se načrtuje uvedba posodobljenega satelitskega sistema "GLONASS-K2".

Zaključek

Opozoriti je treba, da je v sodobni družbi prisotnost DVR v avtomobilu nekaj podobnega pravilom dobrega tona. Težko si je predstavljati motorista brez tega pripomočka. Razmere na cestah so precej občutljive. V primeru prometne nesreče pa je voznik preprosto ključnega pomena, da zagotovi nedvoumne dokaze o svoji nedolžnosti. Videoposnetek je ravno tak. Zato mora biti visoke kakovosti. Zaradi tega izbira pade na iBOX Combo F1 plus. Povratne informacije lastnikov so potrditev. Še posebej pogosto ta naprava uporablja taksiste - ljudi, za katere lastni avto ni samo sredstvo za potovanje, temveč tudi vir zaslužka. 7. maja 2016 je začela veljati pravna sprememba, v skladu s katero sodišča kot dokaz sprejmejo video snemalnik. Prej je bilo to storjeno le po presoji sodnika. Glede na tovoznikom svetujemo v primeru nesreče v prisotnosti prič, da sporočijo, da ima vgrajen video snemalnik. Nato odstranite pomnilniški ključek USB iz pripomočka in ga zapečatite v ovojnici, tako da ni dvoma o pristnosti videa.
Zakonodajna sprememba se ne nanaša samo na voznike. Na primer, ob vpisu policijskih pritožb glede huliganskih dejanj določenih ljudi na dvorišču hiše (na primer boj ali streljanje s travmatske pištole) se lahko uporabijo materiali, ki so bili v bližini avtomobilov za zbiranje gradiva in nadaljnji pregon. Zapleteni primeri pri analizi zavarovalnih primerov lahko vodijo tudi do uporabe video materialov, ne le videorekorderjev, ampak tudi konvencionalnih zunanjih nadzornih kamer in celo mobilnih telefonov. Poleg tega je treba posebej omeniti, da si sodišče pridržuje pravico, da ne sprejema materialov za video nadzor kot dokaz, če se pojavijo dvomi o pristnosti ali če obstajajo očitni znaki urejanja videa. Za povečanje se predvideva tudi kazenski pregon kot očitno ponarejanje dokazov. To ne velja samo za video materiale, temveč tudi za fotografijo. Preprosto, če bi sodišče prej lahko obravnavalo gradivo videokasov kot informacijo za oblikovanje dokazne baze zgolj na podlagi sodnikove odločitve, so zdaj sprejete v vsakem primeru. Toda sodniki imajo pravico, da jih ne upoštevajo, če je njihova avtentičnost sumljiva.

Sorodne publikacije