Hobina jama v Skyrimu: njena lokacija in prehod

Jama Hoba je ena od lokacij v igri Skyrim. Povezan je z več nediskriminatornimi misijami, prav tako pa lahko najde koristne knjige in druge teme. Toda kje se nahaja Hobina jama v Skyrimu in kaj najde igralec v njej?

Lokacija jame Khoba in z njo povezanih gostov

Če želite najti jamo Khoba, se morate odpraviti jugovzhodno od mesta Dunstar ali se premakniti na svetilnik Iranee in se obrniti na severovzhod. Nekromant in njihovi služabniki so se naselili v sami jami. Skozi tunel, prekrit z ledom, igralec odkrije most čez globok vodnjak. Če se boste po jami spustili v to jamo, boste našli alkimistično mizo in druge uporabne predmete, med katerimi je Barentsov kamen, ki leži na spodnji polici bifeja, in knjiga "Izhod", ki se nahaja na mizi.


V Hobovi jami v Skyrimu lahko igralec vodi potovanje "Poplavljena gora". Vhod bo telo Isabelle Roland, na katerem je pismo, naslovljeno na Ranmirja. Ko pridete do konca cone, lahko najdete laboratorij nekromanov, kjer so skrili svoje zaklade in zadržali zapornike. Morate ubiti vse necromancers in poberem nagrado iz prsnega koša. Poleg tega bo flavta v prsih - predmet, ki je potreben za dokončanje naloge "Pantheon Flute". Lahko poskusite rešiti ujetnika z imenom Larin, ki hitro uniči vse nekromance, toda drugi ujetniki so sprva mrtvi in ​​jih lahko čarovniki uporabljajo za napad na igralca.

Skrivnosti in Bugs

HvalaV "Pantheon flautnem" prizadevanju lahko ugotovite, da je Larina študentka Pantheusa, ki je ukradel flavto. Toda tudi če je učenec rešen pred nekromanti, potem ne bo govoril z igralcem in se sploh ne bo odzvala na dogodek. Najverjetneje razvijalci niso predvideli možnosti takšnega razvoja. Ko ste v dvorani s pentagramom duš, lahko vidite zaprto mrežo. Odpre se s pomočjo verige na desni. Po prehodu skozi celotno jamo Hoba v Skyrim, lahko igralec skoči iz police, da zapusti lokacijo na najkrajši možni način. Vendar, če ima lik satelit, potem bo ostal nad njim in za njih se bo moral vrniti.

Sorodne publikacije