Pametni telefon Prestigio Muse G3 LTE: pregledi

Poleti 2017 je bil izdan pametni telefon Prestigio Muse G3 LTE (PSP3511 DUO), katerega pregledi in specifikacije bodo obravnavani v okviru tega članka. Prodaja novih izdelkov se je začela jeseni. Naprava je pritegnila pozornost kupcev po nizki ceni. Skupaj za 5 tisoč rubljev lahko vsak kupi 4G pripomoček. Kot je za preostalo opremo, potem tukaj ni vse tako jasno, tako da boste morali razmisliti podrobno značilnosti pametnega telefona, da bi določili svoje prednosti in slabosti.
Kaj je v škatli?

Telefon je pakiran v privlačno škatlo. Narejen je iz navadnega kartona s sijajno površino. Oblikovalci so temeljito premislili oblikovanje embalaže. Kombinacija dveh barv je bila optimalno izbrana. Kot podlaga je bila nevtralna bela, vendar je za vložke popolnoma prišla rdeča. S pomočjo slednjih so bili kompetentno nameščeni naglasi, ki bi morali pritegniti pozornost kupcev na glavne značilnosti pametnega telefona Prestigio Muse G3 LTE. Na strani škatle so informacije o različici operacijskega sistema, velikosti zaslona, ​​pomnilniku, bateriji in seveda 4G. Sprednja plošča je okrašena s fotografijo pripomočka. Nad njim je natisnjen logotip podjetja in ime modela. Velikosti škatel so majhne. Odpre se po vrsti knjige. Z odpiranjem zgornjega pokrova lahko takoj vidite telefon, previdno pakiran v celofan. Poleg naprave v škatli je standardna oprema, ki vključuje kabel USB, priročnik, adaptermoč in seveda kupon, ki označuje garancijo proizvajalca. Prijeten bonus je bil zaščitni film. Vsekakor bodo morali kupci preprečiti poškodbe zaslona med uporabo.Značilnosti videza

V pregledih uporabnikov telefona Prestigio Muse G3 LTE pravijo, da je proizvajalec priskrbel zelo zanimive barvne rešitve. Najbolj pohvali zvoki rdeči korpus (Marsala). Naprava izgleda zelo prefinjeno in pritegne pozornost v najlepši polovici človeštva. Vinska rdeča barva se učinkovito kombinira s črno sprednjo ploščo. Prav tako je bila velika pozornost posvečena zlati različici. Zadnja stena, okrašena v tej barvi, daje veliko denarja. Proizvajalec ni pozabil na tiste, ki imajo raje klasiko. Črna kopija je na voljo za prodajo. Oblikovanje kupcev se redko obravnava, saj v napravi ni bilo posebnih predmetov. Konvencionalni plastični kovček pravokotne oblike. Vse je standardno in brezosebno. Takšni pametni telefoni so trenutno na trgu. Ampak o kakovosti zbiranja uporabniki se dobro odzivajo. V telefonu ni ničesar, trdota plastičnih površin zadostuje. Pohvala si zasluži nizko stopnjo označevanja. Med uporabo prstnih odtisov na zadnji pokrov praktično ne ostanejo. Dimenzije pametnega telefona Prestigio Muse G3 LTE so standardne. Telesna višina je 146 mm pri širini 74 mm. Prenos tega modela na ozko ne deluje, ker debelina ohišja doseže skoraj 10 mm (96 mm).
Zadnja ploščaodstranljivo Če ga odprete, lastnik dobi dostop do rež SIM kartice in pogonov flash. Kar se tiče slednjega, je ločen, zato ni treba žrtvovati drugega "sedem". To je določen plus po mnenju uporabnikov. Na hrbtni strani telefona sta bliskavica in objektiv kamere. Vzamejo se na eni navpični črti. Malo spodnji logotip sije. Natisnjena je z belimi črkami, tako da takoj udari. Luknja glavnega zvočnika je na dnu. Ima podolgovato obliko.
Seveda se zaslon na dotik nahaja na sprednji strani. Nad njimi so razvijalci predstavili "oko" celofanskega fotoaparata, senzorje osvetlitve in približevanja ter zvočnik. Pod zaslonom je znana veliko nadzorna plošča. Na njem so tri tipke, občutljive na dotik. Osvetlitev ozadja ni. Najbolj pozitivne ocene za Prestigio Muse G3 LTE so bile posledica dejstva, da so razvijalci uporabljali steklo za zaslon z učinkom 2,5D. Gumbi za napajanje in gumbi za glasnost so na desni strani. Zgornji del je napolnjen z mini priključki in microUSB priključki. Na nasprotni strani je le majhna luknja za mikrofon. Pri uporabi nelagodja se ne čuti. V dlani ne zdrsne. Telefon lahko upravljate z eno roko. Lastnikom gumbov ni bilo objavljenih komentarjev - oni so na dosegu roke.

Značilnosti in pregledi zaslona

5-palčni zaslon je opremljen s pametnim telefonom Prestigio Muse G3 LTE. Mnenja o tem so drugačna.Nekateri lastniki zagotavljajo, da cena v celoti opravičuje vse značilnosti. Vendar pa je na internetu veliko pripomb, ki obravnavajo nepravilno delovanje senzorja. Na primer, ko kliknete na eno ikono, so aktivirane sosednje. Najtežje je tipkati na tipkovnici, saj je ena in druge črke natipkane.
Kar zadeva značilnosti zaslona, ​​popolnoma ustrezajo cenovnemu segmentu. Slika je prikazana v kakovosti HD. Multitouch samo za dva dotika. Barvna nasičenost je bližje hladni plošči. Povprečna gostota slikovnih pik je 294 ppi. Vidni koti so povsem sprejemljivi. Razpon svetlosti je dovolj za udobno delo, maksimalna omejitev je 320 cd /m2. Prednost zaslona je steklo Asahi Glass 2,5 D. Vendar pa na slabosti uporabnikov pripisujejo pomanjkanje oleofobne prevleke, kar vodi do dejstva, da boj proti prstnim odtisom spremeni v moko. Tudi proizvajalec ne proti bleščanju plast, zaradi tega je na soncu težko prebrati besedilo na zaslonu.

Strojna oprema

Delovanje pametnega telefona - glavno merilo, na katero stranke upoštevajo. V tej številki se Muse G3 LTE ponaša z nič posebnimi. Za izvedbo ustreza čipu Spreadtrum SC9832. Temelji na štirih računskih elementih. Vrsta jedra - Cortex-A7. Maksimalne zmogljivosti pripomočka so omejene na 1300 MHz. Grafični model pospeševalnika ni presenetil uporabnikov. V tandemu z glavnim procesorjem je nameščena grafična kartica Mali-400 MP2. Takšni kazalniki uspešnosti niso sposobniPrepričajte se, da pripomoček deluje brezhibno. Uporabniki pozorni na dejstvo, da pametni telefon pogosto zamrzne in lahko celo spontano odklopi. Na žalost količina RAM-a v enem gigabajtu ni dovolj za sodobno programsko opremo. Lastniki se bodo morali omejiti na preproste aplikacije in igre, da bi se izognili zlomom sistema. To je najpomembnejša napaka pripomočka, ki potrjuje povratne informacije. Prestigio Muse G3 LTE 8 GB ne bo zadovoljen s količino integriranega pomnilnika. Kot je razvidno iz naslova, je za shranjevanje datotek namenjenih le 8 GB. Vendar pa v pripombah lastniki pravijo, da bo na voljo le približno 4 GB. To lahko popravite samo z namestitvijo zunanje naprave za shranjevanje. Kot smo že omenili zgoraj, so razvijalci zagotovili ločeno režo.
Seveda, najbolj pohvalni pregledi Prestigio Muse G3 LTE so bili posledica dejstva, da so ga razvijalci implementirali v podporo 4G standardu. Ta funkcija je usmerjena na frekvence razpona vseh ruskih mobilnih operaterjev. Možnost deluje dobro. Sprejem je dober, hitra in hitra povezava. Naprava deluje tudi z dvema "mikro" formati sedmih kartic. V stanju pripravljenosti so v aktivnem stanju. Če pride do enega od sedmih klicev, se drugi samodejno deaktivira. Pametni telefon je opremljen z navigacijskim modulom, ki lahko sledi lokaciji. GPS deluje dobro, povezava s sateliti traja približno eno minuto. Naprava četrto uporablja tudi brezžične module Bluetoothrazličice in Wi-Fi s podporo za vse sodobne standarde.

Mnenja o avtonomiji

Čas je, da govorimo o slabostih tega modela. Ocene o Prestigio Muse G3 LTE v smislu avtonomije niso zelo rožnate. Težava je v tem, da se je proizvajalec odločil, da bo na pripomoček namestil baterijo, ki je premalo. Večina lastnikov pravi, da 2400 mAh baterija ni sposobna zagotoviti dostojnega delovnega časa. Na primer, pri povezovanju z internetom s pomočjo 4G, bo treba napravo napolniti po 4-5 urah. Ko gledate video ali filmski vir, bo baterija trajala le 4 ure, v povprečju pa ne več kot en dan. Če povečate obremenitev, se bo to obdobje skrajšalo za približno 5-7 ur.

Pregledi fotoaparatov

Razvijalci so modul 8-milijona slikovnih pik nastavili kot glavno kamero. Opremljen je z bliskavico in samodejnim ostrenjem. Fotografije, ki jih je posnela ta kamera, so precej povprečne, kar dokazujejo številne ocene. Prestigio Muse G3 LTE ni nameščen kot cameraphone. Bolj ali manj kakovostna fotografija je pridobljena le z odlično razsvetljavo, na primer na ulici v sončnem vremenu. Toda zvečer se podrobnost slike bistveno zmanjša. Digitalni hrup je lahko viden s prostim očesom. Tudi prenos barve se bistveno spremeni in ne na bolje. In tukaj o celofan kamere le negativne povratne informacije. Trenutno 03-megapixel senzor ne ustreza povsem potrebam sodobnih uporabnikov. V segmentu proračuna je enostavno najti modele, ki soopremljena s 5-megapixelno matriko.

Programska oprema

Razvijalci so v telefon namestili šesto različico operacijskega sistema Android. Prednosti vključujejo odsotnost zunanjega zaganjalnika. Uporabniki, ki imajo raje »čisto« Android, so še vedno zadovoljni s programsko opremo. Kako je bila prednameščena programska oprema Yandex programi in firmware. Naprava podpira posodabljanje sistema z "zrakom".

Povzamemo

Ob koncu pregleda LTE modela Muze G3 ugotavljamo, da so uporabniki našli številne pomanjkljivosti. Prvič, vključujejo šibko delovanje, kratko življenjsko dobo baterije, fotoaparate z nizko ločljivostjo in zrušitve sistema. Vendar ni vse tako slabo, kot se zdi na prvi pogled. Obstaja določena kategorija kupcev, ki meni, da nizki stroški v celoti pokrivajo vse razpoložljive slabosti. Tudi prednosti uporabnikov vključujejo dober zaslon, podporo za 4G in zanimivo barvo telesa.

Sorodne publikacije