Skrab: pregledi uporabnikov

Ni dvoma, da je oglaševanje odlično orodje za trgovino. Tudi zelo skromen paket neznanih vsebin z uspešnim oglaševanjem se lahko proda za veliko denarja. Na primer, enako se je zgodilo z dobro znanim in oglaševanim orodjem v "Instagramu" pod preprostim imenom skrab. Mnenja o tem bomo obravnavali v našem članku.

Nekaj ​​besed o samih sredstvih

Kljub dejstvu, da se je oglaševanje univerzalnega sredstva za telo pojavilo ne tako dolgo nazaj, se veliko govori o tem. V tem primeru se navdušeni pregledi Skrab lahko slišijo ne le od navadnih uporabnikov omrežja, ampak tudi od zvezd, znanih blogerjev in drugih javnih ljudi. Vendar, če kopljemo globlje, potem so resnične misli in besede zvezd bistveno drugačne in ne v korist proizvajalca grmičevja.


Pakiranje in zaračunavanje

Kot dokazujejo številni pregledi podjetja Skrab ("Instagram"), proizvajalec ni posebej zaskrbljen zaradi lepega in svetlega oblikovanja. Najverjetneje se drži ideje, lažje je, bolje je. Zato na embalaži z grmičem ne boste našli nič odveč. Preprost paket s preprostim napisom, kratek opis sestave in kratke informacije o proizvajalcu. Orodje se namesti v poseben kraft paket, izdelan iz pergamentnega papirja, ne pušča vlage in ne pušča sledi oljnih sestavin. Glede na uporabniške zgodbe je mogoče takšno embalažo onesnažiti le od znotraj in ne od zunaj. Notranjost paketa je opremljena s posebno pritrditvijokot pri pakiranju kave. Izkušeni ljudje pravijo, da se imenuje Zip Lock. Ta sponka se lahko odpre in po potrebi zapre. To potrjujejo številni resnični pregledi Skrab.


Kaj se uporablja za: destinacijo

V skladu z obljubo proizvajalca je naprava popolnoma primerna za ravnanje s presežnimi centimetri na problematičnih območjih. Odstrani vidne strij in se bori z neprijetno "pomarančno lupino". Poleg tega je univerzalna čistilka, ki se lahko nanese na kateri koli del telesa, vključno z obrazom.

Kakšne so arome?

Po mnenju nekaterih uporabnikov je Skrab (recenzije tega orodja mogoče slišati kontroverzno) zelo priljubljen med ženskami vseh starosti. Hkrati pa večina potrošnikov raje uporablja aromo kokosa. Prav tako najdemo vonj "Original", "Vanilla" in drugih. Vendar pa je ravno kokos velja za najbolj živahen in svež vonj. V skladu z njimi, tako grmičevje neverjetno okusne vonje in zelo podoben znani čokoladi "Bounty". To je samo iz zgodb večine, ta vonj ni dolg. V nekaj dneh ta vonj enostavno izhlapi. In na koncu dobite redno pranje kave za telo, vendar veliko dražje.

Kje lahko dejansko odredi pravno sredstvo?

Po mnenju nekaterih kupcev so skoraj vsi naročili čiščenje na uradni spletni strani proizvajalca - skrab.ru. Recenzije drugih kupcev pomagajo razumeti, da so naročili na uradni strani skupine prodajalcev v "Instagramu". Hkrati pa tudi plačano blagoDostavljeno s kurirjem, kar je zelo priročno.

Videz čiščenja in pakiranja

Po odprtju embalaže lahko vidite sam čopič (Skrab). Pregledi ljubiteljev lepe in zdrave kože vam omogočajo, da razumete, kako izgleda in kako izgleda. Tako je, glede na njihovo zgodbo, samo orodje suha, gosta in hkrati razpršena snov rjave barve. Prijetno diši in se ne drži za roke. Ta izdelek je na voljo v paketih, ki tehtajo 50100 in 200 gramov.

Kratka "info" o proizvajalcu skrab.ru s instagramom

Avtor legendarnega grmičevja iz "Instagrama" je postal redni študent iz St. Je tudi ustanoviteljica majhnega podjetja Helen Gold. Glede na zgodbo dekleta je opozorila tudi na idejo o ustvarjanju tega grmišča v Instagramu. Tu je sposodila tudi načelo prodaje in celo embalažo. Kasneje se je začela posvetovati z avstralskim tehnologom. On je pomagal podjetniku pri iskanju pravega recepta in doslednosti za prihodnost grmičevja. In potem je Elena uredila svojo produkcijo. V tem primeru je dekle želelo naročiti sestavine za svoj novi izdelek v Izraelu, Braziliji, ZDA, Keniji, na Tajskem, pa tudi v Ukrajini in Rusiji.

Kaj je čudežno orodje?

Številni obiskovalci mesta so skrab. ua (pregledi tega vira boste našli v našem članku) bodite pozorni na skladišče za pranje. Na njihovo presenečenje v njem ni nič nenavadnega. In če je potrebno, ga je mogoče enostavno pripraviti in samostojno. Vsebuje:
 • naravno in mleto kavo.
 • Eterično olje iz grozdnega semena.
 • Eterično olje kokosa.
 • Normalna voda.
 • fino narezana morska sol.
 • Delci rjavega ali trsnega sladkorja.
 • Lekarniški vitamin "E".
 • Vendar je treba vse to dodati v ustreznem razmerju. Vendar pa, kot pravijo kupci, če želite doseči ustrezno skladnost je precej preprosta. Nato razglasijo neskladnost končne vrednosti proizvoda in značilnosti njegove sestave.
  Z drugimi besedami, sestavine so preproste in poceni, zato je cena grmičevja po njihovem mnenju močno napihnjena. Vendar pa je odvisno od stroškov oglaševanja, ko jih naročijo znane osebnosti, blogerjev in drugih pomembnih osebnosti, intervjujev in fotografij, ki so na voljo na spletni strani skrab. ua (Instagram). Odzivi teh slavnih ljudi so znani kot precej poceni.

  Kje je proizvodnja grmičevja?

  Proizvodnja najbolj razglašenih sredstev za raztezanje in celulit poteka v metropolitanskem območju podzemne postaje "Semenivska". To je majhen proizvodni prostor, ki ne presega 300 m. Za izdelavo svojega izdelka podjetnik uporablja posebna orodja. Skrab, katerega pregled se resnično ne sliši le v pozitivnem, temveč tudi v zelo nevtralnem kontekstu, nastane s pomočjo posebnih mešalnikov. Kot pravi Zolotov, so jih pridobili na eni od tematskih razstav opreme, ki je potekala v Nemčiji.

  Širitev prodajnega trga in odprtje trgovske mreže

  Kasneje je Elena umaknila pisarno v Fontanki in zaposlila dodatno vodstveno osebje.Nato je ponudila sodelovanje z več znanimi blogerji in porabila skupni znesek za privabljanje zvezdnih oglasov. Kasneje je začela komunicirati z drugimi zainteresiranimi, odpirati predstavništva v njihovih mestih. Torej ima dekle majhno trgovsko mrežo. Sedaj ima okoli 150 oddaljenih predstavnikov, ki delajo v regijah Ruske federacije. 23 predstavnikov podjetja deluje v Kazahstanu, 4 pa v sosednji Belorusiji.

  Kdo so predstavniki podjetja?

  V večini primerov so predstavniki podjetja zasebni podjetniki. Delajo ne le prek socialnih omrežij, temveč tudi na prodajnih mestih, pogosto se odpirajo v velikih trgovinah. Redko - to so ločena prodajna mesta.

  Stroški proizvodnje danes

  Zahvaljujoč podjetnosti študenta, je zdaj njen otroški Scrab na vrhuncu priljubljenosti. Samo v letu 2015, predvsem na prodajo grmišča, dekle zaslužil več kot 118 milijonov rubljev. In to ni meja. Vendar pa se mora po zgodbi Helene veliko truditi, da bi odstranila druge, ki si želijo zaslužiti na njeni slavi. Kot se je izkazalo, je njen grmičevje veliko ponaredkov. Obenem se večina brezvestnih proizvajalcev sklicuje na Elenino podjetje.

  Kaj pravijo ženske o grmičevju?

  Helenska grmičevka je precej dobra. Odlično očisti kožo, jo gladi in vlaži zaradi svojih eteričnih olj. Vendar pa sami dodatni okusi, kot v primeru kokosa, zelo hitro izhlapijo. In masa grmičevja po takšni ceni, po mnenju uporabnikov, je zelo majhna. Druga ni imela všeč oblikečiščenje je zelo ohlapno. Po njihovem mnenju, medtem ko kadijo, polovica denarja neusmiljeno nalije v kopel. In čeprav ne varuje pred celulitom in strijami, je koža po uporabi zelo gladka in lepa. Nekateri pravijo, da pri nanosu izdelka na kožo obstajajo neprijetne grizice. Zato je treba pranje zelo hitro oprati. Nihče se ne pritožuje zaradi same lokacije. Nasprotno, zagotavljajo vljudno podporo in priročno dostavno službo.

  Sorodne publikacije