Fatalna napaka s paro - kaj storiti sami

Sodobni programi v operacijskem sistemu Windows so nestabilni pri različnih sistemskih napakah, kar povzroča usodne napake v programskih procesih. V tem članku bomo razpravljali o vzrokih za usodno napako Steama, kaj storiti, da preprečimo, da bi se napaka ponovno pojavila? Poznavanje tega materiala vam bo zagotovilo, da boste prihranili od neželenih posledic, tako iz računalnika kot tudi z uporabo Steama, ki je za uporabnika zelo zahtevna pri ravnanju z njim.

Piše fatalno napako na paru - Kaj storiti?

Ta problem se pojavlja pri mnogih igralcih zaradi prezgodnje zaustavitve računalnika iz električnega omrežja, vendar obstajajo tudi drugi vzroki težave. Težava je v tem, da Steam samodejno vstopi v samostojen način - način, v katerem lahko uporabljate knjižnico brez povezave z računalnikom, vendar ni povezave s prijatelji, preverjanje posodobitve in še več. Ta način je omogočen, ko se Steam ne more povezati s strežniki, vendar v našem primeru ni dostopa do interneta, tudi po nekaj ponovnem zagonu operacijskega sistema. Ta članek vam bo pokazal, kako odpraviti težave s Steamom. Kar zadeva CS 1.6, bo to pojasnjeno v naslednjem odstavku.


Korak za korakom - kaj storiti s fatalno napako s paro:
 • Prijavite se v Upravitelj opravil in izklopite vse procese Steam, povezane s gumbom »Odstrani proces«, in nato poskusite zagnati program z izvedljivo datoteko Steamtmp.exe, ki se nahaja v korensko mapo. Če ničIzkazalo se je, da sledite naslednjemu odstavku.
 • Ponovno odstranite vse procese, povezane z našo aplikacijo za montažo, nato pritisnite tipko WIN + R in vnesite regedit, preden odprete urejevalnik registra. Pomaknite se na HKEY_CURRENT_USER - & gt; Programska oprema - & gt; Ventil V zadnji mapi izklopite Steam, nato kliknite gumb "Edit" in nastavite "0". Znova zaženite računalnik in zaženite aplikacijo za pravilno delovanje. Če se nič ni spremenilo, pojdite na zadnjo, tretjo pot.
 • Odprite meni Start in na tipkovnici vnesite besedo »Storitve« in nato aktivirajte aplikacijo z istim imenom. Poiščite strežniško storitev Steam iz različnih storitev, dvakrat kliknite nanj in v zagonskih možnostih nastavite "Auto". Znova zaženite računalnik. • Ti trije načini rešujejo veliko težav, povezanih s smrtno napako programa Steam.

  Fatalna napaka CS 1.6 Parna - Kaj storiti?

  Ta slavna igra prav tako ni napačna. Problem je enako napačen zaključek aplikacije, vendar je rešitev veliko enostavnejša od celotne aplikacije. V mnogih CS forumih, vas vprašajo, kdaj je Steam fatalna napaka, kaj storiti, da rešite problem? Odgovor je zelo preprost:
 • Na skrajni desni strani opravilne vrstice poiščite ikono Steam, nato jo kliknite z desno miškino tipko in izberite Izhod. Ne odjavite se iz računa, ne skrbite, samo aplikacija se bo izklopila.
 • Skupaj zaženite program - igrajte CS 1.6 in počakajte na zagon.
 • Ta odločitev v večini primerov pomaga in. \ TObravnava se preprosto s ponovnim zagonom ne operacijskega sistema, ampak aplikacij.

  V zaključku

  Upajmo, da zdaj veste, kaj storiti, ko je prišlo do napake s Steamom in kako rešiti ta problem brez veliko truda, z uporabo standardnih funkcij operacijskega sistema Windows. Mimogrede, zadnja opisana metoda deluje z drugimi igrami, ne pa z aplikacijo.

  Sorodne publikacije