Outlast: pregledi in mnenja kupcev o igri

Outlast ni priljubljena igra, kot je njeno nadaljevanje. Kljub temu si zasluži pozornost. Seveda vam bodo morda všeč ljubitelji grozljivk in mističnih stvari. V prvem delu igre je igralec odšel v psihiatrično bolnišnico. Tam čaka veliko mračnih in neprijaznih bitij.

O igri

Iz angleškega imena igre se prevede kot "preživeti", in na splošno popolnoma odraža, kaj igralec čaka. Ta projekt je zasnovan v žanru sarvayvalske groze. Druga velika popularnost je posledica dejstva, da igro predstavlja prva oseba, tako da potopitev v atmosfero groze ni tako zahtevna. Red Barrels so delali na projektu. Leta 2013 je bila izdana različica sistema Windows. Malo kasneje, da bi poskusili horror bi lastniki konzol in naprav, ki temeljijo na macOS. Posebnost tega je, da igralec ne more uporabljati orožja med igro. Da bi pobegnili pred sovražniki, morate pobegniti in se skriti. Morda zaradi te izbire razvijalcev Outlast prejel pozitivne povratne informacije.

Heroova zgodba

Kje se začne vsaka igra? Seveda iz zgodovine. To bi moralo biti zanimivo in razburljivo, sicer igranje ne bo rešilo situacije. Zgodba govori o povojni operaciji leta 1945. Takrat so bili znanstveniki iz nacistične Nemčije poslani v Združene države Amerike, na kliniko Mount Masses. Po 22 letih se je v tem kraju zgodil umor treh znanstvenikov. Pet let kasneje je bilo odločeno, da se uničijo vse informacije v zvezi s kliniko.
Igralec je leta 2013. On mora igrati za novinarja, ki prejme informacije o nezakonitih poskusih na kliniki. Miles mora zdaj obiskati ta kraj, da bi našel resnico.


Začetek igre

Mnenja Outlast je dobil dobro. Mnogi igralci so bili prizadeti zaradi takšne zgodbe. Na začetku se je Miles odpeljal do klinike z avtomobilom, toda na vhodu v njega je radio tiho. Nato s seboj vzame papir, kamero za nočno opazovanje in baterije. To je vse, kar je na voljo igralcu, toda mnogi ga niso prestrašili, ampak, nasprotno, samo aktivirali zanimanje. Ljubitelji filmov grozljivk so imeli rad tudi tisto, kar je novinar videl, ko je vstopil na kliniko. Tukaj lahko najdete veliko mnenj o Outlast. Razvijalci uspelo prenesti vzdušje groze. Klinike so raztresena trupla, potujoči bolniki pa še vedno hodijo po hodnikih in oddelkih. Miles naj bi srečal umirajočega bojevnika, ki mu svetuje, da hitreje pobegne s tega mesta. Seveda ne poslušamo ubogega človeka in še naprej raziskujemo bolnišnico.

Pred grozo

Igralci so pustili veliko pozitivnih mnenj o igri Outlast in o splošnih pričakovanjih vsakega igralca, ki se je odločil, da bo šel. Na primer, mnogi so bili veseli, da so razvijalci ustvarili nekakšen antagonist - Chris Walker, ki je prej delal kot skrbnik, zdaj pa je postal mutant.


Ta znak je dovolj dober, da vas obdrži. Bodite pripravljeni, da vas preganjajo ves čas igre. Najhujše pa se začne s srečanjem junakazdravnik Richard Trager. Izkazalo se je, da je sadist, ki eksperimentira z bolniki. Na njih nosi svoje grozne kirurške tehnike. Miles mora izkusiti prave muke, ki jih je pripravil Trager. Objame novinarja na stol in mu odseka dva prsta. Po pogojni "zmagi" nad norim zdravnikom se mora Miles soočiti z velikim številom zločincev, kar igralci všeč.

Igranje

Še posebej zadovoljen z igralci igranja. Praviloma je bolj zapletena igra, bolj je zanimivo igrati igro. Tukaj razvijalci so bili zadovoljni s pomanjkanjem kakršnega koli orožja. Če se borite - potem vaše pesti, če za obrambo - potem hitro teče. Čeprav, če govorimo o kulakih, potem se v resnici junak ne more boriti. Delno lahko odbije sovražnika ali se mu izmuzne. Toda če je že ujel, ne bo ušel. V zvezi s tem so se odzivi skupine Outlast dvomili. Mnogi igralci računalniških iger so še vedno želeli dobiti vsaj nekaj paličice ali kovinske palice.
Posledica tega je, da je igranja sestavljena iz dejstva, da junak prejme zvezek, kjer posname svoja opažanja, in video kamero. Zadnji je potreben za uporabo nočnega vida. Če pa je pogosto vključena, se bo kamera hitro izpraznila in bo morala iskati baterije.
Celotna igra temelji na dejstvu, da pobegne, premaga ovire, rešuje uganke in se pogosto skriva v temnih prostorih. V igralcu ni pomočnika: razen Martinovega očeta in enega od pacientov.

Glavni junak

povejte o protagonistu Outlasta. Mnenja o Miles so drugačna. Udeleženci so opozorili, da se novinar zdi preveč pogumen in včasih neusmiljen. Sploh se ne boji, da se srečuje na kliniki. On se ne boji teme, vendar ob pogledu na gore trupel ne izgubi zavesti. Mnogi so bili celo presenečeni nad tem, kako je reagiral na nepričakovane dogodke. Na primer, padec z višine treh metrov ni zamenjal junaka, ko je padel na kup gnilih trupel. Vsakič, ko ga preseneča njegovo trezno razmišljanje in preudarnost. Niso vsi igralci verjeli, da bo to reakcija osebe, če se bo znašel v tej situaciji. Vsaj dvomijo, da nekateri dogodki v igri sploh ne vzbujajo strahu pri Milesovem telesu.
Razvijalci sploh niso razočarali igralcev. Sčasoma boste začeli opaziti čudno obnašanje junaka. Od dolgočasnega tipa se začne spreminjati v noro iskalca. Seveda postane jasno, da je za njega težko spoznati grozo, kaj se dogaja, toda vzdušje okultnega vpliva na njega. Če je novinar na začetku po vsaki pustolovščini zapustil le kratke lakonske note, potem sčasoma opazite, da so zrasli s čustvi. Včasih čuti poplavo besa, včasih strah. Vse to vpliva na njegovo vedenje in razmišljanje.

Znaki iger

Seveda, Miles ni edini znak v igri. Igralec je prav tako zelo svetel izrazni posameznik, vendar obstajajo samo navadne pošasti, ki so številne v drugih grozotah.
Igra je prejela pozitivne ocene Outlast od kupcev. Projekt ni postalneuspešno, ker so bili mnogi tukaj posebni, kljub podobnosti z drugo grozo. Na primer, hipertrofični umori in ogromno nasilje tukaj niso le primer. Kasneje se igralec nauči, da ima vse znanstveno, in celo filozofski podtekst.

Vsak sekundarni značaj nima posebnega značaja in o njegovi osebnosti je težko govoriti, saj so vsi medicinski poskusi popolnoma uničili njihovo bistvo. Sedaj je njihov glavni cilj ubiti zaradi zadovoljstva. Kot smo že omenili, je treba pogosto obravnavati različne znake. Vendar pa je treba razumeti, da se jim ne bo uspelo pridružiti v boju, ker vas tukaj čaka polom. Zato je še vedno potrebno teči in se skriti. Igralci so govorili o tem, kako se bodo sčasoma navadili na takšne napade. Zato se liki ne zdijo tako strašni. Začnete zaznavati logiko njihovih dejanj in vse postane na mestu. Bolj zapleteni primeri z okrnjenimi znaki. Pogosto se obnašajo zelo nenavadno, udarijo glavo o steno, se vijačijo in se poškodujejo. To so junaki, ki resnično povzročajo grozo, še posebej, če se popolnoma potopite v njihovo zgodovino. Prav tako je vredno narediti krike, ki se bodo pogosto srečevali, vendar je malo verjetno, da bo to presenečenje za navdušence grozljivk. Poleg tega mnogi igralci trdijo, da so scammerji najmanjša stvar za strah. Celotno vzdušje je veliko bolj grozno. Še posebej, če držite slušalke tesno in igrajte igro pozno ponoči.

O strahu

Mnenja o igri Outlast so različna. Tukaj kot v vsakem primeru je zeloTežko je najti eno samo mnenje, ker vsak posameznik. Če boste tej igri dali ranljivo dekle, ga boste najverjetneje lahko pripeljali do histerije in po in pred odstranitvijo igre. Pogumni fantje, ki ne razumejo, da bodo takšni načini groze in prikritega, seveda, z lahkoto dostavljeni takemu projektu. Nekdo je lahko prestrašen sam, in nekdo je bolj navdušen nad zgodovino in vzdušjem.
Torej se je izkazalo, da je grozna igra ali ne, ni lahko. Recite nekaj za eno, obstaja več deset drugih igralcev, ki bodo po njihovem mnenju omenili bolj zastrašujoče in mračne projekte. Vsekakor je mogoče reči, da je vse podvrženo grozljivki. Na žalost razvijalcem ni bilo mar, da bi se znebili znamk. No, kolikokrat smo videli v bolnišnični grozi, s hladnimi hodniki in temnimi sobami. Razširjanje in nasilje za mnoge ni presenečenje, zato se je treba zanašati na zgodbo in zanimivo malo rešitev.

Dodatek

Malo ljudi ve, toda z izdajo nadaljevanja igre so se pojavile informacije o publikaciji Outlast Trinity (PS4). Mnenja, kot je zbirka zbranih malo, saj, še posebej, pojavil le na konzolah.
Publikacija vključuje prvi in ​​drugi del ter aplikacijo prijavitelja nepravilnosti. Šteje se za interquelo, ker dopolnjuje in razvija zgodbo, opisano v prvi igri. Aplikacija je postala znana leta 2014. Na voljo je bilo na računalniku in konzoli Sony in Microsoft. Zgodba govori o parku Vailon. On je poslal Milesu pismo, ki ga je poslala na kliniko. Igralcem je bila všeč sama zamisel o parceli: dejanja nosijo igralca dan pred začetkom dogodkov v Outlastu. In po zgodbi o Vailonu se križa z Milesom. Ker smo interkelirani, ne moremo pričakovati radikalnih sprememb. Pravzaprav je to le nova zgodba z isto grafiko in igro. Razvijalci ponujajo le pogled na zgodovino bolnišnice na drugi strani.

Sikvel

Leta 2017 je bilo znano nadaljevanje Outlast 2. Zadel je pozitivne ocene. Tudi tisti, ki so samo gledali na potok ali na posnetek, so bili prijetno presenečeni. Kaj nam predlaga nadaljevanje?
Ponovno čakamo na dogodivščine novinarja. Zdi se, da razvijalcem ta poklic ni všeč, razen, da pojasnijo, zakaj se v svojih igrah vedno trudijo ubiti. Tokrat glavni lik poskuša najti svojo ženo Lynn.

Inovacije

Toda v igri Outlast ni vse tako dobro 2. Preglejmo komentarje, večinoma pozitivne, da bi lahko našli slabosti v nadaljevanju. Prvič, igralni proces se sploh ni spremenil. Igralec bo moral znova zagnati, ponovno se skriti. K temu je dodala le prekomerno naglico. Dejstvo je, da igra lahko gre zelo hitro, saj jo podpira razvijalec sam. Izkazalo se je, da igra nenehno hiti na izbiro in pobeg iz Satanove tace. Drugič, kljub razširjeni lokaciji, lahko nenehno naletimo na nevidne stene. Zdi se, da ima svobodo delovanja, vendar nevidni bolnišnični koridorji, kot da si prizadevajo na absolutni drugi lokaciji. Obstajajo določene izhodne in vstopne točke, kot tudi pogojna pot, iz katere se ne morete spustiti. Tretjič, strašni trenutki v bistvu niso bilitoliko. Čeprav je spet vredno reči, da lahko ocene igre Outlast 2 govorijo o nasprotnem. Kljub temu vsi razumejo, da je strah vsakega igralca drugačen. V vsakem primeru, če ste oboževalec groze, bodite pripravljeni, da vas 8 ur prestraši približno 8-krat. Ni vam treba več čakati.

Kaj vam je bilo všeč?

Ker je to nadaljevanje, se je moral vsaj razlikovati od igre, ki je izšla pred 4 leti. Načeloma se je izkazalo.
Seveda so bili najprej preoblikovani po urniku. In izgleda zelo kul tukaj. Znaki so res super, in malenkosti dopolnjujejo in črkujejo situacijo. Ljubitelji virtualnega razkosanja bodo tukaj imeli kaj za uživanje. Igralci so pohvalili in prenovili zvok. Zdaj se res straši, še posebej glasove in zvoke zasledovalcev. Nekdo je bil vesel, da je imel prikrito in raziskovalno temo. Zgodba je bila sporna. Bolj natančno, sam se zdi, da razume, vendar se je zdelo skoraj vsem igralcem zdrobljen in zamegljen ud. Veliko moraš uganiti in razmisliti. Čeprav je morda, to je ideja razvijalcev.

Sklepi

Serija pregledov Outlast (PS4) na splošno je prinesla dobre rezultate. To je kakovostna groza, čeprav z žigosanimi tehnikami, ki bodo presenetile samo začetnike. Kljub temu je vse narejeno v dobri veri. Očitno je, da so razvijalci poskušali narediti dobro veverico, zato je vsaj za to vredno pohvaliti. Za nekoga, je igra postala boljša v svojem žanru, nekdo v pregledih za vedno dal v obliki drugih projektov. Razumeti resnično bistvo projektasamo za sebe, in pregledi v tem primeru samo kažejo očitne pomanjkljivosti in dostojanstvo.

Sorodne publikacije