Kako prenesti vse informacije iz "iPhone" na "Android"?

Pogosto, pred kratkim, uporabniki Apple gadgets imajo željo, da preizkusite kakovost analognega dela na podlagi operacijskega sistema Android. V tej publikaciji boste, dragi bralci, našli odgovor na vprašanje: "Kako prenesti vse podatke iz" iPhonea "v" Android "?

Razlogi za spremembo enega OS na drugega so lahko številni, vendar mora biti proces prehoda čim bolj preprost. To pomeni, da boste morali prenesti vse datoteke (glasbo, fotografije in videoposnetke), podatke za stik, prejeta sporočila, opomnike in dogodke v koledarju.


Metoda številka 1 - iclaud.com

Imate štiri načine za prenos stikov iz "iphone" v "Android":
 • Vsak uporabnik tehnologije Apple mora imeti račun Apple ID ne potrebuje le uspešnega prenosa aplikacij iz trgovine AppStore, temveč tudi sinhronizacijo računalnika, telefona ali tabličnega računalnika z ICloud oblakom.
 • Pomembno je vedeti, da morate z izvozom nujno izpolniti sinhronizacijo kontaktnih podatkov. Če želite to narediti v nastavitvah ICloud, se vklopi drsnik poleg možnosti »Stiki«.
 • Za to se morate prijaviti v poln računalniški brskalnik.
 • Uporabite račun Apple ID, da odprete skladišče oblakov ICloud in izpolnite pooblastilo. Izberemo "Stiki" in čakamo na dokončanje celotnega prenosa seznama stikov. S CTRL + A (za Windows) ali CMD + A (za MAC) so označeni vsi stiki na seznamu.
 • V spodnjem levem kotuvogal mora klikniti na ikono zobnika in izberite "Export vCard".
 • Računalniška brskalnik samodejno prenese podaljšek vcf datoteke s. Da shranjuje tudi vse stike. Ta datoteka je potrebno poslati na novo napravo in začeti izvoz.
 • Takšno postopanje, kako se premakniti z Iphone za Android stikov, kar je idealno za nove pametne telefone in mobilnih telefonov za "prejšnjega stoletja".


  Metoda številka 2 - Kontakti Backup

  Trgovina AppStore, obstaja veliko vlog za vse okuse, ki omogočajo pripomoček za izvoz stikov iz Apple. Prodaja svojo pozornost ustaviti brezplačno orodje My Contacts Backup. Za prenos stikov narediti nekaj preprostih korakih:
 • Prva stvar, veš, morate prenesti in namestiti aplikacijo My Contacts Backup in mu omogočiti dostop do stikov pametni telefon iPhone.
 • Nato z zelenim gumbom in čakati na prislon proces.
 • Potem morate klikniti na E-pošte in pošiljanje pošte vcf-datoteke.
 • Prenos vcf-pošto z datoteko in jo zaženete, medtem ko je izvoz stikov samodejno.
 • Metoda številka 3 - iCloud + Dropbox

  Če predhodno razstavljen način potrebno število 1 obvezna prisotnost namizja, tretji način, menimo možnost Premik telefonov s sistemom Android iPhonu da na rednih iOS v brskalniku - Safari.
 • Na brskalnik iPhone Safari, ki ga na obisku v iCloud.com
 • , bi bilo kliknite "Deli" in našli postavko "polno različico spletnega mesta."
 • Ko prenesete polno različico strani, se morate prijaviti s svojimi podatki iz računa Apple ID.
 • Po uspešnem pooblastilu boste preusmerjeni v meni iCloud.
 • Odprite meni Imenik.
 • V spodnjem levem kotu morate klikniti na orodje in dvakrat tapnite "Izberi vse". Takoj, ko vse kontaktne informacije postanejo modre, morate ponovno klikniti na orodje in izbrati "Export vCard".
 • Ko se datoteka vcf v celoti prenese, se v brskalniku Safari odpre nov zavihek, ki mora izbrati »Odpri v« in ga shraniti v poljubno storitev, ki je prijazna oblaku: druge.
 • In zadnja stvar je, da prenesete datoteko iz shrambe v oblaku in izvozite stike v pomnilnik novega pripomočka.
 • Metoda št. 4 - CardDAV

  Drug način za prenos podatkov o stiku z telefona Iphone na Android je uporaba posebne aplikacije CardDAV in strežnika, seveda, iCloud.
 • Ime pripomočka CardDAV morate namestiti iz pripomočka Google Play Android.
 • Na celotnem seznamu računov izberemo aplikacijo CardDAV in jo kliknemo za zagon.
 • Kot strežnik morate uporabiti format p02-contacts.icloud.com. Polja "Ime" in "Uporabniško geslo" vneseta podatke o vašem računu Apple ID. Pritisnite gumb "Naprej".
 • Sinhroniziramo kontaktne podatke s strežnika na telefon in nato pritisnemo "Finish".
 • V procesu sinhronizacije se stiki samodejno prenesejov spomin na naš novi pametni telefon. Namen predlagane metode prenosa številk iz "iPhonea" v "Android" je neposreden izvoz stikov s strežnika Apple.

  Prenos podatkov v Android iz iPhone-a

  Ne smemo pozabiti, da je uspešen prenos podatkov odvisen od priprave obeh naprav, in sicer, da morata biti oba pripomočka povezana z internetom in da so njihove baterije polne 100%. Upoštevajte tudi, da med obdobjem migracije podatkov napravam ne morete dati nobenih ukazov tretjih oseb, zagnati drugih programov, sprožiti vrsto dejanj, ki so neposredno povezana s padcem hitrosti prenosa podatkov.
  Vprašanje, kako prenesti fotografije iz telefona Iphone na Android, je zdaj rešeno. Da bi uspešno izvedli prenos, se prepričajte, da je razpoložljivi prostor na drugem mestu več kot dovolj, in če iz tehničnih razlogov še vedno nima dovolj, morate poskrbeti za razpoložljivost dodatnega pomnilnika v obliki bliskovnega pogona.

  Kako kopirati datoteke iz ene naprave v drugo?

  Kopiranje datotek iz telefona Iphone na Android je mogoče iz Windows in Mac.
 • Za sistem Windows morate povezati iPhone z računalnikom. Potem morate iti v mapo Moj računalnik in tam najti iPhone. Po tem dvakrat kliknete levo tipko miške in poiščete vse vaše predstavnostne datoteke na napravi, nato pa jih kopirate v predhodno ustvarjeno mapo na namizju osebnega računalnika. Po tem, ko uporabljate isto shemo, se kopirane datoteke prenesejo v pametni telefon ali tablični računalnik z operacijskim sistemom Android.
 • Tudi za Macna samem začetku morate začeti povezovati pametni telefon Apple z računalnikom, nato odpreti aplikacijo, imenovano "Image Capture". Potem, ko mora uporabnik klikniti na gumb »Prenesi vse« in izvoziti v prej ustvarjeno mapo na namizju. S tako preprosto akcijo bodo prenesene vse potrebne datoteke, zdaj pa lahko začnete postopek kopiranja na napravo, v kateri se izvaja Android.
 • Premik na novo platformo brez izgube podatkov

  Ko se uporabnik premika iz enega sistema v drugega, uporabnik vinilly pakira kovčke z vsemi medijskimi datotekami, kontaktnimi podatki, opomniki, koledarji in drugimi vrednostmi. Toda kako prenesti sporočila iz telefona Iphone na Android? Ko se prikaže na napravah iOS, se v operacijskem sistemu Android ne berejo nobena sporočila. Nato bomo preučili, kako in v kakšni obliki pretvoriti sporočila, da se preselijo iz enega sistema v drugega.

  Prenos sporočil SMS iz telefona Iphone na Android z iTunes

  Preden lahko prenesete SMS sporočila iz naprave Apple na Android, jih morate naložiti. To storite tako, da povežete vaš iPhone z računalnikom prek kabla USB.
  Nato morate odpreti iTunes. Ko priključite napravo, boste videli gumb z logotipom iOS-a, ki se nahaja na zgornji plošči in ga je treba le pritisniti. Na ta način se bo samodejno začel postopek izdelave varnostne kopije in na zaslonu se bo prikazal Povzetek. Po zaključku računalnika morate poiskati izvoženo datoteko s sporočili SMS, tako je videti: 3d0d7e5fb2ce288813306e4d4636395e047a3d28. Praviloma najdete datoteko v najnovejši mapi. Preneseno datoteko morate kopirati tudi v napravo Android. Po konverziji uporabite brezplačno storitev iSMS2droid. Če želite to narediti, pojdite v brskalnik na https://isms2droid.com/, sledite navodilom po korakih in kliknite »Izberi podatkovno bazo SMS na iPhoneu«. Na zaslonu se bo prikazal postopek pretvorbe, po katerem boste morali prenesti varnostno kopijo SMS & amp; Obnovite in šele nato zaženite postopek obnovitve SMS na napravi Android.

  Premikanje opomb iz "jabolka" v "Android" preko Gmaila

  Danes morda ni take osebe, ki ne bi uporabljala Google. In najverjetneje je Google in bo najlažji način za prenos beležk med iPhoneom in Androidom. S storitvijo Google Sync lahko sinhronizirate iPhone z Gmailom v nekaj minutah. Po namestitvi polne delovne povezave je mogoče sinhronizirati beležke, koledarje, fotografije in videoposnetke ter stike iz vašega Gmail računa. Ko izvedete tako preproste korake, se beležke iz iPhone-a samodejno prenesejo prek Gmailovega računa in bodo prikazane kot opombe. Zdaj se morate v svoj račun Gmail prijaviti v nov pripomoček z operacijskim sistemom Android. To je vse! To so najlažji načini za prenos informacij iz »iphone« v »Android«.

  Sklep

  V zadnjem času se ne moremo veseliti dejstva, da jemožnost ustvarjanja sinhronizacije ne samo med različnimi napravami, ampak tudi med različnimi operacijskimi sistemi. Konec koncev, ne tako dolgo nazaj, je bilo premikanje informacij samo v ročnem načinu, poraba veliko dragocenega časa. Zdaj lahko uporabnik v dveh računih poveže vse obstoječe pripomočke. Zato se lahko varno reči, da je vprašanje: "Kako prenesti vse informacije iz" iPhone "v" Android "? danes ne bi smelo nastati.

  Sorodne publikacije