Chevrolet Lacetti Estate: Lastnosti in specifikacije

Chevrolet Lacetti Estate so oblikovali severnokorejski oblikovalci leta 2003 s sodelovanjem kolegov iz Italije in Amerike. Poleg karoserijske izvedbe ima tudi limuzina in hatchback. Zbirajo jih v obratu "Avtotor", ki se nahaja v Kaliningradu. Toda vsestranski ljudje so bili pripeljani samo iz tujine. V naši državi ta tip karoserije ni priljubljen, čeprav v tehničnem smislu praktično nič ni drugačen od hatchbacka in limuzine.

Poudarki

Chevrolet Lacetti Universal se razlikuje po velikosti od ostalega modela. Postavljen kot družinski avto. Ima udobno in prostorno notranjost. Zunanja zasnova telesa je nevidna, slog pa je v njem zlahka viden. Smer nastavite na prvotne žaromete glavne luči, kromirane tirnice, pihane obokove koles. Zasnova uporablja gladko linijo, tako da ni namigov na agresivnost. Udoben pristanek Chevrolet Lacetti vagon ni zavezan le udobnim sedežem, ampak tudi velikosti. Z dolžino 4580 mm širina doseže 1725 mm, prosti prostor pa zadostuje za potnike v prvi vrsti in zadaj. Višina univerzalnega je 1501 mm. Kazalnik očistka je mogoče pripisati povprečju. To je 145 mm in za premagovanje ovir na ruskih cestah to ni vedno dovolj. Prostornina prtljažnika v podaljšanem zadnjem kavču je 400 k.


Glavna prednost vsestranske osebe je njen videz. Kljub nizkiStroški (približno 500 tisoč rubljev), klic proračun ne more.

Chevrolet Lacetti Universal: Značilnosti

Pomembno je za vse voznike, ki so pod pokrovom pokrova motorja. Številna merila so odvisna od vrste in moči elektrarn. Ta model za evropski trg je bil v glavnem opremljen z dizelskim 2-litrskim motorjem. Njihova želja je bila različna znotraj 121 k. Za Rusi pa so na voljo bencinske različice Chevrolet Lacetti. Univerzalna je bila zaključena:
 • 14-litrska enota s štirimi valji. Moč takšnega "polnjenja" je bila omejena na 95 konjskih moči.
 • 16-litrska elektrarna z navorom 150 Nm lahko proizvede 109 litrov. z Izvaja se porazdeljen sistem vbrizgavanja.
 • 18-litrski motor je najmočnejši v seriji. Njegove možnosti, zato, več kot prejšnje različice - 125 l. z
 • Neodvisni sistem vzmetenja McPherson je nameščen spredaj, z vzvodi s stabilizatorjem prečne stabilnosti, vzmetnimi mehanizmi in amortizerji zadaj.
  Večina sprememb "vagona" je dopolnjena z mehanskim menjalnikom petih korakov. Za močne bencinske motorje je na voljo samodejni menjalnik: na Chevrolet Lacetti je univerzalen 16 - 4-stopenjski, na 18 - 5-pasovni.

  Indikatorji delovanja

  Največja dovoljena hitrost bo neposredno odvisna od značilnosti motorja. Na primer, avto, ki vozi na 16-litrskem "motorju", stisne 187 km /h. V mestu bo porabil nekaj več kot 10 litrov goriva in vKombinirani način - do 8 litrov. Iz prostora zasede "sto" v 114 sekundah. Toda 18-litrska elektrarna za porabo goriva bo draga - v mestu do 12 litrov. Toda hitreje pospešuje, na hitrosti pa se v 95 sekundah prikaže 100 km /h.

  Sorodne publikacije