Kako odkleniti založnika v Windows 10 - nekaj preprostih načinov

Ne glede na vse izjave o tem deseti spremembi sistema Windows, je morda najbolj popoln sistem, nobene napake in da ni storil. Dejstvo, da je lahko ovirajo izvajanje nekaterih programov, pravijo, kljub oseba prepričanje, uporaba razvijalec programske opreme nezanesljiv. Če želite izvedeti, kako odkleniti založnika v Windows 10 in se bo še razpravljalo. Lahko ponudi tri možnosti vsaj.

Zakaj je potrebno odkleniti založnika Windows 10?

Za začetek, razmisliti, zakaj se taki ukrepi potrebni. Problem je v tem, da je vgrajeno v varnost (varnost) od OS del, tako rekoč, zelo previdno. Ta se aktivira in požarni zid, in tako imenovane branilec in superadmynystrator in storitev TrustedInstaller, in celo za nadzor računov.


Najbolj negativna je, da vsa ta orodja skupaj blokira izvajanje montaže ali zaganjanje aplikacij po meri nameščena le tiste sistem meni sumljive, potencialno nevarno ali nezaželeno, vendar mnogi programčkov, ki se nanašajo na povsem zakonite programske opreme. V tej kategoriji žal dobili tudi nekatere vrste voznikov.

Kako odkleniti založnika v operacijskem sistemu Windows 10 - prvo možnost

Kot je za obravnavo na osnovno vprašanje je treba začeti z najbolj preprosta rešitev, ki je za uporabo Onemogoči podpise, ki je potekala ob vsakem zagonusistemov.


Kako odkleniti založnika v sistemu Windows 10 na podlagi te situacije? Za začetek uporabite vrstico za ponovno nalaganje iz glavnega menija, tako da držite tipko Shift in po ponovnem zagonu izberete razdelek za odpravljanje napak, nato pa preidete na možnosti za zagon operacijskega sistema, kjer morate uporabiti sedmi element v meniju, ali pa samo pritisnite F7 (to onemogoči preverjanje podpisov gonilnika) po katerem lahko vsak program poteka brez težav.

Onemogočanje preverjanja zapisov

Težava, kako odkleniti izdajatelja v sistemu Windows 10, je mogoče rešiti na drug način, ki zahteva poseg v nastavitve računovodskega nadzora (UAC), saj se to v glavnem nanaša na pravice, ki jih zahtevajo zaženite aplikacijo v obliki izvedljive datoteke.
Dolgo časa, da se ne pomikate po različnih menijih, poiščite želeni del najlažje skozi iskalni sistem, ki določa želeno UAC skrajšavo. V oknu z nastavitvami opcij na levi je poseben drsnik, ki ureja raven varnosti. Treba ga je preurediti v najnižji položaj, potem pa je zaželeno, da ga ponovno zaženete.

Brisanje digitalnih podpisov

Drug način, kako rešiti problem deblokiranja založnika v sistemu Windows 10, je uporaba programov tretjih oseb. Najbolj preprost primer v tem primeru je aplikacija FileUsigner.
Njegova uporaba je, da povleče v programskem oknu ali združi s svojo bližnjico datoteko, ki jo je sistem blokiral. Pota program vam bo povedal, da je digitalni podpis izbrisan, in Windows ga ne bo več uporabljal za preverjanje.
Prav tako je enostavno uporabljati orodje Windows 10 Manager Optimizer, ki omogoča funkcijo tako imenovanega super-kopiranja na raven, ki je v datotečnem sistemu višja od lokacije blokiranega objekta. V tem primeru bo po izvedbi takšnih dejanj potrebno samo zagnati kopirano programsko datoteko in blokiranje sporočila ne bo izdano.

Dodatni ukrepi

Nazadnje lahko uporabite ustvarjanje posebnih pravil za onemogočanje blokiranja požarnega zidu ali za dodajanje izvršljivih datotek na seznam izključitev. Toda, kot kaže praksa, v tem ni posebnega smisla, saj je uporaba prvih treh tehnik ali celo običajna deaktivacija blagovne znamke omogoča, da se znebite nastajajočih težav, je zelo preprosto.

Sorodne publikacije