Quest "Združenje Skyrim": zgodovina, mimo in žuželke

Ena od ključnih nalog igre Skyrim - "Skyrim Association". To je osrednje prizadevanje za cesarstvo, ki odloča o izidu državljanske vojne v severni provinci Tamriel. Predstavlja verigo manjših misij, med katerimi smo zasegli posest, pripadali bratom neviht in vzpostavili končni nadzor nad imperijem nad severozahodnim deželam. Na koncu se moramo boriti z vodjo upora - Ullrich Dwarfom.

"Združenje Skyrim"

Kako do te naloge? Quest "Združenje Skyrim" ne zahteva moda in je prisoten v izvirni različici. Med igro bomo morali izbrati stran, na kateri se bomo dvignili. To so brat Buri, revolucionarno Nordijsko združenje, in Skyrimovi avtohtoni prebivalci, ki se borijo za neodvisnost pokrajine. Ali cesarstvo, ki skuša obdržati vse pod svojim nadzorom in premagati odpor bratov. Če izberemo stran "imperija Skyrim", bo "Skyrimovo združenje" rezultat vojne.


Za začetek morate vstopiti v cesarsko legijo. To lahko storite tako, da pridete v Samoto, v stavbo, imenovano "Temni grad" (čeprav ni videti kot grad). Tam najdemo legate Rike. Dala nam je nalogo, da se pridružimo legiji. V procesu prehoda verige imperialnih iskanj bomo dosegli glavno nalogo, ki jo osebno dajemo generalu Tuliju. Skyrimova "Skyrim Association" je povezana z glavnim zapletom, in sicer z nalogo "Infinite Time". Po njegovi zgodbi med brati neviht in imperijem pride začasnaPremirje in delitev zemljišča: določi se lastništvo, ki mu pripada.
Za obvladovanje cesarstva se moramo vrniti več posestev: Bela plaža, Rift, Winterhold, Hialmarque, Eastmark. Če bi se katerakoli lastnina prenesla na cesarstvo, potem je ne bi bilo več potrebno pridobivati.


Bela obala, Rift in Winterhold

Prva naloga verige "Skyrim Association" bo iskanje "dezinformacij" v Skyrimu. Legate Rike želi, da prestrežemo sovražnikovega glasnika, ki nosi pomembno poročilo Dunstaru. Glavni junak vzame svoj papir in pripelje legata. Ampak malo jih popravi in ​​mi podamo napačno informacijo Dunstarja pod krinko selarja. Dokumente je mogoče ukrasti, potem pa nas bodo prizadeli razbojniki. Ali pa lahko ubiješ pomočnika. Naslednja naloga je bitka za utrdbo Dunstad, ki je v lasti bele plaže. To nam daje Thule. Imperialni vojaki napadajo utrdbo, protagonist igre pa mora sodelovati v napadu.
Po tem je naloga "vojaški plen". Po odredbi legata moramo najti kompromis o služabniku Yarla Riftena. Treba je ukrasti kompromisno pismo iz mize v spalnici Anuriel, spremljevalke, in jo nato izsiljevati. V zameno za molk nam daje resnico o vojaški prikolici bratov. Stvar je še vedno majhna - da bi Rike spravili informacije in napadali karavano ali pa kot del razstavljanja.
Napadu na prikolico mora slediti napad na trdnjavo Greenwalk. Tukaj je vse preprosto - pridite na kraj, takoj hitite v bitko in zgrabite trdnjavo. NaprejNaloga je rešiti bojne tovariše iz zapora, ki se nahaja v gradu Fort, v posesti Winterhalla. Pojdimo do točke zbiranja in se skrivaj držimo zapornice. Po rešitvi Imperialov se začne bitka za utrdbo. Po tem, predajmo iskanje Tullieju.

Hjalmark, Istmark

Ob koncu bitke za grad mora Kasta iti v Rike. To nam daje predzadnjo nalogo, da se pridružimo čete, ki napadajo utrdbo Amol. Po zmagi v bitki se moraš ponovno pogovoriti z Rike. Legat nam bo povedal, da je vse pripravljeno za zadnji udarec - bitka z Ulfricom Burevisnikom, vodjo bratov Buri. Čakamo na odločilno bitko državljanske vojne - napad na Windhelm. Gremo na vrata mesta in poslušamo vojni govor generala Tullieja. Po tem se začne bitka za mesto, med katerim je potrebno iti v palačo. Tam bomo čakali na Rikeja in Tulija. Pogovor bo potekal z Utfryck Dwarfom. Pojasnjuje, da ne bo preživel Imperialov.
Nadalje spada v bitko s škratom in njegovo desno roko, kamnito pestjo. Po premagovanju Nords bo vodja upornikov vprašal za zadnjo milost - da bo osebno ubil Dovakina. To lahko storite, toda lahko storite umor Tullyja. Pri tem se bo končalo osrednje prizadevanje imperija "Skyrime", "Skyrim Association".

Napake v iskanju

Včasih so našli napake v Združenem Skyrimu. Na primer, v dialogu se niz iskanj v Rike ne pojavi, ko prehaja podopravilo "Krmiljenje nadzora nad belo obalo". LahkoČe želite rešiti posebno linijo v konzoli, lahko poskusite čakati nekaj ur, lahko pa greste v glavni šotor in "raziščete" potrditvena polja, ki označujejo utrdbe na velikem zemljevidu. Prav tako je možen hrošč, ko v tem iskanju oznaka opravila visi nad praznim prostorom. V tem primeru morate počakati nekaj ur.

Sorodne publikacije