Tiskalnik HP LaserJet 1000 Series. Zahtevnost, značilnosti in konfiguracijski algoritem

Tiskalnik HP LaserJet 1000 Series spada v skupino sistemov za upravljanje proračunskih dokumentov. Temelji na laserski metodi izpisovanja strani. Ima visoko zmogljivost in minimalne stroške za potrošni material. O njenih značilnostih bomo nadalje razpravljali.

Dokončanje

Precej tipičen seznam dobave v tem modelu periferne naprave. Ima lasten laserski tiskalnik HP LaserJet 1000 Series. Za operacijske sisteme Windows 7 in starejše različice so na voljo gonilniki, ki jih lahko najdete na CD-ju. Toda poznejše različice OS so vključevale takšno programsko opremo. Ima tudi diagnostično programsko opremo in dokumentacijo. Slednje je mogoče najti tudi v papirni obliki. Seznam dostave vključuje tudi garancijsko kartico in zagonski vložek. Vse to dopolnjujejo komunikacijske žice.


Specifikacije. Tehnologije

Kot smo že omenili, tiskalnik HP LaserJet 1000 Series temelji na laserski metodi izpisovanja strani. To vam omogoča, da hitro prikaže strani, je zelo stroškovno učinkovito z vidika potrošnega materiala. Hitrost tega modela periferne naprave je 10 strani na minuto. Hkrati bo tiskalnik porabil 15 sekund na izhodu prvega enostranskega lista. Dejanska ločljivost tiskanja je 600x600. Ko pa se aktivira tehnologija HP ​​Ret, se zadnja vrednost poveča na 1200x1200. Seveda, takšna rešitev vam omogoča izboljšanje kakovosti, vendar ne toliko,za prikaz slik in slik v monokromatskem formatu. Naprava ima mesečno omejitev 7000 listov. Ena polnilna kartuša je povprečno 3000 strani. To pomeni, da bo ponovno polnjenje tiskalnega sistema potrebno 2-3 krat na mesec. Preklopni komplet tega tiskalnika vključuje samo en priključek USB. To pomeni, da sistem ne more delovati sam. Toda skromen nabor povezav je preprost zaradi datuma izdaje te naprave.


Pri odstranjevanju strani porabi ta tiskalnik 214 vatov. V stanju mirovanja se ta parameter zmanjša na 76 vatov. To aktivira način fiksne fiksirne enote. On je tisti, ki zagotavlja tako visoko raven energetske učinkovitosti tega perifernega sistema. Glavno mesto uporabe tega tiskalnika je majhna pisarna s številnimi delovnimi mesti od 7 do 9. Tudi ta se lahko uspešno uporabi v kopirnem centru. Če vam ni treba prikazati slike ali barvne slike, je ta periferna naprava primerna za domačo uporabo.

Nastavitve: funkcije

Algoritem za nastavitev tiskalnega sistema je:
 • Tiskalnik nastavimo na mesto uporabe.
 • Sporočanje.
 • Namestite kartušo.
 • Vklopite upravljalnik in tiskalnik.
 • Nato se bo samodejno namestil gonilnik za tiskalnik HP LaserJet 1000 Series v operacijskem sistemu Windows 8 ali novejšem. V drugih primerih ga je treba namestiti z diska.
 • Naslednji korak je ponovni zagon računalnika.
 • Nato natisnite testno črko in nato izhodni sistemdokumenti so pripravljeni.
 • Stroški. Misli o napravah

  Tiskalni sistem HP LaserJet 1000 je bil izdan že zdavnaj po standardih računalniške industrije. Že je bila odstranjena iz proizvodnje in njene zaloge so bile uspešno razprodane. Zato se tak laserski tiskalnik v novi državi ne more kupiti.
  Toda v uporabljenem stanju lahko napravo za izpisovanje dokumentacije kupimo brez težav. Najdete ga lahko na različnih globalnih spletnih mestih. V tem primeru je njegov strošek 1500-2500 rubljev. Seveda je v nekaterih primerih morda potrebno zamenjati kartušo s takšnim nakupom. Vendar je to bistveno manj stroškov kot nakup novega laserskega tiskalnika. Hkrati bo junak tega pregleda služil več kot eno leto. Prednosti te periferne naprave so naslednje:
 • Zanesljivost.
 • Nizki stroški.
 • Povečana hitrost.
 • Algoritem enostavne konfiguracije pred delovanjem.
 • Zadostna oprema.
 • Samo eden je nezmožnost nakupa tiskalnika v novi državi.

  Sklep

  Visokokakovostna in zanesljiva periferna naprava je serija HP ​​LaserJet 1000. Torej, tudi v uporabljenem stanju, je še vedno relevantno. Ta tiskalnik bo trajal še eno leto. Poleg tega ima minimalne stroške vzdrževanja. Prej je delal odlično. Hkrati je mogoče bistveno prihraniti pri njeni pridobitvi, ker je cena takšnega tiskarskega sistema resnično demokratična in cenovno dostopna.

  Sorodne publikacije