Kako brezplačno prenesete "iPad" knjige na najbolj cenovno ugoden in enostaven način

iPad kot tablična naprava ni le zmogljiva programska naprava, temveč tudi odlično orodje za branje e-knjig in katere koli druge literature ali periodike. Oglejmo si, kako brezplačno prenesete brezplačne iPad knjige. Za to obstaja več osnovnih možnosti.

Kje lahko brezplačno prenesete knjige za platforme Apple: najlažja metoda

Pravzaprav pri iskanju elektronskih knjig ni treba iti daleč. Enako "native" shranjevanje datotek AppStore ima precej veliko tovrstnih sredstev.


Toda večina uporabnikov raje uporablja poseben ozkopasovni Booq. Tukaj pa obstaja ena odtenka, ki je, da vprašanje, kako brezplačno prenesete knjigo "Airpad", s pomočjo te storitve ni rešeno. Čeprav je izbira zelo široka, boste na žalost morali plačati za vse. Ampak ne bodite obupani, ker tam lahko najdete nekaj, kar ne zahteva plačila. Prav tako lahko enostavno poiščete ustrezno datoteko na internetu s stacionarnega računalnika, nato pa jo preprosto premaknete v napravo. Ampak o tem malo kasneje.

Kako brezplačno prenesti ebook "Ipad" v "native" formatu?

Za tiste, ki ne vedo, je treba omeniti, da iPad podpira lastno obliko e-knjige. Čeprav je dobro znano, da Apple aktivno promovira svoje storitve in podpira izključno lasten razvoj, medtem ko poskuša ne izgubiti dobičkav nič, pa obstajajo načini za obvoz.


Podjetje na primer predlaga uporabo formata ePub (elektronske publikacije), ki v bistvu ni le elektronska oblika, ampak tudi orodje za oblikovanje knjig in publikacij. Ampak prostor interneta je neizčrpen! Po mnenju mnogih uporabnikov je ena največjih knjižnic vir leeet.net.
Tukaj lahko najdete toliko literature o vseh okusih, ki jim mnoge storitve preprosto zavidajo. Če se želite prijaviti v knjižnico po naslovu glavne strani s pravim poševnico, morate le dodati lib. In tam že - kar želite, in ga prenesete. Uporabite lahko tudi stacionarno napravo, kot je računalnik ali prenosni računalnik, in tablični računalnik, tako da se prijavite v vir prek nameščenega spletnega brskalnika. Vse knjige so mimogrede shranjene v "native" formatu iPad.

Uporaba iTunes-a

Kje lahko brezplačno prenesete knjige, je že bolj ali manj razumljivo. Obstaja tudi druga stran medalje. Najprej lahko uporabite vire tretjih oseb, in drugič, obstaja možnost prenosa e-knjig v drugačni obliki (na primer DJVU). Kakšne težave? Vsaka "jabolčna" naprava zaznava to razširitev. In to je mimogrede univerzalno za večino knjig.
Z uporabo programa iTunes je lažje rešiti tudi vprašanje, kako lahko brezplačno prenesete knjigo "Airpad". V samem programu morate uporabiti kartico iTunes Store, po kateri se boste morali prijaviti ali vnesti aktivni Apple ID. Ko napravo priključite in inicializirate, morate iti v razdelek programa in nato izbrati tisto, ki jo želitesinhronizacijo. Vendar to ni vse. Ko knjige prenesete neposredno iz naprave, boste morda potrebovali dodatno programsko opremo. In potem je v ospredju problem, kako prenesti iPad v iBooks. Najprej je treba aplikacijo prenesti in namestiti na svojo napravo, potem pa jo lahko uporabimo skoraj v ozadju, saj je treba prijavo v določen vir najprej izvesti prek brskalnika Safari. Aplikacijo iBooks lahko prenesete, kot da zagrabite naslov. Toda ta program je tudi univerzalno sredstvo za branje knjig.

Zunanji viri

Nekako v iskanju odgovora na vprašanje, kako prenesti knjigo "Aypad-mini" brezplačno ali na katero koli drugo napravo, vključno z "iPhones", običajno nihče ne misli, da Tudi z absolutno pristojbino v repozitoriji in aplikacijah Apple lahko uporabite druga spletna mesta, ki lahko brez plačila prenesejo vse, kar Apple želi namestiti kot plačano vsebino. Nič ni preprostejše od iskanja knjige na spletnem mestu tretje osebe in prenosa na tablični računalnik ali pametni telefon, tudi če se razlikuje od izvornega formata. Lahko prenesete neposredno iz pripomočka ali iz računalnika, nato pa prenesete datoteke v napravo z isto aplikacijo iTunes.

"Bralci"

Toda na splošno, glede na vprašanje, kako prenesti knjige "Ipad" brezplačno, je mogoče dati še eno preprosto rešitev, in sicer najprej namestiti, običajno služi kot orodje za branje knjig, kot so iBooks .
Ampak! Prednosti takšnih programov, kot sta Stanza ali Bookmate, so, da lahko ne samo prepoznajo oblike e-knjig in publikacij, temveč jim omogočijo tudi neposreden dostop do internetnih virov za prenos vsebine.

V nasprotju z izidom

Kar zadeva končne napotke, ki se nanašajo na vprašanje, kako brezplačno prenesti knjige "iPad", je treba razmisliti o številnih brezplačnih programih, zasnovanih za te namene. In to ni vedno priporočljivo, da gredo v AppStore, ker je program mogoče prenesti iz drugega vira in nato nameščen iz računalnika, ko je povezan prek istega kabla USB preko iTunes in uporabo njegovih zmogljivosti. Lahko pa prenesete brezplačne knjige s katerega koli mesta in v kateri koli obliki, ki se lahko razlikuje od standardne tablične kartice iPad. Vsa ista naprava jo bo lahko prepoznala, saj Apple vedno poskuša slediti času.

Sorodne publikacije