Tyara Pernolde: Kako jo dobiti

Igra World of Warcraft za deset let velja za najbolj znano in priljubljeno po vsem svetu. Vesolje v njem je tako veliko, da ga avtorji opisujejo v več deset knjig, vendar nobena od njih ne bo našla informacij o temi, kot je Thyra Pernolde. Zanimajo jo številni istoimenski gospodje, toda le nekateri njeni igralci so ji uspeli najti. Najbolje je, da poiščete vse informacije, ki jih potrebujete o kroni, in nato pomagate svojim prijateljem pri iskanju.

Splošne informacije

Dolina Alterac je eno najstarejših krajev v vzhodnih kraljestvih, kjer se je klan severnega volka naselil po izgnanstvu.
Še vedno ohranja legendarne predmete iz preteklosti in eden izmed njih je postal Thyra Pernolda. Starodavna družina je ohranila ta relikt vsa leta obstoja. Prenesena je bila v družino, od ustanovitelja, v čigar čast je dobila ime. Za to dekoracijo so sestavili svet mojstrov Steelgorne. Delali so več dni in noči zaporedoma, krasili so jo smaragdi, iz katerih je Thiaur Pernolde prelil vse barve mavrice.


Kako najti predmet

Tyare Pernolda je ključni element v istoimenskem poslanstvu. Začetek in konec naloge prevzame grof Remington Ridgewell. Najdemo ga v trdnjavi Stormwind.
Izvajanje iskanja predvideva 10500 izkušenj in 500 ugledov. Če preberete podatke iz grafa, potem postane jasno, da je relikvija ukradla ovojnico z imenom Grelborg Sknara. Ta sovražnik se skriva v Hillsbrand obronkih. Ob prihoduLokacija znaka je, da greste do ruševin Alterac in počakate na vhodu v osrednjo stavbo. Vsak igralec nad 30 stopnjo bo lahko ubil stavo. To je ključ za Wow relikvijo Thierryja Pennoldeja. Kje ga najdemo - več kot enkrat boš vprašal druge igralce in po prejemu lastnega si jim lahko pomagal. Zdi se, da je naloga v istem Earlu of Remington Ridgwell po vrnitvi v Stormwind. Omeniti je treba tudi, da je subjekt dobil majhno število uporabnikov, saj je to edinstvena priložnost, da se izstopi iz splošne mase.

Sorodne publikacije