Najboljši čistilec za Windows 7: seznam, opis in pregledi

Operacijski sistem Windows 7 je ena od najboljših Microsoftovih izdaj. Je hiter, uravnotežen in ima potreben nabor možnosti za udobno delo. Vendar pa, tako kot vsi operacijski sistemi Windows, "sedem" pogosto nabirajo umazanijo sama po sebi, kar preprečuje normalno delovanje. To je posledica arhitekture samega operacijskega sistema. Ni razlike, kako ga oseba previdno uporablja. Še vedno se bo kopičila nepotrebno. Zato so bili pripravljeni različni programi, ki naj bi izločili "sedem" od nepotrebnih elementov. Sedaj moramo izbrati najboljše čistilo za operacijski sistem Windows 7. Najprej pa bomo razmislili o tem, kako in na kakšen način se operacijski sistem drži.

Kaj morate počistiti Windows 7

Količina neželenih datotek, aplikacij in drugih včasih doseže grozne velikosti. To je razlog, zakaj uporabnik vedno potrebuje dobro čistilo za Windows 7 v ruščini pri roki. Računalniško smeti v OS so lahko različnih vrst.


 • Krojači v registru. Če je program odstranjen na običajen način, bo v sistemu popolnoma prepustil nekaj informacij o sebi. Njihova velikost je majhna, vendar se lahko število takih zapisov prenaša na tisoč. Potem bo povzročil materialno škodo registru.
 • Začasne posodobitvene datoteke. Središče za posodobitev so prenesli na računalnik za nadaljnjo namestitev. Vendar pa po tem procesu, se ne odstranijo, ampak visi na sistemski pogon z mrtvo težo. Hkrati pa zasedajo veliko prostora. Račun lahko preide na več desetgigabajt
 • Delovni programi za izdelke. Začasne datoteke, ki jih ustvarijo številne aplikacije med delom, tudi ne izginejo. Še vedno ležijo mrtvi na pogonu sistema, dokler njihova prostornina ne doseže kritične mase, in OS ne bo začel močno zavirati.
 • Zagonski zagon. Sčasoma, v samodejnem nalaganju operacijskega sistema, obstaja veliko programov, ki ne bi smeli biti tam. Posledica tega je, da se OS zažene dolgo časa. Tudi ti programi neusmiljeno "jedo" RAM. Med operacijskim sistemom uporabnik namesti sveženj programov, pri čemer ne upošteva dejstva, da je veliko teh predpisanih v samodejnem zagonu. Temu vprašanju je treba pristopiti natančneje.
 • Predpomnilnik brskalnika. Sodobni brskalniki predpomnijo slike in celotne strani, da jih lahko takoj po potrebi prenesejo. Zdi se, da so to nepomembne stvari. Toda ta predpomnilnik lahko včasih doseže več deset gigabajtov. Vse to je shranjeno na sistemskem pogonu. Izdelajte sklepe.
 • To so samo glavni viri nereda OS. Obstajajo še drugi, vendar ne tako očitni. Zato je logično, da uporabnik potrebuje boljši čistilec za Windows 7 v ruskem jeziku. In zdaj bomo pogledali najbolj zanimive izdelke programske opreme, ustvarjene posebej za čiščenje operacijskega sistema Windows od vseh nepotrebnih. Smiselno je takoj opozoriti, da niso vse te javne službe (čistilci) brezplačne.


  Program številka ena - CCleaner

  To je univerzalni pripomoček za optimizacijo in čiščenje operacijskega sistema Windows od podjetja Piriform. To je Windows čistilec za smeti7 ima bogat nabor orodij za vse priložnosti. S svojo pomočjo lahko očistite in optimizirate register, odstranite neuporabljene datoteke na trdem disku, očistite predpomnilnik brskalnika in naredite še veliko drugih stvari. Programski izdelek je sestavljen iz naslednjih komponent:
 • Orodje za čiščenje. Izbriše izdelke delovanja različnih aplikacij (vključno s sistemom), izbriše datoteke, povezane z aplikacijami Metro (relevantne za Windows 8-10) in predpomnilnik brskalnika.
 • Orodje za čiščenje registra. Odstrani vse napačne vnose in sledi iz programov, ki ne obstajajo več. Lahko globoko očisti sistemski register, kot tudi njegovo popolno defragmentacijo.
 • Nadzorni modul za zagon. Uporabniku omogoča, da enkrat za vselej izbriše iz zagonskega območja programa, kjer ni mesta. Prav tako preprečuje nastanek novih programov tam.
 • Sestavni del za odstranjevanje dvojnikov. Išče podvojene datoteke na sistemskih diskih (in tam so točno), brisanje jih hitro, kakovostno in za vedno. Preverite lahko tudi druge particije trdega diska.
 • Modul za obnovitev sistema. Pomagajte obnoviti operacijski sistem Windows na uporabno stanje z uporabo vnaprej določenih kontrolnih točk. Deluje bolje kot redno orodje za obnovitev OS.
 • Zahvaljujoč vsem zgoraj navedenim modulom je ta čistejši sistem za Windows 7 idealen za integrirane storitve OS. Samo vse je treba narediti pravočasno. Potem ne bo nobenih težav. Vendar pa pri CCleanerju ni mogoče pozabiti na čiščenje. Program nenehno visi na pladnju inobvesti uporabnika, da je čas za uporabo njegovih storitev. Vendar uporabnost ni brezplačna. Za njegovo uporabo bo treba plačati dostojno znesek.

  Auslogics BoostSpeed ​​

  Če iščete boljše čistilo za Windows 7, lahko predpostavljate, da so vaša iskanja končana. Auslogics BoostSpeed ​​iz - ni samo nepomemben program za odstranjevanje smeti. To je zmogljiv nabor orodij za povečanje optimizacije OS. Prednosti izdelka so sposobnost upravljanja storitev in možnost optimizacije internetne povezave. Ta aplikacija je sestavljena iz naslednjih komponent:
 • Disk Defragger. Zmogljiva komponenta za defragmentiranje sistemskega pogona (in ne samo njega). Takoj zazna fragmentirane datoteke in vse to odpravi.
 • Čistilec diska. Zmogljiv pripomoček za čiščenje pogona sistema iz različnih zlorab. Uspešno obvladujete začasne datoteke OS, namestitvene datoteke, posodobitve in druge neželene neželene vsebine.
 • Čistilec registra. Uporablja se za čiščenje registra zaradi napačnih pozitivnih rezultatov, repov oddaljenih programov in drugih. Hitro in kakovostno se spopade s svojim delom.
 • Odstranjevanje registra. Orodje za defragmentiranje registra. Ne bodite presenečeni, da so lahko tudi razdrobljeni vpisi, kar negativno vpliva na zmogljivost celotnega operacijskega sistema. Začne svoje delo po ponovnem zagonu naprave.
 • Optimizator OS. Skenira izvajane storitve in priporoča, da uporabnik onemogoči najbolj škodljive storitve za izboljšanje delovanja sistema.
 • Drobilnik datotek. Hitro in kakovostno izbriše datoteke. Glavna stvar jezaupne narave O njih ni sledi. Primerna za uničevanje datotek, ki ne smejo padati v roke nekoga drugega.
 • To je glavna značilnost programa Auslogics. Dejansko so značilnosti tega izdelka veliko večje. Obstaja tudi posebna različica, optimizirana za Windows 7. Zato je ta aplikacija zelo priljubljena. To je velik čistilec za Windows 7, ki bo pomagal ne samo sprostiti prostor v operacijskem sistemu, temveč ga tudi optimizirati na vseh frontah. Vendar pa ta aplikacija ne bo delovala brezplačno. Za licenco boste morali plačati. Zdaj pa si oglejmo ne manj zanimive, ampak bolj preproste programske izdelke.

  Wise Care 365

  Ta program je enostavnejši od zgoraj opisane pošasti. Toda to ne pomeni, da se ne more šteti za najboljšega čistilca za Windows 7. "Ta aplikacija lahko hitro in natančno očisti Windows od nepotrebne vsebine. Nič ni narobe s tem, da ima precej majhne dimenzije.Brisanje registra Pripomoček hitro in učinkovito odstrani vse repe iz nameščenih in oddaljenih programov, napačne zapise in drugo smeti iz sistemskega registra.
 • ) Prilagodi Program bo analiziral varnostne značilnosti sistema in uporabnikom ponudil korake za izboljšanje varnosti računalnika in izboljšanje zasebnosti.
 • Optimizacija sistema: Programski izdelek bo analiziral splošno stanje OS in izdal določeno število.priporočila za izboljšanje učinkovitosti in optimizacijo operacijskega sistema kot celote.
 • Nadzor zagona. S to možnostjo lahko uporabnik odstrani iz zagona vse nepotrebno in prepreči nastanek novih programov tam, kjer ni prostora.
 • Defragmentacija. Funkcija, ki bo omogočila posodobitev sistema. Hitro zazna fragmentirane datoteke in odpravi težavo.
 • Obnovitev datoteke. Program ima modul, ki omogoča visoko verjetnost za obnovitev pomotoma izbrisanih datotek.
 • Globoko čiščenje. Če omogočite to možnost, bo Wise Care preveril vsak vogal OS za prisotnost smeti in jo takoj odstranil. Priporoča se enkrat na mesec.
 • Zato je uporabnost Wise Care 360 ​​zagotovo najboljši čistejši program za Windows 7 v svojem razredu. Seveda so CCleaner in Auslogics sposobni več, vendar niso tako kompaktne velikosti. Ta pripomoček ima dve različici. Eden od njih (Free) omogoča uporabo programa brez omejitev. Samo nekatere funkcije ne bodo na voljo. Vendar pa obstaja različica Pro, za katero boste morali plačati. Vendar pa to dejstvo ni nikoli ustavilo naših rojakov.

  Glary Utilities Free

  Že iz naslova je jasno, da je ta pripomoček popolnoma brezplačen. Kot čistilec smeti za Windows 7 je skoraj popoln. S svojo kompaktno velikostjo ima program bogato funkcijo. Na primer, ta skromen izdelek ima v svoji strukturi drobilnik, ki lahko hitro, kakovostno in varno odstrani zaupne datoteke. Upoštevajte, da je bilo to vedno prerogativ večResni izdelki, kot so Auslogics ali CCleaner. Lepo je, da se začnejo merila primerjati s prostimi in majhnimi izdelki. Razložimo, kaj lahko uporabniku ponudi ta aplikacija:
 • Niz orodij za delo z registrom. Pomožni program je sposoben očistiti, odmrzniti, ustvariti varnostno kopijo (za različne izredne razmere) in obnoviti. Impresiven nabor možnosti.
 • Orodja za delo z diski. Program se bo zlahka spopadel s čiščenjem, defragmentiranjem, pridobivanjem in brisanjem podvojenih (in praznih map), odstranjevanjem nepomembnih bližnjic in drugih nalog.
 • Optimizacija OS. Ta majhen program lahko optimizira RAM vašega računalnika in katerega koli brskalnika, ki je nameščen v sistemu. Pravzaprav potrebujete možnost.
 • Orodje za odstranjevanje virusov. Zdi se neverjetno, vendar ima aplikacija vgrajeno orodje za odkrivanje in odstranjevanje različnih zlonamernih programov.
 • Orodja za upravljanje sistema. Ta kategorija vključuje nadzor zagona, storitve, razporejevalnik, upravitelj opravil in druge komponente OS.
 • Komponente za upravljanje voznika. Program preveri ustreznost gonilnika, išče nove različice na spletu. Prav tako lahko naredi varnostno kopijo gonilnikov (za vsak slučaj).
 • Priročnik za odstranjevanje programov. Pripomoček vam bo pomagal pravilno odstraniti programe, nameščene v računalniku. Hkrati bo to naredila, da ne bo nobenih repov.
 • Niz možnosti v programu Glary Utilities Free je lepimpresivno. Ima vse možnosti, da postane najboljši čistilec smeti v operacijskem sistemu Windows 7. Ta nabor možnosti je značilen za brezplačno aplikacijo. Ampak vse to je resnično. Ta pripomoček lahko tekmuje z zmogljivimi in dragimi programskimi izdelki (vzorec Auslogics). Glede na funkcionalnost, ni zelo slabša od njih. Programska oprema za nalaganje je lahko popolnoma brezplačna na uradni strani razvijalca. Za mnoge uporabnike bo ta program postal številka ena.

  Windows Cleaner

  Majhen pripomoček, ki se popolnoma ukvarja z vlogo čistejših datotek za Windows 7. Najverjetneje je, da so ga ustvarili ruski razvijalci. Zato ne bo težav s prevajanjem (kot v mnogih drugih programih takšnega načrta). Izdelek je popolnoma brezplačen, vendar nima tako bogatih funkcij kot vsi zgoraj navedeni programi. Vendar se lahko uspešno uporabi za čiščenje sistema Windows 7 iz neželenih datotek, aplikacij in še več. Kaj je pripomoček? Tukaj je seznam njegovih funkcij:
 • Brisanje registra. Ta majhna aplikacija bo hitro in kakovostno odstranila iz operacijskega sistema OS napačne zapise, ostanke izbrisanih programov, nepravilne tipke in druge neželene vsebine, ki bodo prenesli register.
 • Brisanje sistemskega pogona. Program se popolnoma spopade z iskanjem nepotrebnih datotek in njihovo kasnejšo odstranitvijo. Prav tako lahko najdete dvojnike in datoteke.
 • Izboljšana možnost čiščenja. Uporablja se v primeru, da je potrebno globoko čiščenje. V tem načinu lahko program najde vse, vključno s tem, kar je skrito globoko v globini OS.
 • Brisanje predpomnilnika brskalnika.Pripomoček uspešno deluje s predpomnilnikom spletnih brskalnikov, kot so Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera in Safari. Podprt je tudi razvpiti "Explorer".
 • Tu načeloma in vse njegove možnosti. Funkcionalnost ni zelo bogata, toda kot čistilec diskov za Windows 7 je ta program popolnoma uporaben. Deluje hitro in kakovostno. Brezplačno je. Za podporo OS v čistosti in vrstnem redu njenih zmogljivosti je dovolj. Če omogočite možnost razširjenega čiščenja, potem ne bo nobene možnosti. Poglejmo še nekaj aplikacij istega razreda.

  WinUtilities Free

  Še en majhen program z bogato funkcionalnostjo. Ima izredno visoko hitrost in razširjen nabor naprednih možnosti. Izdelek se lahko podeli naziv "najboljši čistilec za Windows 7". Mnenja o tem so izredno pozitivna. Kljub prostemu statusu je program sposoben veliko. Tukaj je seznam njegovih glavnih značilnosti:
 • Orodja za delo z diski. Program je sposoben čistiti, odmrzniti in optimizirati klasične mehanske trde diske. Postopek se lahko zažene z enim samim klikom.
 • Niz orodij za optimizacijo operacijskega sistema. To vključuje komponente za defragmentiranje registra, optimizacijo storitev, konfiguriranje pomnilnika RAM in pripomočke za delo z samodejnim nalaganjem.
 • Komponente za delo z datotekami. Niz orodij za odstranjevanje dvojnikov in velikih polj, polnih in zaupnih podatkov.
 • Pripomočki za upravljanje sistema. Orodja za delo s planerjem, dispečerjemnaloge, nadzor sredstev, nastavitve samodejnega izklopa za vaš računalnik.
 • WinUtilities Free je visoka hitrost, lahko čisti in optimizira skoraj vse. V tem primeru je program popolnoma brezplačen in ima dokaj kompaktno velikost. Ruski jezik v vmesniku je, da bo zagotovo zadovoljil domače uporabnike. Zato je to najboljši čistejši program za Windows 7 v svojem razredu.

  Advanced System Care Free

  Dober pripomoček iz IObita. Ima dostojno nabor funkcij in hkrati popolnoma brezplačno. Izdelek je na seznamu najboljših čistil za registre Windows 7, ker dobro opravlja svoje delo. Poleg tega ima pripomoček povsem sodoben dizajn z intuitivnim vmesnikom. Prisoten je tudi ruski jezik. Kaj je program? Tukaj je seznam ključnih značilnosti:
 • Optimizacija OS. Program ima nabor orodij za upravljanje zagonskih možnosti, stanja pomnilnika, defragmentacije registra, hitrosti internetne povezave, nastavitev samodejnega zagona.
 • Čiščenje OS. Ta kategorija vključuje orodja za čiščenje sistemskega diska, registra, odstranjevanje zlomljenih oznak, nepotrebnih nizov datotek in različnih dvojnikov.
 • Zaščita OS. Aplikacija ima močno orodje za iskanje in odstranjevanje različnih zlonamernih programov. Odlično se spopasti z ne zelo strmimi virusi.
 • Varnost OS. To vključuje orodja, kot so Doctor Discs (za iskanje in odpravljanje zlomljenih skupin) in File Shredder (uporablja se za neizkoriščene)brisanje zaupnih datotek)
 • Na splošno je program Advanced System Care Free odličen pripomoček za optimizacijo in čiščenje operacijskega sistema Windows. Tudi program je popolnoma sposoben za delo v samodejnem načinu. Uporabnik mora samo pritisniti na en gumb za začetek celotnega niza čiščenja in optimiziranja operacij OS. Ta program je najboljši čistilec datotek za Windows 7, ki deluje popolnoma v samodejnem načinu.

  InfoMan

  Verjetno najmanjši program. Na trdem disku v nameščeni obliki potrebujete le nekaj megabajtov. Poleg tega je neverjetno preprosta. Zato je pripomoček vključen v oceno čistil za Windows 7. Z množico možnosti (pri takšnih velikostih) ni enak. Za kaj je to "palčno" orodje sposobno? Seznam funkcij bo kratek:
 • Počistite register. Zelo hitro in kakovostno, InfoMan odstrani programski rep, napačne vnose in druge nezaželene registre.
 • Brisanje pogonov. Opravljeno v rekordnem času. Brisanje je predmet začasnih programskih datotek, namestitvenih datotek in drugih neželenih smeti.
 • Shranjevanje gesel. Toda to je nepričakovano. Toda program ima dober upravitelj gesel v svojem naboru orodij, ki bo varno zaščiten. Zelo priročna možnost.
 • To je vse o InfoManu. Izdelek velja tudi za enega najboljših čistil za Windows 7 te vrste. Program ima priročen in intuitiven vmesnik v ruščini in deluje zelo hitro.

  Mnenja uporabnikov

  Po ocenah je najboljši čistilec računalnikov za operacijski sistem Windows 7 večnamenski kombinacija Auslogicsa. To je toTo je prava pošast te vrste. Od brezplačnih aplikacij lahko Glary Utilities Free velja za najboljše. Tudi dokaj kakovosten izdelek. Vendar pa program Wise Care 365 priporočajo skoraj vsi uporabniki, kar pomeni, da za čistejšo od te ravni nima nobenih slabosti. Po ocenah je najboljša mini aplikacija InfoMan. S programsko opremo CCleaner uporabniki ugotovijo, da lahko ta program odstrani gesla, pomembne datoteke in jih vzame kot nepotrebne. Poleg tega se ne posodablja samodejno, kar pomeni, da je treba znova namestiti nove različice.

  Sorodne publikacije