Acerjevi izdelki: prenosni računalniki. Laptop modeli in njihove značilnosti

Acer je znani proizvajalec računalnikov iz Tajvana, ki je obstajal od leta 1976. Po statističnih podatkih vsak četrti uporabnik raje izbere prenosni računalnik Acer. Stari modeli, ki niso v proizvodnji, so še vedno priljubljeni pri javnosti. V veliko povpraševanje so. Razlog za to je dejstvo, da je cena za njih padla, vendar so zaradi tehničnih značilnosti slabše od nekaterih supermodernih novosti drugih proizvajalcev. Seveda, zunaj konkurence so novi Acer računalniki trenutno na trgu. Prenosni računalniki, ki so primerni za različne potrebe potrošnikov, so eno najpomembnejših področij za razvoj podjetja.


V nadaljevanju lahko preberete kratek pregled nekaterih naprav z blagovno znamko. Zakaj so bili ti prenosni računalniki Acer priznani? Modeli, ki jih vidite v članku, so najpomembnejši izdelki tega proizvajalca. Obseg njihove prodaje je dosegel vse rekorde.

Acer Aspire Notebook: modeli in serija

Ta linija vsebuje nekatere od najbolj priljubljenih naprav v podjetju. To je najbolj uspešen Acerjev projekt. Prenosniki s superkompaktnimi in zmogljivimi modeli pomagajo rešiti različne naloge za povprečnega uporabnika, od gledanja filmov do poslovnih procesov. Zdaj pa v raznolikosti serije Aspire lahko celo zamenjate. Naprave vsake od njih se razlikujejo po svojih posebnostih. Serija Aspire V ima visoko zmogljivost in dobro grafiko, ki vam omogoča, da jo uporabljate za različne potrebeza gledanje filmov in pisarniško delo. Aspire V Nitro je serija, ki je še bolj primerna za večpredstavnost. Acer je poskrbel tudi za estetiko. Prenosni računalniki Nitro se razlikujejo od ostalih serij z oznakami V z elegantno zasnovo osvetljenega tipkovnice, izboljšanim sistemom čiščenja, inovativnimi tehnologijami za hitro internetno povezavo in večjo ločljivostjo posnetkov na zaslonu.


Aspire F je postavljen kot zmogljiva naprava za vsakodnevno uporabo. Poseben poudarek je na življenjski dobi baterije - baterija vam omogoča, da rozet ne omenjate približno dvanajst ur. Ta prenosnik je na voljo v petih barvah: črna, srebrna, bela, rdeča in modra. Aspire E - še ena klasična, a hkrati sofisticirana različica. Prenosnik je na voljo tudi v več barvah. Vsak od modelov v tej seriji ima svojo posebnost. Aspire E1 je opremljen z DVD predvajalnikom, vendar ni slabši od prefinjenosti prenosnega računalnika Aspire E11, ki ga spodbuja pomanjkanje ventilatorja. Omeniti velja še proračunski model Aspire ES, ki prav tako navdušuje oči s svetlimi vložki v ohišju. Aspire R - serija prenosnih prenosnih prenosnikov. Zaslon na dotik se lahko obrne za 360 stopinj in uporabi več različnih načinov gledanja. Modeli R11 in R14 imajo 4 načina gledanja, v R13 pa do 6. Aspire S je sodoben ultrabook. Model S13 v smislu razmerja med ceno in kakovostjo je namenjen širokemu krogu potrošnikov. Aspire S7 velja za luksuzno napravo, njena lahka pa ne vpliva na zmogljivost.na visoki ravni.

Acer Swift

Acer Swift 7 je trenutno najtanjši prenosni računalnik na svetu. Njegova debelina - nekoliko manj kot centimeter, se lahko primerja z debelino standardnega pametnega telefona. Teža laptop je tudi prijeten: 11 kg Poleg tega je še vedno tiho, saj je ventilator v tem modelu ni, in namesto trdega diska - polprevodniški pogon z zmogljivostjo 256 GB.
Ta prenosnik ima bližnjega sorodnika - Acer Swift 3. Ni tako zahteven kot "sedem" (debelina 179 mm, teža 15 kg), vendar ne manj impresivna. Ohišje je izdelano iz kovine, osvetljena tipkovnica, pomnilnik toliko kot Swift 7 ima večje število priključkov.

Acer Spin - prefinjen transformator

Kompaktni in lahki prenosniki serije Spin delujejo v štirih načinih:
 • klasičen prenosnik;
 • tableta;
 • predstavitev;
 • .
 • Spin 7 z diagonalo 14 palcev v svoji debelini lahko tekmuje tudi z zgoraj omenjenim Swift 7 - je le nekaj milimetrov debelejši. Poleg tega še vedno obstajajo modeli Spin 3 in Spin 5, ki sta različno velikosti diagonale - 155 in 135 palcev. Proizvajalci zagotavljajo visoke multimedijske zmogljivosti in dolgo življenjsko dobo baterije.

  Acer Predator - nebrzdana pošast

  Poseben interes je vladar Predatorja. Z enim samim pogledom na ta prenosni računalnik postane jasno, da gre za pravo igralsko pošast z večjo produktivnostjo, debelino skoraj 4 cm, okrepljen hladilni sistem z dodatnim zunanjim ventilatorjem v obliki bloka, vstavljenega namesto optičnega pogona.Tipke dopolnjujejo agresivna črna in rdeča oblika. Dodajte 1 terabajt glavnega pomnilnika, 16 GB RAM-a in Full HD zaslon z IPS matrico.
  Ta črta je ponos Acer. Predatorski modeli so predstavljeni v več konfiguracijah - z diagonalo zaslona 15 in 17 palcev.

  Acer Aspire Switch

  To je hibridni računalnik za tablični računalnik in prenosni računalnik: zaslon je zdaj izključen iz naprave in popolnoma funkcionalen kot tablični računalnik. Tudi tipkovnica ima skrit trdi disk. Če uporabnikom ne bodo všeč klasični Acer prenosniki, bodo vsi modeli serije Aspire Switch zanimiva zamenjava za njih.
  Vsak model Aspire Switch je edinstven na svoj način. Tipkovnica Switch 12 je na primer brez navadne sledilne ploščice. Namesto tega se na sredini tipk "G", "H" in "B" nahaja tako imenovana krmilna palica z merilnikom deformacij - gumb, ki nadzoruje kazalec. Za udobno uporabo stikala na dotik 12 s pomočjo dodatka podjetja Acer-Pen Active Pen.

  Acer One 10

  Še en eleganten hibrid prenosnika in tabličnega računalnika. Lahek in kompakten 10-palčni diagonalni model. Primerna za tiste, ki morajo občasno obrniti osebni računalnik v tablični računalnik in nazaj. Treba je omeniti dolgo življenjsko dobo baterije. Majhna pomanjkljivost tega modela je šibka glavna in sprednja kamera, katere moč je le 2 milijona slikovnih pik.

  Serije Acer Extensa

  Extensa so klasični računalniki za vsakodnevno delo. Ta prenosni računalnik se ne razlikuje po domiselnem dizajnu ali najnovejših tehničnih inovacijah, vendar deluje odličnopisarniške naloge, iskanje informacij na internetu. Odlična izbira za tiste, ki ne želijo sodelovati pri iskanju modnih pripomočkov, ampak preprosto potrebuje zanesljivega pomočnika iz podjetja Aser.

  Prenosni računalniki, ki so primerni za Office

  Aspire iz Acer Travelmate - prenosni računalniki, idealni za poslovneže, ki so pomembni za polnjenje in delovanje, ne za videz. Za poslovneže je stroga zasnova, naprava majhne teže, mat zaslon, priključki HDMI in D-sub za povezovanje monitorjev. In utemeljitev svojega imena, je Travelmate zelo primeren za potovanje - telo je tesno sestavljeno in zasnovano za dolg prevoz, življenjska doba baterije pa doseže osem ur. Travelmate P236M ima operacijski sistem Linux.

  Acer Chromebook

  Ime tega modela izhaja iz Googlovega OS, ki ga je namestil Chrome OS. To odraža glavno nalogo te naprave - brskanje po internetu. Glede na nekatere študije, med ameriškimi študenti in šolarji, ta model vodi okoli priljubljenosti celo zloglasnih Appleovih izdelkov.
  Hkrati je zmogljivost Chromebooka dovolj majhna - ni primerna za težke aplikacije: grafične urejevalnike ali video aplikacije.

  Nekaj ​​skrivnosti

  Kako najti Acer Laptop Models? Najlažje je pregledati ustrezno dokumentacijo. Kaj pa, če ni preživela? Kako določiti model prenosnega računalnika Acer v tem primeru? Poskusite pogledati pod spodnjim pokrovom - ponavadi je nalepka s črtno kodo, ki pravi ime vaše serijeprenosni računalnik in številsko kombinacijo številk in črk, kar pomeni model. Če nalepk nenadoma ne najdete tam, poskusite programsko orodje, ki vam bo pomagalo določiti model prenosnega računalnika Acer. Najprej morate vnesti v iskalno okno kombinacijo črk "cmd" brez narekovajev. Prikaže se ukazni poziv. To je treba vnesti ročno: "wmic csproduct get name" tudi brez narekovajev. Naslednja vrstica bo izpustila besedo "Ime" in takoj pod njo se bo pojavila še ena vrstica spodaj. Kako izvedeti tehnične značilnosti modela Acer? Prenosnik bo odkril vse skrivnosti uporabe posebne programske opreme, ki bo zbirala in zagotavljala vse informacije iz vaše naprave: vrsto in količino RAM-a, model grafične kartice, matično ploščo. Priljubljeni tovrstni programi - Everest ali CPU-Z. Ne razočarajte uporabnikov prenosnih računalnikov Acer. Vsi modeli vredni pozornosti in že nekaj let pred prodajo najmočnejšega konkurenta - Apple.

  Sorodne publikacije