Opis satelitskega modula Sagemcom DSI87-1 HD

Nov razvoj Sagemcom DSI87-1 HD (brez posebne konfiguracije) je zasnovan za sprejemanje in oddajanje posebnega seznama programov. Predpona vam omogoča, da delate s sliko z odlično jasnostjo. Slika ima visoko ločljivost. Sprejemnik deluje s kartico za pogojni dostop Viaccess. Naprava temelji na procesorju STi 7111. Frekvenca je 450 MHz. Zaradi teh funkcij je delo čim hitrejše, slika pa je kakovostna. Če želite, lahko gledate nešifrirane kanale, ki se oddajajo na treh drugih satelitih. Teletekst v meniju Sagemcom DSI87-1 HD v ruskem jeziku.
Zadnja plošča DSI87-1 HD

Priključki se nahajajo na zadnji strani naprave. To je vtič za priključitev napajalnika. Ima ethernetna vrata in antenski adapter. Izhajata tudi HDMI, PDIF, RCA in SCART vtičnica. Zaradi prisotnosti TV vodnika EPG lahko oseba preklopi kanale. Če uporabljate pomnilnik flash, morate to storiti skupaj s funkcijo TIME SHIFT. Potem bo oblikovan spomin. Vendar morate razumeti, da bodo v tem primeru prejšnje datoteke izbrisane. Ko prvič zaženete, lahko geslo nastavite na "starševski nadzor", če je to potrebno. Tako bodo starši lahko omejili ogled visoko kakovostnih orodij. Daljinski upravljalnik Sagemcom DSI87-1 HD omogoča spreminjanje oblike slike. Če obstaja povezava prek paketa kanalov, potem lahko greste v vašo osebno pisarno, gledate najave filmov, TV serije. Na voljo so tudi športiprenos Pri delu s televizijskimi omrežji si lahko ogledate kabelske kanale, ki pripadajo družini NTV +.Paket Sagemcom DSI87-1 HD

V kompletu pri nakupu sprejemnika prihaja naprava, dva kabla za preklop na različne vtičnice, daljinsko napajanje, daljinski upravljalnik. Slednje deluje na baterije. Obstaja vsa potrebna dokumentacija. Naprava ima standardno garancijo, kar dokazuje ustrezen kupon. Navodilo je napisano v ruskem jeziku.

Ergonomija

Ohišje Sagemcom DSI87-1 HD (pregled, ki omogoča razumevanje, ali je ta naprava majhnega obsega in oblike pravokotnika, je naslikana v temnem odtenku, vgrajen trdi disk ni narejen, zato je proizvajalec dosegel takšne dimenzije. Na voljo je tudi USB vmesnik (opcijsko) in daljinski napajalnik, ko je naprava vklopljena, sta na zaslonu prikazana številka kanala in čas oddajanja, zaslon je nameščen na sprednji plošči, na isti strani je ključ, ki je odgovoren za navigacijo po kanalih. . Iz spominskih kartic, off-USB priključek Slednja je bila ustanovljena posebej. - kot jamstvo, da se bo sprostil naslednjo nadgradnjo

Koristi

Sagemcom DSI87-1 HD Menu ima priročen in popoln vmesnik. Tuner je zelo občutljiv. Številne uporabnike privlači oddajanje satelitskih kanalov. Kakovost in vrednost sta združena z "navdušenjem".

Slabosti

V standardnem načinu ne morete iskati nekodiranih kanalov.Dodatni pomnilnik je mogoče formatirati, potem pa se bodo logično izbrisali prejšnji podatki. Izbranega satelitskega kanala ni mogoče spremeniti. Ta funkcija manjka, vendar ni kritična.

Sorodne publikacije