Arkadne igre: kolonialne morske alge: kratek pregled ključnih vidikov

Igra "Alien Colonial Seafish" je v letu 2013 imela vse možnosti, da postane eden najboljših projektov leta. Tukaj je veliko uporabnikov priljubljenih pri postavljanju konfrontacije s ksenomorfi s svojim vesoljem in skrivnostnim ozračjem. To je bilo zagotovljeno v času sprostitve uspeha celotne vojske navijačev, a razvijalci niso uspeli. Kaj natančno najdete v tem članku.

Zgodba ni zasidrana.

Prvo opozorilo na igri "Aliens: Colonial Sea Peaks" je zvenelo v zgodnji fazi. Razvijalci so najprej obljubili, da ne bodo mogli le ohraniti prvotno vzdušje.
Grozili so, da bodo naredili serijo iz digitalnega projekta tega nadaljevanja. Oboževalci so si podrli roke in medtem so ustvarjalci ogreli svoj interes. Nenadoma se izkaže, da parcela pehote prispe na ladjo "Sefora", da zagotovi pomoč plovilu "Sulak". Do takrat je moral zapustiti zvezdni sistem, toda iz neznanega razloga je bil na isti orbiti LV-426. "Nadiya Hadli" je bila skoraj povsem nedotaknjena in močna eksplozija v filmu se ni zdela nikoli. Na splošno avtorji niso obotavljali, da bi prepisali zgodovino mimo vseh kanonov.


Igranje

Zdi se, da bi moral biti projekt "Tujci: kolonialni morski vrhovi" odličen, če ste pozorni na vse zgodbe avtorjev in njihove dnevnike. Pravzaprav se je vse izkazalo za žalostno.
Pred uporabniki na izhodu je bil strelec v hodniku, kjer se je protagonist v ekipi tovariš marincev spopadal s ksenomorfi. Tudi takšni navijačilahko drži, ampak po prvi uri, neverjetno hackwork delo menjalnika je presenetljivo. Sovražni trenutki so tako neumni, da lahko zavedejo celo otroka. Ko so na neposrednih spopadih, potem brezglavi tekači tekajo samo na protagonista. Vse zato, ker so vnesli informacije o nesmrtnosti drugih marincev. V igri "Aliens: Colonial Sea Maids" na mimo nivojih izgledajo enako. Ne pozabite samo pohod skozi kanalizacijski sistem brez orožja, kjer je vsaj nekako vzdušje in jog skozi isto "Hope of Hadley". Na papirju je igranje izgledalo tako razburljivo, kot je bilo v resnici dolgočasno. Zato je veliko uporabnikov vrnilo denar za eno uro po nakupu take zabave.


Razbito ozračje

V filmih o grozljivih in razumnih tujcih - ksenomorfih je obstajala neverjetno grozljiva atmosfera, v kateri bi lahko celo en predstavnik te vrste izrezal celo človeško kolonijo, da ne omenjam ladje.
Med potekom igre "Aliens: Colonial Morpheus" je občutek popolnoma drugačen. Tujec iz vesolja lahko misli, da ga napadajo brezumna bitja, ki jih ljudje uničujejo. Za eno ali dve uri se bo celo spustilo, toda tukaj so bili navijači resnično razočarani. Kislina nasprotnikov skoraj ne škodi, lahko ubijejo le glavnega lika, vendar jih kot pravega superhera potisne stran od njega in njegovih nog, in da samo privabi. V boju z roko v roki se lahko vsi marinci borijo s ksenomorfi. Poleg tega, sovražniki v igri "Aliens: Colonial Seafishes"vzemite ne trik, ampak banalen znesek. Razvijalci so se odločili, da ne bodo samo zavrnili kanonično zgodbo, ampak tudi naredili napako v njej. Tako so se v igri pojavili vesoljci-kamikaze in druge vrste nasprotnikov. Primeri tako poceni ustvarjalnosti v projektu obilujejo.

Kaj pa prosi?

Igra "Aliens: Colonial Seafish" je razočaranje za mnoge uporabnike, čeprav imajo dober multiplayer način in dober zvok.
To je premajhno, da bi popravili stanje. Bistvo je, da je vodstvo Gearbox-a pripovedovalo nekaj neznanih ljudi. Prav ta pisarna se je ukvarjala z pomembnejšimi in donosnejšimi franšizami. Poleg tega so imeli več igralcev, njegova kakovost pa se je močno razlikovala od zgodovine enega igralca. Rezultat je vse bolj navdušil z dejstvom, da ni bilo tako očitno. Razvijalci tako spretno obljubil veliko zanimivo, pokazala skladnost z mračno vzdušje, v resnici pa je bil še en koridor predstavnik žanr strelec. Za snemanje množice ksenomorfov ni tako neprijetno, je sramota s stališča ventilatorja. Če pogledamo filme, se lahko zlahka strinjamo z oceno igralcev na različnih virih, ki se gibljejo v razponu od 3-4 točk od 10 možnih. Igra se je krstila z očitnimi ruševinami, ki so si zaslužili. Kritiki so bili blažji zaradi glasnega imena razvijalcev. V vsakem primeru lahko projekt sedi le, če je že minilo več tisoč drugih odličnih del v industriji.

Sorodne publikacije