Glavna miška A4Tech XL-740K: fotografije in ocene

Igralci niso vedno izgledali kot majhne igre, ki so sposobne za veliko iger. Pred tem so igralne naprave imele skromen videz in nevsiljive parametre. A4Tech že dolgo dela na manipulatorjih, vključno s serijo X7, ki se je uveljavila na mizah mnogih igralcev.

Proizvajalec

A4Tech je na trgu od leta 1987. V tem času je podjetje uspelo osvojiti vse svoje naprave. Poleg miši ustvarja tudi spletne kamere, tipkovnice, zvočnike, slušalke in še veliko več. Toda miška je postala prvi izdelek proizvajalca. Za države CIS je kitajska družba postala znana leta 1990. Torej, do leta 2012 je Rusija postala glavni podpornik blagovne znamke, po Kitajski.


Čeprav ima družba zdaj veliko konkurentov glede na serijo Razer in Steel, še vedno ne pušča vodilnega položaja pri prodaji igralne opreme.

Serija

V trenutku, ko je bil izdan model A4Tech XL-740K, so mnogi igralci vedeli za serijo X7. Tudi danes igralci raje raje to posebno družino igralnih naprav. Leta 2008 so kontrolorji izgledali skromnejši, niso imeli tako čudnega videza in niso imeli tako širokega nabora parametrov. Zdaj lahko celo modeli 2014-15 osvojijo vsakega igralca začetnika. Na splošno so mišje družine označile nastanek generacije igralnih manipulatorjev. In čeprav se A4Tech x7-XL-740K zdaj spominja nekaj, je model še vedno najuspešnejša in najboljša možnost za igre tistega časa.

Izbira

Izbrati igralno miško je razumeti, kolikonekateri parametri so specifični za vas. Nekateri verjamejo, da bo visok dpi izboljšal igro in dvignil spretnost. Toda če ugotovite, so številke 6000 dpi samo marketinška poteza, ki bo dejansko povečala stroške miške.


Pomembno je, da ima krmilnik iger odzivni čas in odzivni senzor. V nasprotnem primeru, če imate monitor visoke ločljivosti, bo dovolj in 2000 dpi, če je zaslon 1366 x 780, potem lahko vzamete manipulator in povprečno ločljivost 500-600 dpi.

Paket

Ampak pojdimo naravnost na zastarelo miško A4Tech x7 XL-740K. Dostavljen je bil v skromnem paketu. In če proizvajalci zdaj poskušajo pritegniti pozornost kupca na različne materiale iz škatel, svetlo poligrafijo in kombinacijo barv, potem so v letu 2008 vsi mislili manj o tem.
Ta model je bil dostavljen v preprosti škatli sive in zelene barve. Spredaj je bil logotip serije z receptom "Choice of the Champions". V nadaljevanju je bil prikazan model posebnega krmilnika. V notranjosti je bila črka "X", v kateri so bili prikazani posnetki iger. V levem kotu polja je niz iger, ki opisujejo glavne prednosti miške, desno pa so digitalni parametri. Podatek o značilnostih je bil razširjen. Proizvajalec je postavil sliko modela, oštevilčil vse gumbe na ohišju in opisal njihovo funkcionalnost. Zgornji pokrov je bil zložljiv in podoben vratom. A4Tech XL-740K se je skrival za njim v plastičnem oknu. Na vratih "je opozoril na zmožnosti programske opreme blagovne znamke, ki je šla na disk. Tukaj so bili posnetki zaslona oskarjevega programaurejevalnik miške in informacije o nastavitvah naprave. Na splošno je celotna škatla izgledala kot en velik analog pouka.

Dopolnitev

Manipulatorji se redko kvalitativno in velikodušno razlikujejo od popolnega kompleta. Ta model ni bil izjema. Znotraj je uporabniški priročnik, programski disk, rezervne noge in miška sama. Mimogrede, programska oprema na začetku ni bila prevedena v rusko, čeprav so prebivalci Rusije postali glavni kupci naprav iz podjetja.

Oblika

A4Tech XL-740K Black Red se očitno odlikuje po videzu. Design je postal model klicne kartice. Zaradi njega je jasno, koliko se je podjetje želelo približati trendom leta 2008. Takrat je bil asimetrični primer presenetljivo odkrit le v igralnih manipulatorjih. Prvič se je prvič pojavil v tej seriji. Ta model smo pogosto primerjali s prejšnjim modelom X7718-F. Radikalno so se razlikovali. Gumb za spreminjanje ločljivosti je postal pregleden. Ko izdate dpi, potem spremeni barvo. Senzor je postal laserski, ne optični. Tako je bilo mogoče uporabiti krmilnik na različnih površinah. Če na roki ni bilo preproge, je bilo enostavno delati z manipulatorjem na mizi, oljnimi krpami in celo s krpami. Edina stvar, ki je med točnostjo igre nekaj padla. Pomembno je bilo tudi, da se kritje primera nadomesti. Če je bilo prej, je bila najdena sijajna površina, A4Tech XL-740K je dobil mat površino z uporabo tehnologije soft-touch. Pogojno lahko sprednji del razdelimo na dva dela. Kraj pod dlanjo je pokritrdeča in črna poligrafija, na kateri je naslikan logotip družine X7. PKM in LKM sta prav tako pokrita z istim materialom. Med njimi je kolo, pod katerim je gumb za prilagoditev dovoljenja. Pod palcem je gumijast vložek. Ima rebrasti premaz, ki ne zbira umazanije.
Na dnu je prostor, kjer je sedem težkih. Njihova skupna teža je 20 gramov, toda zaradi njih lahko prilagodite težo miške in uravnotežite dimenzije. Kabel je postal veliko debelejši. Nekdo misli, da je to pomanjkljivost, nekdo bo, nasprotno, kot zanesljivost žice. Kako pogosto se zgodi, da je rushing in ni možnosti za zamenjavo ali popravilo kabla.

Funkcije

Pregled A4Tech XL-740K lahko pripelje bralca do ideje, da je pred nami drugačna miška. Dejansko je razvoj izdelkov iz Razerja, konkurenčnega podjetja, dobival zagon. Strokovnjaki iz A4Techa so opazili, da je priljubljenost novih konkurenčnih gonil, ki jih povzroča njihova zasnova, odločila tudi, da poskuša sprostiti nekaj podobnega. Zato se je izkazalo, da je novi model neke vrste prototip. To je razvidno iz asimetrične oblike manipulatorja za desničarje. Že takrat je postalo jasno, da simetrična oblika ni bila tako udobna za igralce kot neenakomerno telo. Pod palcem je bil gumiran vložek, ki ni zdrsnil in je bil dobro pritrjen na pomožne gumbe. Nič manj priljubljen je bil trojni strel - gumb X-Fire je omogočil uporabnikom streljanje. Obstaja boben, katerega teža se lahko prilagodi s pomočjo šestih spremenljivk teže, za uravnotežene dimenzije.
Občutljivost miške lahko konfigurirate z gumbom na telesuod 600 do 3600 dpi. Toda kot se spomnimo, je bilo tudi za najbolj kul monitorje dovolj in 2000 dpi. Natančnost gibanja kurzorja in njeno nemoteno delo sta bili skladni s pogostostjo pregleda pristanišča od 125 do 1000 Hz. Zdaj zadnja številka ne bo nikogar presenetila. Ker skoraj vsi miši imajo tak kazalnik, in v tem trenutku je največji. Takrat je bilo strahopoštovanje in se je štelo, da je prednost pred nalepljanjem. Povratne informacije o gumbih lahko nastavite na 3 do 30 ms. Trenutno je minimalna stopnja odziva 3 ms slab rezultat za igralno miško. Pogosto izberete manipulatorje s povratno zanko 1 ms. Toda A4Tech XL-740K se je lahko pohvalil leta 2008. Kot običajno je v spomin vgrajenih 16 kilobajtov. Shranila je vse nastavitve. Obstajajo načini, ki vam omogočajo, da spremenite profil med igro.

Številke

Na embalaži so bili naslikani drugi parametri. Tukaj lahko ugotovite, da je število sličic na sekundo 7080. Obdelava slike miške 64 Mp /s. Največji pospešek je bil 45 palcev na sekundo. Kabel ni dosegel dolžine 2 metra. Proizvajalec je opozoril na število klikov 8 milijonov, za katere bi miš delovala pravilno. Čeprav je ta kazalnik precej pogojen. Dolga življenjska doba nog je bila odvisna tudi od števila 250 tisoč metrov, čeprav je lahko spet odvisno od drugih dejavnikov.

Programska oprema

Gonilniki za A4Tech XL-740K niso bili potrebni. Preprosto priključite krmilnik na osebni računalnik - in vse je delovalo takoj. Ampak komplet je bil pogon z gonilniki za programsko opremo. Firmware je bil nameščen preprosto. Vmesnik je bil razumljiv tudi za tiste, ki tega niso storilipoznala angleško Tisti, ki so imeli težave s tujimi lahko na uradni strani najti posodobljeno različico programa, ki podpira ruski jezik. Ko je bila programska oprema nameščena na osebnem računalniku, se je pojavila ikona pladnja. Če kliknete nanj, se odpre seznam možnih funkcij. Uporabnik lahko prilagodi frekvenco laserja, prilagodi odziv gumbov, itd. Vse ostale nastavitve lahko prilagodite v samem programu. To je zelo preprosto, v njem ni veliko odsekov ali zavihkov. Obstaja možnost, da nastavite eno od 14 predlog makrov. Možno je ročno nastaviti vse parametre in shraniti prednastavitev. Priročno, če imate dve najljubši igri. Toda pod vsakim zahtevajo različne gumbe, tako da nastavite dva profila in jih spremenite s klikom na gumb Scroll Lock.

Prilagoditev

Jasno je, da lahko makro nastavitve za igralce olajšajo delo, pa tudi za navadne ljudi, ki uporabljajo osebni računalnik za lastne namene. Torej, da ne bi držali nekaj istih nalog, lahko nastavite vse korake na en gumb. To je prav tako priročno, da to storite v igri. Da ne bi iskali orožja v trgovini, preprosto kliknite na gumb - in to je v vaših rokah. Torej, s prihodom te miške igralci začeli pozabiti na "config" in "bindas".
Če želite pravilno nastaviti A4Tech XL-740K, pojdite v Upravljalnik makrov. Imamo večfunkcijsko okno. Tukaj lahko prilagodimo s pomočjo bližnjic na tipkovnici, uporabimo virtualno tipkovnico ali prilagodimo vrednosti na plošči. Tu ni nobenega dokončnega recepta za srečno igro. To bo veliko lažjesamostojno se lotite nastavitve in individualno nastavite potrebne parametre. Čeprav je na internetu mogoče najti že pripravljene prednastavitve in jih poskusiti uporabiti.

Mnenja

USB miška A4Tech XL-740K leta 2008 in resnica je osvojila veliko igralcev. Z veseljem so kupili manipulator, se postavili in odšli, da bi uničili virtualne igralce. Tega modela ne boste imenovali idealno, saj še vedno ni tako igralec kot tisti, ki so zdaj izdani. Toda tudi za začetnike se igralci odlično prilegajo. Niso vsi prišli do debele žice, ki je včasih prekinila igro. Prišlo je do pritožb glede velikosti. Čeprav zdaj miši z manjšo velikostjo in ne izpolnjujejo. Hkrati se je zdelo, da je manipulator velik in okoren.

Sorodne publikacije