Kaj je rete: koncept, definicija, igra slenga. Prilagajanje in urejanje reit

Verjetno so mnogi navdušeni igralci slišali za takšno stvar, kot je "obred". Vendar pa vsi ne razumejo, kaj to pomeni. Naenkrat je treba omeniti, da ima ta beseda več razlag. Vse je odvisno od igre. V vsakem primeru razširite svoj besednjak in razumite, kaj je tak obred. Koncept tega pojma vam bo pomagal razumeti osnovno mehaniko določene igre. In definitivno bomo dali definicijo napada in nam povedali vse, kar je mogoče. Na primeru določenih iger. To bo lažje.

Kaj to pomeni

Najprej bomo razumeli definicijo reit. Če vzamemo natančno osnovo natančnega prevoda, je beseda "obred" prišla k nam iz angleščine. Tam je napisan tečaj in preveden kot "rating". V skoraj vseh sodobnih igrah se ta beseda nanaša na količino izkušenj, denarja ali časti, ki se daje za umor ene mafije ali osebnosti. Ta opredelitev velja za spletne igrače, različne RPG-e in nekatere strategije. Čim višji je obred, tem več izkušenj. Na primer, če ima ritem vrednost x 10, bo igralec dobil desetkrat več izkušenj za ubijanje enega znaka, kot bi ga prejel iz reit x 1.


Torej, kaj je ritem? To je multiplikator količine izkušenj, časti ali zlata, izdanega za opravljanje nalog ali ubijanje določene igrače. Ta beseda lahko pomeni tudi oceno napada, zaščite ali agilnosti. Takšna terminologija se uporablja v skoraj vseh sodobnih RPG.

Reit inWorld of Warcraft

Priljubljena MMORPG od podjetja Blizzard na vprašanje, da tak ritem, igralci niso redki. Ker je to prva stvar, s katero se bodo udeleženci seznanili. V tej igrači izraz "rejt" označuje množitelj količine izkušenj, časti, pridobitev točk ugleda, zlata in drugih, ki jih je igralec pridobil za eno iskanje ali za en umor. Uradni strežnik Blizzard ima samo x1. Tam ni večjega, nikoli ni bilo in ni verjetno. Toda na piratskih strežnikih (ki jih je veliko) lahko najdemo reit x 1 x 5 x 10 x 25 x 100 in tako naprej. Vsak uporabnik izbere, na katerem strežniku ga bo igral. V igralniški skupnosti izraz »obred« nikakor ne pomeni, da označuje napad, zaščito, spretnost, inteligenco ali oceno duha. To je velika napaka, pri kateri se novice zelo hitro izračunajo. Zdaj je jasno, kaj je "obred" v World of Warcraft. Zdaj pa preidimo na drugo igro.


Reit v CS: GO

Toda v priljubljeni spletni strelec Counter-Strike: Go, izraz "obred" je popolnoma drugačna razlaga. To nima nič opraviti s procesom igre. Kaj je reit v Contre? Tu se ta beseda nanaša na količino informacij v paketih, ki se posreduje strežniku na uporabnikovem računalniku za določen čas. Ta nastavitev mora biti prikazana samodejno (v teoriji) in temelji na hitrosti internetne povezave predvajalnika. Vendar pa odjemalec iger pogosto ne more samodejno izvajati nastavitev raiserja in uporablja standardno predlogo. In predpostavlja prisotnost uporabnika interneta s hitrostjo 15 megabitov na sekundo. Toda če je hitrost višja, je smiselnapovečati obred, kot v tem primeru bo igra postala veliko bolj gladka. Če je hitrost nižja, je treba spuščati reit, sicer lahko zavore, napake in zamrznejo. Treba je opozoriti, da je bil tak sistem povišanj uveden v igri relativno pred kratkim (z najnovejšo posodobitvijo). Doslej niso vsi igralci seznanjeni s to možnostjo in obvezno postavitvijo povišanj. In zadnja je zelo priporočljiva. Kako to storiti, bomo razložili v naslednjem razdelku.

Konfiguriranje "pogodb" za največjo produktivnost

Torej, kako vzpostaviti povišanja pri COP 1.6 in CS: GO? To lahko storite na več načinov. Razlikujejo se po stopnji kompleksnosti, vendar je bolje izbrati najenostavnejše in najbolj razumljive. Eden, ki vključuje uporabo grafičnega uporabniškega vmesnika. Ni priporočljivo, da se prijavite v konzolo ali spremenite ikono zaganjalnika na nepripravljenega uporabnika. Kaj je treba storiti? Algoritem je zelo preprost.
 • Zaženite Client CC s posebno bližnjico na namizju računalnika.
 • Kliknite na "Nastavitve" in se uvrstite v meni za nastavitve odjemalca.
 • Tu najdemo blok "Splošno".
 • Iščete vrstico "Največja sprejemljiva pasovna širina".
 • V oknu, kliknite na besedilo, ki je tam.
 • Izberite hitrost, ki ustreza vaši internetni povezavi.
 • Pritisnite gumb "Shrani" in zapustite meni za nastavitve s tipko "Nazaj".
 • Tako lahko spremenite reit v "Contra". Po uporabi vseh nastavitev je priporočljivo ponovno naložiti »odjemalec«.ker bodo spremembe, ki so bile opravljene, v njej registrirane. Nato lahko znova zaženete izvršljivo datoteko in začnete igrati. In zdaj razmislite o drugi igrački.

  Spreminjanje dejavnikov v World of Warcraft

  Kako vzpostaviti ritem v World of Warcraft? Tukaj ni tako lahko. Dejstvo je, da je ritem izpostavljen s strani samega strežnika in uporabnikov, praviloma jih ni mogoče vsaj nekako spremeniti. Točno se zaveda pomanjkanja takšne priložnosti na uradnem strežniku. Vendar je za nekatere piratstvo predvidena ta možnost. Vendar pa lahko to možnost spremenite le na spodnjo stran. Nihče ne more povečati obreda. Vsekakor je znano, da je spreminjanje multiplikatorja na izkušnjo na voljo na strežnikih wowcircle.com in isengard. Na njihove primere in to vprašanje. Začnimo z wowcircle.
 • Zaženite igro z uporabo ustrezne bližnjice.
 • Vpišite uporabniško ime in geslo za prijavo v strežnik.
 • Izberite znak in vstopite v svet iger.
 • V klepetalnici zapišemo besedilo "xp.rates 5" (na primer).
 • Sprememba množitelja nastopi takoj.
 • Zdaj razmislite o možnostih dirkaških sprememb na strežniku isengard. Vse je veliko enostavnejše, saj je to mogoče z grafičnim vmesnikom, kar je precej dobro.
 • Zaženite igralni hladilnik in počakajte na celoten prenos "odjemalca".
 • Vnesite uporabniško ime in geslo računa.
 • Izberite želeni znak in vstopite v svet iger.
 • Odprite knjigo spretnosti in preklopite na "Splošno".
 • Na voljo bo ikona z imenom "Glow of Stars" z logotipom Blizzard. Kliknite nanjega.
 • Izberite postavko, ki vodi do vzpostavitve dvigov.
 • Izberite vrsto (izkušnje za umor, misije itd.).
 • Nastavimo želeno vrednost.
 • Tako se na strežniku isengard spremeni izkušenjski množitelj. V tem ni nič zapletenega. Zdaj pa dobimo rezultate.

  Zaključek

  Torej smo ugotovili, kaj je obred, razumeli vse o tem, kako ga spremeniti, in se naučili veliko o novih stvareh. Zdaj se lahko vrnete v svet igre in se igrate mirno, saj zdaj vemo veliko o mehaniki in značilnostih ene ali druge igre.

  Sorodne publikacije