Binkw32.dll: Kaj je to in kako popraviti napako, povezano s to datoteko?

Igre zahtevajo ne le moč računalnikov, temveč tudi prisotnost vsega, kar je potrebno za pravilen prikaz iger in grafičnih značilnosti komponent. Včasih brez njih se igra zažene, vendar ne kaže, kako je razvijalec izumil, vendar včasih ne gre z izdajo sporočila o napaki. Ta članek bo govoril o eni taki komponenti, ki se imenuje binkw32.dll. Kaj je to in zakaj sistem izda napako s to komponento, bomo preučili v tem članku.

Opredelitev

Seveda bomo začeli z definicijo. Konec koncev, ne da bi razumeli, s čimer se ukvarjamo, začnite pogovor o določitvi napake in se ne splača.
Torej moramo vedeti, da je binkw32.dll ena izmed dinamičnih knjižnic programa RAD Game VideoTools. Paket je razvil RAD Game Tools in je potreben za pravilen prikaz prevedenih videov znotraj igre. Čisti teoretično lahko ta kodek deluje z video posnetki in izven igre, vendar se v njih najpogosteje uporablja.


Vedeti, da je binkw32.dll knjižnica, ki je odgovorna za obdelavo videa. Že lahko zaključimo, da se igra ne bo zagnala, če njene video komponente zahtevajo to knjižnico. V teh primerih se na zaslonih prikaže napaka, ki pravi, da računalnik nima datoteke binkw32.dll.

Zakaj se pojavlja?

Vedoč, da je binkw32.dll dinamična knjižnica za delo z videom, je že mogoče začeti z načini, kako popraviti napako, povezano z njeno odsotnostjo.Vendar je vredno opozoriti na vzroke za nastanek te napake, da bi videli celotno sliko dogajanja.


Zato lahko obstajajo samo trije razlogi:
 • V računalniku manjka datoteka dinamične knjižnice.
 • Knjižnica ima različico, ki se razlikuje od zahtevane.
 • Virusi so poškodovali datoteko knjižnice.
 • Poudariti je treba le tretji razlog, saj se druga dva zlahka rešita z upoštevanjem vseh naslednjih navodil. Ampak virus ni čisto jasen. Dejstvo je, da če ga imate, potem vpliva na datoteko binkw32.dll, kar pomeni, da bo tudi po nadgradnji ali zamenjavi še vedno okužena. Torej, preden nadaljujete z odpravljanjem težav, preverite, ali so v računalniku virusi.

  Prva metoda: Namestitev paketa

  Že prej je bilo rečeno, da je knjižnica, ki jo pregledujemo v tem članku, del paketa RAD Game VideoTools, kar pomeni, da lahko s prenosom in namestitvijo paketa v računalnik. se znebite nadležne napake, saj bo skupaj z njo nameščena potrebna knjižnica.
  Če želite povedati, kako namestiti aplikacije v Windows, nihče ne potrebuje, vsi uporabniki s tem nekako naleteli, ampak kje prenesti paket, pravijo, da je potrebno. Dejstvo je, da je ta paket odprtokoden, to pomeni, da ga lahko vsakdo prenese in prenese na lastna sredstva. Takšno priložnost aktivno uporabljajo napadalci, spreminjajo kodo paketa in širijo že okuženo datoteko na vaš vir. Zato preprosto prenesite paketuradna stran podjetja.

  Metoda 2: Namestitev knjižnice

  Če prejšnje metode še vedno ne morete uporabiti, lahko program binkw32.dll namestite ločeno od paketa. Samo zdaj vam povem, kako to storiti. Vse, kar morate vedeti je, kje lahko prenesete in kje lahko vrnete binkw32.dll. Zdaj pa dobimo naročilo:
 • Kje lahko prenesemo. Datoteko knjižnice je treba prenesti iz drugega spletnega mesta, saj se uradno ne loči od paketa. Vendar pa morate odgovorno izbrati vir, saj lahko zlonamerne osebe okužijo virus. Priporočamo, da po nalaganju preverite datoteko z antivirusom, za vsak primer.
 • Kje metati. Vse je odvisno od vaše različice sistema Windows. V primeru, če je 32-bitni, ga morate postaviti v mapo "System32", če pa je 64-bitna, potem v "SysWOW64". Obe mapi sta v sistemskem pogonu v mapi Windows.
 • Ko postavite datoteko tam, jo ​​boste morali registrirati. Če želite to narediti, kliknite Win + R in zaženite ukaz "regsvr binkw32.dll".

  Sorodne publikacije